- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3DFX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
BgrGry
csendes tag
Ezt alátámaszthatom tapasztalatból. Mikor vettem az 520-as fanless platinumot giga h77 d3h alappal még voltak aktív hűtésű alkatrészeim. A Vga volt az utolsó, csere után meghallottam a cicergést, ami nagyon zavart (pedig korábban észre se vettem). Lusta voltam gariba vissza vinni, szóval együtt éltem vele, volt később egy giga z77 is rövid ideig (azzal is cicergett), majd platformot váltottam, szintén giga z97 hd3. Ezzel szintén cicergett, de szerencsésen meghalt az alaplap
, és kis ráfizetéssel z97 gaming5 lett, és láss csodát... Megszűnt a cicergés. A táp mostmár 3-4 éves lehet, szerintem a következő konfigomat is kiszolgálja még. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Nintendo Switch 2
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

, és kis ráfizetéssel z97 gaming5 lett, és láss csodát... Megszűnt a cicergés. A táp mostmár 3-4 éves lehet, szerintem a következő konfigomat is kiszolgálja még.