- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Plazma TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Egérpad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZperX75
addikt
Hát még jó,hogy olyat veszel ami tetszik! Ízlések és pofonok.....uri ember ugye ízlésen meg nem vitatkozik.
Gammer jelző=LED ,azaz 2017 még több LED még több szín. Ez a lényeg ! Ami számomra vicc.Nem a gammer kanappéÉn elrejteni akarom,más meg mutatni,sőt hangsúlyozni szeretné,hogy játszik PC-s játékokkal,A telefonomon is 1 db Pasziánsz van,Laptoppon még az sem,az asztali gépen talán van fenn valami,ja GTA 3
Na szóval keresem azt a fülest ami most kellene nekem 20-30 ezer Ft-ért,otthonra is és utazásra is
jól szóljon!Nagyot telt hangokkal jó dinamikus mélyekkel külvilágot hermetikusan zárja el,tehát relatív nagy legyen füles(relatíve süket vagyok mint az ágyú 15Khz felett már semmit nem hallok)Ne világítson!
-
pengwin
addikt
"nem csak az számít hogy mi a hangszóró benne."
Egy fejhallgatónál/headsetnél azért ez számít 90%-ban..."Egy ilyennel te sose tudsz lanozni meni pl."
Miért ne tudna?
Miért fontos az, hogy másoknak a pofájába villogjál néhány agyament leddel?
Ráadásul mindenkié máshogy, más színnel világít, kész diszkó-fíling...(#14) XharX
A helyesírásából (ill. annak hiányából) kiindúlva szerintem nem az iróniát kell keresni a hozzászólásaiban... -
MZperX75
addikt
Nem értem, 30 alattiaknak a szókincséhez szótárral menni kötelező,nekünk "öreg" fickóknak könnyebb lenne értelmezni,bár megérteni akkor sem fogjuk a hülyeséget a négyzeten.
Ha valami nem jó,akkor LED-ekkel sem az,bármilyen trendi is a LED ,az értékén nem sokad dob,persze számomra.Azt meg minek mi a funkciója,gyakorlat adja meg a választ,tetőfedőnek minden szög és kalapács,A "gammernek" minden karácsonyfa
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úgy hajlik-e az S25 Edge, mint régen?
- Opel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Napelem
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest