Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
válasz
Necroman_Mk2 #36 üzenetére
Szerintem meg pont, hogy igencsak messze járt. Ha már ennyire belementél a részletekbe, akkor ezt is érdemes lenne pontosítani:
A Dunia Engine 2-3 %-ban tartalmaz CryEngine 1 (azaz ami a Far Cry első részében debütált) kódot, vagyis 97-98%-ban teljesen saját kódot írtak az Ubisoft Montreal fejlesztői (hivatalos adat). Ennek fényében szerintem nyugodtan mondhatjuk, hogy saját motorról van szó. Ha nagyon kukacoskodóak vagyunk és még pontosabban szeretnénk jellemezni, akkor azt is mondhatjuk, hogy a Dunia Engine az Ubisoft egy olyan saját fejlesztésű motorja, amely kis mértékben CryEngine 1 technológiát is alkalmaz.
Én 97-98%-ra nem merném azt mondani, hogy nem saját a motor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 4 Pro,
- Eladó Betaflight Meteor75 teljes szett
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest