Hirdetés
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Scythe_
aktív tag
Nem is Rád gondoltam kifejezetten az előző hsz. végén, csak úgy olvasgatva a fórumot...
De nem értek veled egyet abban, hogy nem annyival "jobb" (szebb?), mint amennyivel erőforrásigényesebb. (izé, nekem 8800 gts 320-am van, szal very high-on ezzel sose fog menni... legalabbis 1680*1050-ben
).
Lehet az a baj, hogy én anno nem játszottam a Far Cry-jal, mert akkoriban FX5600-am volt (életem legnagyobb melléfogása
) és nem ment. Így utólag meg... ehh.. hát nem az igazi...
Egyébként ennek a 8-as sorozatú GF-nak is van egy kis FX utánérzése... és megint egy Crytek gém miatt... :S
) -
tildy
nagyúr
Farcryban pl. emlékeim szerint jóval kevesebb bug volt
Crytek game az is._Scythe_ : fut a gépemen. Egyelőre annyiból szimpibb csak a farcrynál, hogy az én hülye taktikámmal kevésbé (gyorsan) halok meg, ellentétben a régebbi játékokkal.
Feka : memóriakezelésről annyit, hogy jóval gyengébb kártyán, jóval kevesebb (mindössze 256-512 MB) rammal , hasonló beállítások mellett az említett játék szkreccselés nélkül elfutott. Annyival meg nem jobb tőle a crysis, mint amennyivel erőforrásigényesebb. -
Unbaised-Ben
senior tag
Grat a cikkhez!
Nagyon jó lett...
-
_Scythe_
aktív tag
Tirexi: Írtam neked crysis-hungary-n.
-
_Scythe_
aktív tag
Én nem vettem észre olyan rettenetes bugokat. Inkább vicceseket (millió ilyen videó van). ezzel együtt sokkal inkább hajlandó vagyok elnézni ennek a játéknak a bugjait, mint pl. MOHAA: Airborne, ahol az utolsó 2-3 pályán egyszerűen "autofire"-re kapcsolt az egerem. Néha..
Kicsit gáz volt így lopakodni
Szerintem rettenetes erőfeszítés volt ezt a játékot összerakni, soha még ekkora szabású játék szoftver nem volt, nyilván van bug, de a Crytek hozzáállása tetszik: nézik a forumokat, várják a feedback-eket, és heggesztik is a patchet.
Igazából engem az zavar, hogy ált. azok hőbörögnek, hogy ilyen meg olyan szar, akik várták - mint én is - évekig (2), és most nem tudnak vele játszani.
Én örülök neki, nekem nagyon tetszik, és büszke vagyok a magyar fejlesztőkre is (járművek, fizika).
Emelett ami ilyen szabadságot adott, az az Oblivion (most nyilván nem MMORPG-kről van szó), ami a mai napig full bug. (pl az örök pénz és lőszer, és csak a menüben kell lépkedni, ami inkább gáz...)
Na mind1, nem muszáj úgy gondolni mint én, csak mondom, hogy azért mert nem fut, még nem feltétlen szar is...
Ezzel együtt nyilván én sem 2 év mulva akarok játszani vele fullon, meglátjuk mi lesz.
-
PuMbA
titán
Már mindenki full graffal nyomja(pár hozzászólásban állítják)? Érdekes ,hogy nemrég még 8800GTX-en minden maxon 10-15fps volt.Földet nézve biztos játszható...
Valahol olvastam ,hogy a Crytek reagált arra a kérdésre,hogy miért nem megy fullon a legjobb vidkarival a game és a válasz az volt,hogy nekik se megy csutkán jól (40-60fps-el) és hogy majd a később megjelenő vidkarikkal lehet teljes pompában játszani.Ja és lesz patch nemsoká,ez lesz benne:
As for the content it self, the patch is going to address following categories:
* Overall Performance
* Adjustments to LAW and Grenade balance in multiplayerAz meg ,hogy AGEIA Physx kell neki hülyeség,oda lenne írva a readme-jébe ha támogatná...

-
peky
csendes tag
MOst tudtam meg ,hogy Ageia fizikai kártya kell hozzá!
8800gts , 2 giga ram, core 2 duo E6300
Ezzel a configgal futtatja az egyik haverom 50-60 fps -el a gamet és minden fullon!
Szóval a mai gépekre tervezték, csak mivel hogy a játékban minden mozog és rohadt nagy mapot kell egyszerre kezelnie.. ez leterheli a mai csúcskártyákat is stb..ezért Ageia fizikai kártya nélkülözhetetlen ahoz ,hogy teljes fényében lássuk a játékot még akkor is ha csúcs a config -
tildy
nagyúr
NEm mai gépekre készült.
A minek várjak az meg... Hát igen, fogyassz, szenvedj!!!Mi jó 1-2 évvel a megjelenése után vettünk farcryt, olcsón! (Egy ezresbe se került) , és jól is ment, mégcsak hardvert se kellett fejleszteni .
valai írt már a ph-n a játékgyártók által generált hardverfejlesztésről és ami a legfontosabb, a hadrverVÁSÁRLÁSról.
Teljesen igaza van. -
peky
csendes tag
Ez a várás duma , már ne haragudj
...Minek várjak amikor én most akarok játszani a játékkal fullban nem 1-2 év mulva lol..
Ha megtehetem megveszem...csak idegesít ,hogy még így is ilyen nevetséges az fps..
És gondolom nem én vagyok az egyetlen aki ezzel a gondal küzd.. -
peky
csendes tag
Lehet már esett szó erről ,de gyakorlatilag hajtépve tapasztalom ,hogy ezzel a géppel:
8800GTX , 2gb full csövig húzott ram, core2duo 3,2ghz ; Gigabyte ds4 alaplap
Egyzserűen fullon 10 fps!!!
Mindjárt földet fogok ,hogy egy csúcs kártyával ,majdnem csúcs géppel 10 fpssel fut a game!!
Egyszerűen baszki felháborító..
Ageia fizikai kártya kell hozzá vagy mi?! Gondolom a fejlesztők nem akarták berakni az ajánlott konfigba, mert nem vennék meg...de hát ez felháborító ,hogy egy csúcs videokártyával és ilyen konfig mellett 10-15 fps a max very high beállítás mellett 1280*1024 en..
Gyakorlatilag direkt ez volt az egyik játék amiért vettem egy 130 ezres videokártyát és olyan fosul fut ,hogy sírva fakadok.Nem azért van egy komoly gépem ,hogy médiumozgassak meg lebutítsam.Maxon akarom játszani,de ugy tűnik ,hogy egyszerűen tényleg meg kell venni az ageiat hozzá..a többi alkatrésszel nem lehet gond ,mert itt biztos ,hogy nincs processzor limit egy core2 duonál 3,2-n a memória meg csúcs b+..
Hát emberek fektessetek be egy ageiát minimum és egy atomerőművet ,hogy ha teljes fényében akarjátok látni -
RazoR_45
tag
Elején nagyon monotom a hangulat aztán felpörög minden és azt szeretem

-
caleb
aktív tag
Végigvittem

Jó volt,bár az alienes részek annyira nem tetszettek

-
_Scythe_
aktív tag
Azért fikázzák, mert nem megy nekik.
Én kb most járok a felénél (XP alatt, full high ~30FPS, igaz, mind a proci, mind a vga rendesen ki van huzva 1680*1050), és azt kell ,hogy mondjam, hogy talán a legjobb FPS, amivel valaha találkoztam. Nem hogy gyönyörű, de a nano suit adta lehetőségeknek - nagyon rossz reklámszöveggel - csak a fantáziád szab határt, hogy hogy teljesítesz 1 küldetést.
Aki fikázza, annak 1. egyáltalán nem fut, 2. éppen elfut, de játszani nem lehet vele.
Aki meg azt mondja, hogy mediumba ronda, az egyszerűen hazudik. Kurva jól néz ki még médiumban is, de egy egészséges medium/high mix beállításokkal egy _MAI_ átlagos konfigon is elfut és garantáltan maradandó élmény lesz.
Nekem is rosszul esett, hogy esélyem sincs very high-ban jáccani, mert úgy mutatja meg igazán, hogy miylen szép, de el kell fogadni, ezek a beállítások nem mai konfighoz valók.
Ennyit a külcsínről.
Én nem tudom, láttam-e ennyire átgondolt, hibátlan pályatervezést! Gondolj csak bele, nincs sehol megszabva, hogy merre menj, van egy objective-ed, de hoyg hogy éred el, az rád van bízva. Ezt levédeni bugmentesen (vagy majdnem bug mentesen) emeberes bétateszt lehetett.
Egyik kedvenc módszerem, hogy beülsz valami járműbe, álcázás bekapcs, neki hajtasz vmi katonai checkpointnak, de mielőtt beledurrannál, kiugrasz, eleve csomóan kifexenek, aki meg állva maradt, az is a robbanást bámulja, vagy néz mindenfele, te meg full nano energiával eltünve állsz mögötte.... egy géppisztollyal <gonosz vigyor>
Vagy max. speed, odarohansz, max strenght, rádobod még három társára, és mind meghal.
Vagy a predátoros: max strenght, felugrasz a háztetőre, cloack, és szabad a rablás.
Csak pár módszer, amivel nagyon változatossá lehert tenni minden küldetést, ha ki tudod használni a nano suit adta lehetőségeket, k*rva jól fogsz szórakozni! Én teljesen oda vagyok tőle, pedig így játék már rég (5-8 éve) nem kötött le. De ez vmi fantasztikus.
FarCry vs Crysis
Hát én is azon a véleményen vagyok, hogy ritka hülye összehasonolítás ez.
Anélkül hogy nagyon a technikai részletekbe belemennénk, csak abba gondoljunk bele, hogy tökmind1, hogy ultra low beállítással mész vagy botrányos high-al, az ENGINE UGYANAZ! Annak meg kell felelni legalább a minimumnak. Ha azt írja, min. 128MB VRAM, akkor ne 64MB-os VGA-n akarjuk már futtatni...
Ezenkívül nyilvánvaló, hogy a geometria, a fizika jórészt ugyanaz minden beállítással, csak shader effektekben és textúrákban különbözik.
Naná, hogy SM 1.0-val szarul néz ki. De az nem a játék hibája, kérem! Ha a kártyád nem tudja az effektet, akkor nem fogja megjeleníteni => szürke és mosott textúrákat kapsz gagyi effektel.
A viz pedig mediumon is sokkal jobban néz ki Crysisban, mint FarCryban full-on. High-on meg.......................................
Egy a lényeg, szerintem mind grafikailag (de hát ez nyilvánvaló) mind játék élmény terén döbbenetes.
10/10

-
Ramirex
csendes tag
Hali mindenkinek! Nem tom miért fikázzátok ezt a játékot, de én 3 éve nem vittem egy játékot se végig mert mindegyiket meguntam. De a crysis elöl fel se tudtam állni! Most végeztem vele 10 perce és nekem nagyon bejött az egész játék menet. Egy nem túl erős géppel e2160-as proci 2x1gb ram és x1950pro videokarival: pár beállítás highon többi közepesen 15-35 Fpssel futott 1024*767-ban. Néhány helyen felraktam 1280*1024-re ahol kisebb terek voltak, a vége fele meg egy két helyen 800*600-ra raktam, de nem zavart mert magával ragadott a világ!

mindent egybevetve nagyon jó játék!
-
snecy
senior tag
Jaja, amúgy egy valamit észrevettem, hogy a Crysis csak egy esetben gyönyörű szép, mégpedig ha a kor legmodernebb gépe van alatta és megoldhatóak a magasabb grafikai beállítások, minden más esetben csak átlagosnak mondanám. /pl. a belső terek valamiért nagyon puritánok és elmosottak/
Éppen ebből kifolyólag nekem nem okozott maradandó élményt, de biztosan neki fogok még egyszer ugrani később, amikor a mai csúcskonfigurációk már jóval olcsóbbak lesznek...biztosan javulni fog az összkép, nem kicsit.Amy a Far Cry-t illeti, a víz fodrozódása a parton a mai napig gyönyörű, pedig anno egy Geforce 2-vel próbálkoztam vele.

-
tildy
nagyúr
Nagyon igazad van 
Azért pár helyen jóval szebb mondjuk grafikailag (pl. víz) , node akkor is.A FarCry-t maxon hasonlítottad össze a Crysis medium-al szemben?
Nem érzel ebben egy kis csalást?Én sem érzek semmi csalást benne. Egyetértek snecyvel. Én is úgy gondolom , hogy nem a négy évvel ezelőtti medium/high szintet (grafikus kinézetet / frame per secet) kéne hoznia a játéknak sem lowon, sem mediumon.
Mondjuk én össze tudom hasonlítani mindkét játékot lowon.(Régi 9200-s videókártyámmal lowon, mediumon ment a farcry). Nos általában a crysis szebb, de van pár helyzet mikor nem. Ennek oka lehet az pl. , hogy a Farcry designje sokkal meseszerűbb.
-
Geccoka
csendes tag
válasz
atm*RefeeZ
üzenetére
At kell irni egy .lng file-ban hungarianrol englishre egy vagy ket sort ha jol emlekszem (talan default.lng), most nem vagyok sajat gepemnel, de ha ragooglizol hamar megtalalhatod.
MOD: Lol, most lattam hogy nem csak 1 oldal hozzaszolas van, na mind1

-
-
snecy
senior tag
Én akkor adtam fel a harcot, mikor megláttam a játékot full medium beállításokkal, ugyanis ezt ajánlotta fel alapból, mellyel nem is lenne semmi gond,ugyanis a gép már nem mai csirke...csak kicsit megdöbbentett mikor ilyen beállítások mellett a 4 éves Far Cry sokszor körbehugyozza grafikailag. Ha meg 4 éves grafikai szintet hoz mediumon, miért kell hogy 20 (harcoknál 10)FPS-sel lemenjen?
-
caleb
aktív tag
Na eljutottam a hegy belsejéig,a tábornokot megöltem,de kiderült hogy mégsem elég a gépem a játékhoz. Egy-egy nagyobb barlangban ha jönnek a kis „alienek” belassul az egész 3-5 fps-ig pedig már a felbontást is levettem 800*600-ra. Egyszóval játszhatatlan. A gépet le is lököm a párkányról.

-
_Scythe_
aktív tag
Én nem értem ezt a nagy Crysis ellenességet.
Mindenki tisztában volt vele, hogy kurva nagy gépigénye lesz, és aztán mit ad isten, tényleg kurva nagy a gépigénye. Mint ahogy egy előző kolléga is mondta, anno a FarCry, Doom3, Quake4 (sőt, ultra-n még most is!) ugyanígy kifektette a gépeket. Emléxem akkor azt gondoltam, na ha majd ilyen játékok lesznek az alapok, ha majd ilyet tolunk multiba, az mennyire jó lesz. Hát már eljött ez az idő. Eljön a Crysis-é is fél éven belül. Ezenkívül nyilván lesz driver optimalizáció, patch, stb.
Én úgy érzem, hogy itt sok embernél "inkább savanyú a szőlő"... Rövid is, csúnya is, szar is... Röhej! Gondolom, csomó ember látta a fullos dx10-es videokat,képeket, aztán csodálkozik, hogy nem megy otthon cerka 600-on TNT2-vel. Meg ronda low-n 640*480 ba... hardware T&L-lel
Amúgy én úgy tudom, hogy 12 óra a végig játszása. CoD4-é meg 10. MOHAA - Airborne kb 6. Akkor miről beszélünk?
Nálam sem megy normálisan, nehogy azt higyje bárki, de azért én nem a játékot szidom.
Azért mert a hal nem tud úszni, nem a víz a hülye...
Ennél sokkal irritálóbb szerintem pl pont az Airborne, ami 100GBon terül el, bugos, nem leeht configolni, még egy nyamvadt bokron sem lehet átmenni, annyira "élethű", viszont botrányos gépigénye van. Csak nem tom mire. A Crysis-nál igen...
Még egy dolog. Nem értem, hogy a TimeShfit-ről mért nem esik szó sehol. Gyönyörű, hosszú, innovatív, GF6600-tól mindenen elfut, és 2.5 GB. Mellesleg sztem az elmúlt 3 év legjobb FPS-e, bár természetesen ez szubjektív. -
Lidi
aktív tag
kőomlás megoldódott. Nem volt elég ujrakezdeni a szintet, egy előző szintes mentést kellett betölteni, és onnan ujra játszani. Viszont nem volt kedvem megint, ezért godmode ban toltam át azt a szintet. És már elment a kedvem az egésztől.Unalmas küldetések, mindig egyedül küzeni egy másik hadsereg ellen. Áhh.. nincs nekem ehez türelmem. Talán végigtolom a helyszinek miatt, de nemtudom.. bioshocknál nem volt ilyen gond, azt simán végigvittem. Most is küzdök itt egy légvédelmi ágyűval, az egész siget kiirtva már, de nemtalálok egy rohadt gránátot, vagy valamit amivel az AA gunt ki lehetne iktatni, kínomban már ököllel ütöm, meg ládákat hajigálok rá, Volt egy helikoopter is, az is kínjában már rotorral lefelé fürdött a porban fél percig vergődott, aztán felszállt megint... hulladék ez az egész.
-
cizoe
őstag
-
caleb
aktív tag
Nekem 1024*768 minden low, egész játszható.
Gépem : 3500+,1,5Gb ram, 6600Gt, így produkál 20-30fps-t.
Nem gondoltam volna hogy evvel a régi videókártyával még menni fog
Ui: A barlangnál nálam nem volt kőomlás
-
Csákk
senior tag
Gratula, jó kis írás(bár egy két betűtévesztés van a szövegben
),
remélem nekem is megy majd valahogy 7800gtx el
-
Tirexi
addikt
Megjött a CE!!!!!!!!!
Na most nekiállok Normal-on is. -
Lidi
aktív tag
Hmm, a kőomlásos témát még két külföldi fórumon is láttam. Megpróbálok nem Raz-orr felé mennei, hanem pici image felé. Hátha segít.
-
cizoe
őstag
hehe a vista nem nagyon csipázza a Crysist ám..

kép: LINK
-
maskimx
senior tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
szerintem ahova az a koreai vizel, az a női wc is egyben

-
cucka
addikt
Szoros talpu magyar meg azert fizessen 100-200eFt-okat hardverre, hogy 1 ev mulva erjen 20-30eFt-ot es meg ezen felul fizessen ki 10eFt-ot a jatekra. LOL.
öcsém, te nagyon el vagy tévedve. egyáltalán nem kötelező 100-200ezer forintokat hardverre, 10ezreket meg játékra költeni. konkrétan a crysis az jelenleg luxuscikknek nevezhető ilyen szempontból. az, hogy téget megetetnek a játékkiadó cégek és hajlandó vagy ennyit kidobni az ablakon egyetlen, egy nap alatt végigtolható játékért, az sokkal inkább szánalmas mint sajnálatra méltó.
-
JohnnyX
őstag
Mostanaban tobb ujoncot latok, vajon miert?

-
ReWGeT
tag
CSásztok!!! segítségeteket szeretném kérni! Elakadtam azon a részen ahol meg kell semmisíteni egy állomást mert zavarja a GPS jeleket... na szoval ott már mindenkit kinyirtam és az az aktuális feladatom hogy menjek tovább az ásatáshoz...és ott van egy baromi nagy szikla és a túloldalára kéne lejutnom valahogy, de nem tudom hogy hogy... valaki segítsen pls!!!
-
Játékos
addikt
-
hoyuka
csendes tag
válasz
danibakker
üzenetére
Hi!
En sem tervezem, hogy megveszem ezt a jatekot. Penzt ugyan adok erte, mivel hardvert kell a futtatasahoz upgradelenem (igy is csak kb. low-medium minoseghez lesz eleg).
Szerintem tuti, hogy az ilyen popularis jatekok fejlesztoi le vannak paktalva a hardvercegekkel.
Szoros talpu magyar meg azert fizessen 100-200eFt-okat hardverre, hogy 1 ev mulva erjen 20-30eFt-ot es meg ezen felul fizessen ki 10eFt-ot a jatekra. LOL.10k-at meg majd akkor adok a Crysis-ert, ha a dobozban van egy olyan gep is, amin el is fut rendesen.
Ejlen a Warez!
-
tildy
nagyúr
Miért is durva?Arra gondolsz, hogy nem mai darab? Az lényegtelen

Minden tökéletesen működik rajta
(Na jó , RAM kell bele , mert az új játékok szkreccselik nagyona vinyót, de egyébként tényleg mindenre jó, amire nekem kell)
Farcry highon fut, Crysis low-mediumon erre pont jó.
-----------------------------------------------------------------------------
És egy ideig még nem is vagyok hajlandó cserélni. Etetik itt a népet, hogy vegyen nagyobbat, jobbat erősebbet. Pedig
Azt hiszem megdöntöttem a Crysis minimáligényét
Prociban tuti. -
tildy
nagyúr
Mert aludt, mikor a hozzászólást írtam
Annyit tudok, hogy volt valami gond az omega driverrel is, de mivel nem akartam hülyeséget írni ,(mert ugye vagy ez a célzókeresztes gond lehetett vagy az, hogy el sem indul egy játék sem (farcry exception faultozik) , ezért anélkül, hogy tudom, nem akartam hülyeséget írni ), így ezért írtam azt amit.Probléma volt vele, ennyit tudok.
-
Lidi
aktív tag
huhh, melóból nehéz lessz
De megpróbálom leírni: egy völgy, középen sekély patak, és a patakon felfelé egy vízesés. Vízeséstől balra lenn lenne a bejárat, a fekete csapatvezető fószer is odamegy, de csak nagy kövek vannak ott, nemtudunk bemenni.Ez az után van miután két tankot kellett kilőni. A faluban ahol egy csajszit kellett kiszabaditani.
-
Tirexi
addikt
Új Nvidia driver jött ki a Crysis-hez.
[LINK] -
maskimx
senior tag
Gondolom catalyst, próbálj omegát, hátha.
Vagy:
"when i turn on Crysis AA in game my reflex sights Red Dot for my guns disappears but if i use ATI CCC AA it works fine. To add to that i think the CCC AA gets better performance. I've been mucking around for 1 hour with AA and still trying to figue all of CCC AA differences." -
tildy
nagyúr
Minden iskoláskorúnak , ugye
+a tanárok.Játékokat pedig lehet olcsóbban is szerezni: konkrétan a Farcryt tavaly 990Ftért vettem, a POP two thrones 2990 volt, de kaptam, a Starcraft I +BW pedig kb ~ 1800Ft volt, ezenkívűla gta-t is lehet már 3000ért kapni. Szóval igenis leeht játékokat venni nem is drágán.
----------------------------------------------------------------
Más: már több helyen kérdeztem, de senki nem válaszolt: reflex sight esetén hiányzika piros célzópont középről 2600 pro-n, pedig 9600-ás kártyával felszerelt gépen ott volt. Szerintetek mitől lehet? -
Lidi
aktív tag
Srácok !
Elakadtam egy barlangba kéne bemenni, de tele van sziklával. Hogy a tökbe lehet itt továbbmenni ? -
Pompi
nagyúr
Lehet, hogy te nem láttál, de az igazi Crysis topicot nem véletlenül zártam be elhiheted.
-
maskimx
senior tag
Érdekesség: ha a crysist a -devmode kapcsolóval futtajuk, akkor lehetséges a 3rd person nézet, de célkereszt nélkül, és kicsit bugosan. Működnek a sandboxos f3 és f4 parancsok is, noclip és godmode.
-
Pompi
nagyúr
Gratulálok a nyiltan felvállalt hozzáállásotokhoz.
Továbbra is felhívom azonban mindenki figyelmét a fórum alapelveire, mely szerint tiltott minden:- "Wareztevékenység", vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
- használatának elősegítése (pl. regisztrációs szám, crack megosztása, linkelés ezeket tartalmazó weblapokra)
- használatára buzdítás,
- segítségkérés ezek beszerzésében, használatában;Ehhez tartsátok magatokat, nem lesz több figyelmeztetés.
-
Én pontosan ezért sem írtam bele már az elején, hogy "igen warezról töltöttem" stb.
Félre ne érts nem kioktatásnak szántam, csupán felhoztam hogy mindenki mindig a játékoknál azzal jön hogy nem kalóz és hogy ez mennyire rossz, de az hogy a win a gépén szintén nem eredeti az ma már szinte természetes.
Nem konkrétan neked szántam amit írtam.
danibakker
Ezzel én is így vagyok. Ami tetszik és szeretnék játszani sokat azt megveszem. Pl a Source és az 1.6 is megvan eredetiben.De volt a neten egy cikk hogy a warez igen is jót tesz az "eredeti" darabok eladásában. Ezt alá is tudom én is támasztani, mivel régen egyhat után mikor bejött a source, sokan lehúzták, meg hogy szar stb. Én is így voltam vele, akkor az 1.6 volt a király.
Aztán egyre többen kezdtek el játszani a Source-al. Én is kedvet kaptam hozzá, de úgy voltam hogy látatlanba nem adok 7K-t ki egy játékért amit még nem is láttam. Aztán kipróbáltam a törtet, majd rá 2 hétre már az eredetivel toltam
-
danibakker
újonc
igaz amit szólsz
én csak akkor veszek meg gamét ha kell a kulcs a multihoz (pl. BF2), muszáj volt mert a multi az állat és az a pár tört szerver kevééééés
már bocs de hülye lennék egy JÁTÉKOT megvenni ha le lehet ócsón vagy ingyé tölteni
hogy rosszul jár a kiadó meg a fejlesztő?? jajjj nem sajnálom azért őket... kakkantok a nyakukba. bár a crysist asszem meg fogom venni ha, de csak ha a multi is jó, ez egy állat jó game szerintem
sajna nekem fáj a szívem kiadni 10 ezer forintokat minden JÁTÉKra, de ha 10x ennyi zsugám lenne, mint pl. egy átlag svájcinak a magyarhoz képest, akkor lehet sz@rnék bele és megvenném (nem akkor se)
és ha ezen vesztek össze, akkor LOL vagytok mert ezek csak qrva JÁTÉKok
MÁS: a sorrendben a 100. csudás hozzászólásom: TUD VALAKI SEGÍTENI???
PLZ HELP -
Pompi
nagyúr
Egy dolog, hogy kinek milye eredeti, a másik meg, hogy ki (és hogyan) beszél róla. A fórum alapelveiben kerek-perec bennevan, hogy tiltott minden ilyen irányú hozzászólás. Gondolom érthető, hogy miért. Tehát az olyan postok után amiből egyértelmüen kiderül, hogy nem legális beszerzésről van szó, mindenki meg fogja kapni a büntetését. Rövidebb -hosszabb - és végleges kitiltásra lehet számítani egész nyugodtan.
-
#89 & #90
Nemtudom mit háborodtok fel, hiszen tudjátok (legalább is sejtitek) hogy nem "eredeti", úgyanúgy nekem mint azoknak a 90%-ának aki már jáccott/jáccik vele. (demót ne vedd ide)
Mellesleg ha már itt tartunk, akkor megnézém hány embernek van eredeti Windows-a a gépen, és akkor még a többi programról nem esett szó.
Másik dolog hogy nagyon utálom mikor irjátok, hogy telik Quadra meg gtx-re, 10-12K játékra meg nem.
1: Honnan tudjátok hogy nem e esetleg kapta a gépet, vagy nyerte stb?
2: tegyük fel idősebb dolgozik, és vette. Lehet hogy nem azért vett kvadot meg gétéixet, mert nincs hova tennie a pénz, hanem mert mondjuk a munkájához kell. Attól még nem biztos hogy játékra is van 10-12K-ja az illetőnek, de szeretne azzal az adott játékkal játszani.
Azt meg alapból vállalja, hogy ezzel bűncselekményt követ el, mikor warezról leszedi. (mint ahogy én is amikor torrentezek.) Ebbe viszont nem akarok már belemászni, ezt nem itt kell megbeszélni. -
Mákos7észta
aktív tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
a válaszom... ubuntu linux
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
danibakker
újonc
Sziasztok!
Tirexi-hez szólok elsősorban mert ő már végigtolta a crysist...
Segííííítség kellene!!! Mi a jó fenét kell csinálni az US hajón a bikanagy póklábú gépállattal???
Ott van az a szipi-szupi prototype csudifegyver csak az istennek nem akar semmit kilőni, mindig azt írja hogy nincs befogott célpont és már az agyamra megy, hogy elakadtam, pedig nem szokásom órákat rágódni elakadásokon
Ez bug? vagy mit kell csinálni, hova kell célozni vele, vagy mi a francért nem lő semmit?
Előre is köszi a helpet!!!
-
Pompi
nagyúr
válasz
juliabrilke
üzenetére
"Egyébként meg nem mind1 mindenkinek, hgoy ki honnan szerzi be?"
Neked meg ez alapján nem mind1, hogy én mit kérdezek meg tőle? Feltettem egy ártatlan kérdést. Szerintem megtehetem (nem azért mert moderátor vagyok, hanem mert fórumozó vagyok). Ennyi.
-
7
addikt
Amire nincs pénzem, nem veszem meg, de nem is használom... az, hogy valaki nem teheti meg, hogy megvegyen egy játékot, nem indok arra, hogy ellopja (értsd: letöltse illegálisan).
Ha olyan dologról van szó, amire nincs pénzem, de nagyon kell, mert nélküle meghalnék, akkor persze teszek a dologért valamit (akár kenyeret is lopok, ha éhhalál szélén állok, igen)
-
törölt tag
Vágom én ...csak ez a hirtelen lereagálása nem tetszett...persze nem azt mondom ,hogy a játékos közösség mindenegyes tagja yberszent és sorban áll a játékokért a boltban...azt is tudom ,h nem alaptalan és nem jó dolog ...de sztem ,ha megtehetnék a játékosok megvennék a játékokat...nem direkt okoznak kárt (vagy nem ezzel a céllal)...
Én amivel játszok és ugygondolom ,h 'érték' kategoria megveszem.....,de meg tom érteni azt akinek nem áll módjában.
***nem kell idézned sem látom magam ,h miket irkálnak ......
csak véleményt nyilvánitottam ez nem személyes nem szolt senki ellen vagy senki védelmében...
Bocsi az offért nem lesz több.
/és bocsi edgR...nem is a hozzászólásodra akartam válaszként írni/ -
juliabrilke
veterán
Sok embernek van ismerőse a készítőknél.
Szeretném már én is játszani, de nekem még várnom kell valamiért vele, ameddig kiadják. 
Egyébként meg nem mind1 mindenkinek, hgoy ki honnan szerzi be?
-
válasz
Kareszovics
üzenetére
Miért? Én is tegnap reggel 10kor kezdtem el 8-ra már simán befejeztem, ugy hogy volt egy rész a végén ahol kb pöcsöptem fél órát mert nemjöttem rá hogy mit kell csinálni.
-
Tirexi
addikt
"a sajat idejukben mind-mind akadt a "high-end" gepek legtobbjen, az atlagos gepeken pedig plane.."
Ez pontosan így van és így is lesz.
"Amerikában, meg nyugaton egy mai átlagos vga az 8600-8800. Highend az ulta sli."
Ugyan ezt akartam mondani. Nem a magyar átlagot veszik figyelembe a vállalatok hanem a saját környezetüket.
-
edgR
őstag
válasz
üzenetére
nem hallottal meg arrol, hogy a legujabb jatekok megkovetelik az uj, jovobeli hardvereket, es hatassal vannak azok kifejlesztésére? az fps-eknel ez kulonosen igy van. csak hogy nehany peldat emlitsek: quake3, doom3, quake4 (ultran), far cry, crysis.. a sajat idejukben mind-mind akadt a "high-end" gepek legtobbjen, az atlagos gepeken pedig plane..
-
maskimx
senior tag
válasz
üzenetére
Igazad van, a vasat illetően, nekem is kb ilyen van, csak 7900gtvel, de amit kifelejtesz, hogy ez csak kis hazánkban van így. Ámerikában, meg nyugaton egy mai átlagos vga az 8600-8800. Highend az ulta sli. EA meg persze nem magyar piacra tervez, mert az nem kifizetődő. Olvass pl incysis fórumot, rengeteg embernek 30-40 fpsel megy 1280*1024 vagy nagyobb felbontásban. Persze ők is rinyálnak miatta

Ja, és meg lehet oldani, hogy gyenge gépen is szép legyen és menjen is.
-
törölt tag
Igen, értem én mit akartok mondani... De a fő probléma az, hogy szerintem nekem egy minden tekintetben átlagos gépem van (x2, 2 giga ram, x1950pro), és ezen a gépen a far cry szebben fut mint a crysis. És ha nálam ez a helyzet, akkor a játékosok nagyobb részénél is ez a helyzet. És ez kurva nagy gáz szvsz, mert akinek high-end gépe van, az örül (10%), akinek meg közepes vagy szar gépe van (90%), az elgondolkodik azon, hogy miért fejlődik vissza egy grafikus motor a pár évvel ezelőtti változathoz képest.
-
Tirexi
addikt
"ami a megjelenésekor volt highend."
Igen ezt így kéne tesztelni, mivelhogy a FarCry nem 2007-es játék és persze hogy sokkal jobban megy most.
Meghát emléxem hogy akkor is voltak gondok a gépigényel amikor a FarCry megjelent, nálam pl LOW-on is akadt, FX5600-al és Cerka 2.6Ghz-el. -
maskimx
senior tag
Ha valaki még nem jött volna rá, a mouse and keyboard setupban lévő suit shortcuts nagyon hasznos. Ezt bekapcsolva nem kell a suit menüvel tökölni, hanem;
2xspace = strenght mode
2xs = armor mode
2xctrl = stealth mode
w+2xshift = speed mode
Így nagyon durva kombókat lehet nyomni, gyros futásból azonnal lehet magasat ugrani, oda is el lehet jutni, ahova amúgy nem
Ja, valami cvarral az érzékenységét is lehet állítani, tehát a két leütés közötti időt.
Loveless: nem kapsz semmit, de szerintem a crysis egyértelműen nem mediumra van kihegyezve, hanem highra. Így az összehasonlítás kicsit sántít. Olyan gépen próbáld a farcryt, ami a megjelenésekor volt highend.
-
törölt tag
Persze, hogy nézőpont kérdése, én a saját nézőpontomból írtam le a véleményemet

Egyébként kíváncsiságból felraktam a far cry-t is a gépemre az előbb. Nos, 1680x1050 (monitor natív) felbontásban, minden lehetséges opció maxon, akadásmentesen fut. És ami a legérdekesebb, hogy SOKKAL szebb, mint amit a crysis nyújt mediumon, szaggatva-erőlködve, játszhatatlanul.szerk: hogy ezért most mit fogok kapni a crysis megszállottaktól

-
Tirexi
addikt
válasz
üzenetére
Ez szerintem csak nézőpont kérdése.
Ha nekem sem menne a gépemen még LOW-on sem akkor én is azt mondanám hogy rossz a grafja meg nem közelít meg HL2 szintet.
De arra lennék kíváncsi mi lenne akkor ha Very High-on elmenne akadás és lassulás mentesen egy átlag P4-esen, hogy akkor mi lenne a véleményetek.
Tuti hogy megváltozna. -
válasz
üzenetére
Szerintem meg messze elmarad az általad említett 2 játék grafikailag a Cysistől. Épp most toltam végig ez EP2-őt, és a megjelenésekor a Bioshock demot is végigtoltam. Na most az előbbiben nincsenek nagy külső területek, vegetáció alig (ha a Crysisszel hasonlítjuk), az utóbbi meg csak kis, zárt területeken játszódik.
Egyszerűen nem egy kategóriába tartoznak.
-
törölt tag
Kihasználja a 4 magot....további optimalizálás?...,ha van...
-
törölt tag
Sokáig dolgoztam egy nagy játékújságnak, igaz nem cikkíróként, hanem tördelőként. Mindenesetre éveken keresztül játékteszteket olvasgattam napi 8+ órában, úgyhogy úgy érzem, van viszonyítási alapom.
Persze elfogadom más véleményét is, de szerintem a crysist grafikailag (is) jópár már megjelent játék tönkreveri, például hl2ep2 vagy bioshock. Mindkettőt végigtoltam ugyanezen a konfigon, és szaggatás nélkül, gyönyörűen futottak.
Szerintem a crysisnek az lehet az előnye, hogy egy ultra-brutál gépen futtatva tényleg az elérhető legszebb grafikát hozza a mai mezőnyben, de az én gépem kevés volt ezt kipróbálni.szerk: ez viktornak és ollienak ment...
-
Reinhardt
őstag
Valszeg akkor én is azt a játékot nyomtam mint Loveless (demora értem, de gondolom a full se szebb max gyorsabb kicsit) 1024*768-ban mediumon, és nekem sem az jött le, hogy ez a legszebb játék eddigi életemben. Tudom kevés a gépem hozzá, de az HL2 Ep2 gyorsabban és szerintem szebben futott.
Az meg szerintem tök normális, ha a warez dönti el az embereknél, hogy érdemes -e megvenni a játékot (majd ha egyszer emberi szintre esik az ára). Én csak azért nem szeretem be a törtet, mert demoból látszik, hogy úgyse futna rendesen. -
törölt tag
Na, végül én is kipróbáltam a játékot, kábé fél órát játszottam vele. Maga a játékmenet jónak tűnt, de az egész élményt megölte az iszonyatos gépigény. Medium beállításon játszottam, és 3-4 ellenfél felett már élvezhetetlen a szaggatás miatt. Ráadásul mediumon NAGYON RONDA a játék, inkább emlékeztet egy 5 évvel ezelőtti termékre, mint valami nextgen csodára. Nagyot csalódtam. A HL2 ezerszer jobban futott a gépemen, és sokkal szebb volt.
A konfigom amúgy nem mai darab, de hibátlan, 3dmark-al és egyéb játékokkal teszteltem, driverek rendben:
- AMD X2 proci
- 2 gb ram
- asus 1950pro
- stb...mod: 1024x640-ben nyomtam, élsimítás nélkül.
-
Tirexi
addikt
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Történet.
Hát van története, sőt nagyon is dúrva története van, tiszta filmszerű az egész.
Itt is lesz olyan parancsnok aki nem hallgat a jó szóra csak megy a saját feje után ezzel is csak a bajt idézve elő.
Sok filmben láttunk már ilyet és nekem bejön a ilyen fordulatos történet. -
Tirexi
addikt
Ezt a 7 órát nem úgy kell nézni hogy most leül elé egy olyan ember aki csak FIFÁ-zik meg NFS-ezik és neki 7 óra.
Nem.
Mivel van elég tapasztalatom és elég jól is lövök, (200 óra COD2 után) ezért én álltalában fejre mentem és így könyebb, gyorsabban végig lehet vinni. (elég egy lövés)
A másik meghogy nem mindenhol öltem meg mindenkit, de minden küldetést megcsináltam szal nem maradtam le semmiről.
Ez a 7 óra az csak nekem 7 óra.
Normal-on lehet 8-9 óra lesz másnak meg még több.
De ha akartam volna és senkit nem ölök meg akkor meg még ennyi idő sem lett volna. -
cucka
addikt
válasz
7Heads Drago
üzenetére
nem tudom, tetszik-e a játék, mert nincs (és egy jó darabig nem is lesz) olyan számítógépem, amelyik képes normális minőségben futtatni. inkább a jelenségre próbáltam utalni, hogy a baromi nagy hype meg a csillogó-villogó grafika mellett a tartalmi rész finoman szólva igencsak sekélyesnek tűnik sok mai játéknál.
és nem attól lesz tartalmas egy játék, hogy ultrabrutál nehézségen tízszer annyian támadnak rád, oszt egy-egy résszel órákat szenvedsz, így pedig kijön a jó hosszú játékidő.. -
edgR
őstag
legalja.hu
-
-
cizoe
őstag
ááá légyszíves a "gyros futást" hagyd meg

-
Tirexi
addikt
Na akkor tisztázzunk pár dolgot:
-Az hogy honnan van meg a játék ahhoz senkinek semmi köze.
-Előrendeltem a játék CE kiadását és hangsúlyozom mégegyszer kifogom játszani normal-on.
-Helyesírási hibák kijavítva.
-Ha nem lesz befejezve a warez téma szólok a házigazdának hogy zárja le a hozzászólásokat.További jó kommentelést.
-
cucka
addikt
7 óra játékidőért verte magát hónapokig az egész gamer társadalom erre a cuccra?
lehet, hogy nekem van eltorzult értékrendem, de nálam a jó játék olyan, amely minimum hetekre le tud kötni, érdekes tud maradni.a prey-nél éreztem először, ami ennél a játéknál is látszik, hogy a mai játékok többsége eldobható hulladék kategória. azt még a duke nukem 3d idejében kezdték fejleszteni, aztán miután 10 év után kijött, kaptunk egy teljesen középszerű, unalmas valamit, amit 2 délután alatt ki lehetett végezni..
-
warrior28
aktív tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Legvalószínűbben azért, mert az EA adta ki!

-
3psilon
aktív tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
A legvalószínűbb, hogy kicsit növeli az amúgy is kicsi eladásokat, és profitot hoz a kiadónak.
Az UT3-at nem fejlesztik magyarok, mégis feliratozzák. Witcher szintén, ráadásul az szinkronos. -
3psilon
aktív tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Ahogy kijött a vista, már az xp-re is azt mondom, elmegy. Lótúró, patkányok, kijöttek, hogy ez a legjobb, és bukta az egész. Már mondják, hogy valami 3 év múlva jön az új?!
És akkor lesz ca. 1 év, amíg nem támogatják az XP-t, csak a Vistát? Na, az lenne ám a harakiri!
u.u.u.i. Bár, egy Ubuntut még mindig sokkal többre tartok bármilyen Windowsnál átgondoltság és használhatóság tekintetében.
-
3psilon
aktív tag
Ez LOL, holnap jelenik meg a játék.
Aztán lehet, hogy magyar felirattal, de nem hiszem hogy egy esetleges béta ezt tudta volna![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szóval, szerintem ez gáz. Csak épp itt nem sokakat zavar. Egyedül én vagyok olyan hülye, hogy megveszem a játékaimat (ha meg drága, akkor szimplán várok/használtan).
És én mindenkinek tiszteletben tartom a warezolási szokásait / kapcsolatait mindenféle bennfenntesekkel, de minimum annyit tehettél volna, hogy megvárod a megjelenési időpontot, és holnap adod ki.
Crysis optimalizálási útmutató szintén.u.i. amúgy szép, igényes munka... bár látom kitaláltál egy új sportot
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
u.u.i. 7 óra?! Hát ez L0'PH@ß. Ha képes voltál nehéz helyett könnyű szinten nekiállni, akkor minden bizonnyal ez neked kihívás volt, tehát mondjuk nekem se lenne több nehéz szinten 7 óránál.
Lehúzásnak is kevés.
Reklámnak is kevés.Áh.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Ettől függetlenül rajtatok kivül majd mindenki leszedi aki hall róla és teljesiti a minimális hardver követelményt a gépe.
És ha jól tudom a harderre leginkább igényes beállitás a shader.
Az én gépemen ha mindent highra tolok, kivéve a shadert, akkor is játszható, és messze jobb grafikailag , mint bármelyik eddig megjelent játék.
A számitógép alkatrész vásárlás pedig már a kezdetek óta nem arról szól, hogy hol mi a gazdaságos. Szinte bármilyen alkatrész fél-egy év után csak a felébe kerül, vagy van helyette ujabb és sokkal jobb, szebb.
Ha be akarod bektetni a pénzed ne szgépet vegyél.
Mákos7észta: Mert például a microsoft mivel különb? Ennyi erővel a vista és az xp is egy rakás ..........túró. -
Mákos7észta
aktív tag
válasz
venember83
üzenetére
Igen, az 'optimalizálástól' már nekem is hánynom kell
Durván átverés, és elhittük, mert hiszen olyan jófejek, meg legendás game, csak senki sem tud majd játszani vele
Én se, de nekem már a CS 1.6 is szépnek látszik, szóval unreal Tournament 2004- től lefostam a bokám
ezek után mit mondjak? Ja, igen, jól csinálom
Olcsóbb megvenni, mert szinte mind EVM cucc, mire én játszok ezekkel. A gép olcsó, a játék is. Talán ha az emberek nem fennék a f*szukat a legújabb, legjobb játékokra...Az eredetiség- vizsgálatban a védelmére kelnék Tirexi barátunknak, mert sokat tesztel új játékokat, szóval lehet ilyen vonatkozása is a dolognak, hogy ő tisztán kapott előbb a játékból. Ennyi.
Üdv.
Mákos7észta -
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
bolond lyukbol bolond szel fuj
Teljes mertekben egyetertek, kulonben. Megjegyzem sokan megtehetnek, h lehuzzak, de nem teszik, pl azert <s ez mar massziv ON> szar a jatek. Hogy merik min konfigba beirni, h 6800, kozben 1024mediumon 7900gs-en jatszhatatlan. Ajanlott konfig meg 8800gtx sli, csunya, csunya vicc. S akkor jonnek az optimalizalos dumaval, hanyinger az egesz.
-
Chieftec
őstag
Hihi mennyi lett az alszent itt hirtelen, akiknek minden teljesen eredeti..oke Titokban jegyzem csak meg, hogy Magyarorszagon tobb ezren huzzak jelenleg is lefele, lehet kovezni oket!
-
Rocko
tag

-
törölt tag
Honnan tudjátok, hogy warez? Lehet, hogy előzetes tiszteletpéldányt kapott!
-
twollah
nagyúr
A cikk iroja lehet akar beta tesztelo is aki most megosztja a megjelenes elott par nappal, oraval a tapasztalatait a jatekkal kapcsolatban.
Nem kell addig kriminalizalni vkit amig be nem bizonyosodik rola az ellenkezoje.
Es megkovetem sajat magam, hogy kriminalizaltam az illetot. -
maskimx
senior tag
Nyilván. De ha esetleg mégsem úgy szerezte, akkor az feltüntethetné. Végül is elképzelhető, hogy németországból ír, vagy a prepaid kulcsával nyomja a warezt, amit jogosnak tartanék, lévén kicsit kitolás szagú az egész azokkal szemben, akik előrendelték.
Ha meg nem így van, akkor
-
Viktor77
titán
Hát igen, ez egy szimplán "én vagyok a király mert ki tudja hány órával a megjelenés elött végigvittem, mert gyorsan sikerült lewarezolnom" írás.
Szánalmas? Az.
-
twollah
nagyúr
"Egyik este 6 órakor úgy gondoltam neki állok a Crysis teljes verziójának a kijátszásához, és hát sikerült is éjfél után 1 órára végeznem vele, nagy harcok árán."
Hivatalosan meg kinn sincs a jatek.
Ma azaz 2007 11. 12.en 18orakor nem allhattal neki a jateknak mert meg ~15 perc van 18 oraig.Ejnye-bejnye csunya warezolo.
Legalabb ne reklamoznad ennyire, hogy kaloz verziod van a jatekbol... -
twollah
nagyúr
"SPILER veszély!!!!!!!!" helyett inkabb spoiler.
-
maskimx
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Németországban már kapható
-
Mr X
veterán
Nem lenne ez rossz cikk, de azert egy cimoldalas irasnal nem artana nemi energiat raszanni a foglamazasra is, mivel ezen resze elege harmatos lett. A helyesirast mar emlitettek elottem.
A szandek dicserendo, de ha mar belekezdtel, akkor csinald meg rendesen.
-
maskimx
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Németországban állítólag már kint van, szóval ő biztos kiment reggel, vett egyet, hazajött, magyarította, és úgy

-
Winner_hun
félisten
Ez az írás úgy warez ahogy van
(najó, csak a lényege)
A másik, hogy más fórum crysis topikja fel van tüntetve, a ph-é nincs O.o -
bolondember
MODERÁTOR
nem akarsz egy helyesírás ellenörző progival végigmenni az írásodon?

-
Wise
csendes tag
Cod4 is rövid mégis nehéznek éreztem és volt benne kihívás, csak tényleg amikor vége lett azt kérdeztem igy magamtól, meg a készítőktöl is hogy: Ennyi?
Amúgy hogy ne csak off legyek jónak tűnik asszem én is jáccaok vele ma
. -
A_Sanyi
csendes tag
én még lassabb voltam
-
A_Sanyi
csendes tag
.
-
Reinhardt
őstag
lassú voltam
-
cizoe
őstag
Jó írás, az egyetlen amin nevettem (nade nem gonoszságbol, hisz tom hogy elírás):
"gyros futás" - ez vmi görög olimpia sport?

-
Reinhardt
őstag
Csak az lenne a kérdésem, hogy miért jó egy új játékot könnyű fokozaton végigdarálni? Hol a kihívás?
-
CsodaPOK
senior tag
Egy kérdés: hogy sikerült magyarra varázsolnod? Most fogom még csak telepíteni, ott kell valamit vagy a játékon belül?
-
Kareszovics
addikt
"Így elsőre 7 órámba..." Nem semmi

-
burgatshow
veterán
válasz
Krugszvele
üzenetére
Igen, ez tényleg elég veszélyes.
SPOILER, nem SPILER!

-
Krugszvele
senior tag
SPILER veszély!!!!!!!!
DInnentől 5 perc szünet volt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Arch Linux
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macrodroid
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Fitbit Versa 4 okos óra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
).
) és nem ment. Így utólag meg... ehh.. hát nem az igazi...
)
Crytek game az is.

Valahol olvastam ,hogy a Crytek reagált arra a kérdésre,hogy miért nem megy fullon a legjobb vidkarival a game és a válasz az volt,hogy nekik se megy csutkán jól (40-60fps-el) és hogy majd a később megjelenő vidkarikkal lehet teljes pompában játszani.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

),

annyit azért megér.