- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- SSD kibeszélő
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hálózati kábelek és szerelésük
Új hozzászólás Aktív témák
-
BgrGry
csendes tag
Ezt alátámaszthatom tapasztalatból. Mikor vettem az 520-as fanless platinumot giga h77 d3h alappal még voltak aktív hűtésű alkatrészeim. A Vga volt az utolsó, csere után meghallottam a cicergést, ami nagyon zavart (pedig korábban észre se vettem). Lusta voltam gariba vissza vinni, szóval együtt éltem vele, volt később egy giga z77 is rövid ideig (azzal is cicergett), majd platformot váltottam, szintén giga z97 hd3. Ezzel szintén cicergett, de szerencsésen meghalt az alaplap
, és kis ráfizetéssel z97 gaming5 lett, és láss csodát... Megszűnt a cicergés. A táp mostmár 3-4 éves lehet, szerintem a következő konfigomat is kiszolgálja még. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- SSD kibeszélő
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS routerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

, és kis ráfizetéssel z97 gaming5 lett, és láss csodát... Megszűnt a cicergés. A táp mostmár 3-4 éves lehet, szerintem a következő konfigomat is kiszolgálja még.