- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- OLED monitor topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
Új hozzászólás Aktív témák
-
BgrGry
csendes tag
Ezt alátámaszthatom tapasztalatból. Mikor vettem az 520-as fanless platinumot giga h77 d3h alappal még voltak aktív hűtésű alkatrészeim. A Vga volt az utolsó, csere után meghallottam a cicergést, ami nagyon zavart (pedig korábban észre se vettem). Lusta voltam gariba vissza vinni, szóval együtt éltem vele, volt később egy giga z77 is rövid ideig (azzal is cicergett), majd platformot váltottam, szintén giga z97 hd3. Ezzel szintén cicergett, de szerencsésen meghalt az alaplap
, és kis ráfizetéssel z97 gaming5 lett, és láss csodát... Megszűnt a cicergés. A táp mostmár 3-4 éves lehet, szerintem a következő konfigomat is kiszolgálja még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- OLED monitor topik
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- 0 perces Cooler Master MasterBox MB600L V2 Tempered Glass! SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)! ÁRON ALUL!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest