Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Lehet, hogy te nem láttál, de az igazi Crysis topicot nem véletlenül zártam be elhiheted.
-
Pompi
nagyúr
Gratulálok a nyiltan felvállalt hozzáállásotokhoz.
Továbbra is felhívom azonban mindenki figyelmét a fórum alapelveire, mely szerint tiltott minden:- "Wareztevékenység", vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
- használatának elősegítése (pl. regisztrációs szám, crack megosztása, linkelés ezeket tartalmazó weblapokra)
- használatára buzdítás,
- segítségkérés ezek beszerzésében, használatában;Ehhez tartsátok magatokat, nem lesz több figyelmeztetés.
-
Pompi
nagyúr
Egy dolog, hogy kinek milye eredeti, a másik meg, hogy ki (és hogyan) beszél róla. A fórum alapelveiben kerek-perec bennevan, hogy tiltott minden ilyen irányú hozzászólás. Gondolom érthető, hogy miért. Tehát az olyan postok után amiből egyértelmüen kiderül, hogy nem legális beszerzésről van szó, mindenki meg fogja kapni a büntetését. Rövidebb -hosszabb - és végleges kitiltásra lehet számítani egész nyugodtan.
-
Pompi
nagyúr
válasz
juliabrilke
üzenetére
"Egyébként meg nem mind1 mindenkinek, hgoy ki honnan szerzi be?"
Neked meg ez alapján nem mind1, hogy én mit kérdezek meg tőle? Feltettem egy ártatlan kérdést. Szerintem megtehetem (nem azért mert moderátor vagyok, hanem mert fórumozó vagyok). Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- iPhone-t használók OFF topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Adobe Photoshop
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest