- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
válasz
Necroman_Mk2 #36 üzenetére
Szerintem meg pont, hogy igencsak messze járt. Ha már ennyire belementél a részletekbe, akkor ezt is érdemes lenne pontosítani:
A Dunia Engine 2-3 %-ban tartalmaz CryEngine 1 (azaz ami a Far Cry első részében debütált) kódot, vagyis 97-98%-ban teljesen saját kódot írtak az Ubisoft Montreal fejlesztői (hivatalos adat). Ennek fényében szerintem nyugodtan mondhatjuk, hogy saját motorról van szó. Ha nagyon kukacoskodóak vagyunk és még pontosabban szeretnénk jellemezni, akkor azt is mondhatjuk, hogy a Dunia Engine az Ubisoft egy olyan saját fejlesztésű motorja, amely kis mértékben CryEngine 1 technológiát is alkalmaz.
Én 97-98%-ra nem merném azt mondani, hogy nem saját a motor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest