- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP notebook topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
BgrGry
csendes tag
Ezt alátámaszthatom tapasztalatból. Mikor vettem az 520-as fanless platinumot giga h77 d3h alappal még voltak aktív hűtésű alkatrészeim. A Vga volt az utolsó, csere után meghallottam a cicergést, ami nagyon zavart (pedig korábban észre se vettem). Lusta voltam gariba vissza vinni, szóval együtt éltem vele, volt később egy giga z77 is rövid ideig (azzal is cicergett), majd platformot váltottam, szintén giga z97 hd3. Ezzel szintén cicergett, de szerencsésen meghalt az alaplap
, és kis ráfizetéssel z97 gaming5 lett, és láss csodát... Megszűnt a cicergés. A táp mostmár 3-4 éves lehet, szerintem a következő konfigomat is kiszolgálja még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest