Csúcs-headset a Cougartól

Az Immersa Pro a játékosoknak készült, és nemcsak a fülünkre próbál hatni, hanem a szemünkre is.

Az Immersa Pro képében eddigi legkomolyabb headsetjét mutatta be a Cougar, akik természetesen a folyamatosan bővülő gamer-piacon szeretnék learatni a babérokat a viszonylag extravagáns külsővel és persze RGB LED-ekkel ellátott fejhallgatóval.

Ami a fontosabb részeket illeti, egy nyitott kagylós, 50 mm-es sugárzókat használó eszközről beszélhetünk, 32 ohmos névleges impedanciával és mind USB, mind pedig standard analóg csatlakozókkal, 2 méteres kábellel. A frekvenciamenetet a szokásos 20 Hz – 20 kHz-ben adja meg a gyártó, de ennél többet itt nem árul el, így ebből nem sok mindenre tudunk következtetni, az érzékenység mindenesetre 1 kHz-en 100 dB körül van.


[+]

A mikrofon esetében az kisebb testvér Immersánál már megismert, zajszűrős példányt kapjuk, amelyet használaton kívül eltüntethetünk. Ellentétben azonban a korábbi változattal, itt a távirányítási feladatok nem egy kábelre ültetett dobozkába kerültek, hanem a 100 mm-e átmérőjű kagylókra, a fejpánt rögzítésének külső gyűrűje ugyanis az egyik oldalon a hangerő állítására, a másik oldalon pedig a mikrofon némítására szolgál.


[+]

A már említett RGB LED-ek a hangzásvilággal és virtuális 7.1-es surround hangképpel együtt a Cougar UIX System szoftverből vezérelhetők, a 16,8 millió színen kívül többféle effektet is kapunk.

Az Immersa Pro megjelenése augusztusban várható, ajánlott végfelhasználói ára 90 dollár lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés