Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
Nem, én utálom ezt a betárcsázóst szart. De sajnos amíg egy faluszintű áramszünet alkalmával (pont tegnap) csak nekem volt otthon internetem, pusztán azért, mert én a még így is működő telefonhálózatról kaptam a nyálat (és van otthon UPS-em a modemnek és a router-nek), a kábelesek pedig (értsd: mindenki más) ugyanúgy elnémultak, mint a közvilágítás, addig azt mondom, van realitása ennek a betárcsázós szarnak és az erre épülő lehetőségeknek... illetve az alapot képező telefon szolgáltatásnak, ami ugyanúgy él és virul, ha mindenütt elment az áram.
(#12) jacint78
Hasonló helyzetben vagyok: 10-ről váltottam 20 Mbps-es ADSL-re 400 Ft-ért, de csak ~14 Mbps-ot tudok elérni. A szaki azt mondta, hogy bármikor jelezhetem, ha szeretnék koaxra átállni, megoldható, és akkor akár 120 Mbps-om is lehet (áramszünet esetén persze semmi, hiszen már a kábeles alközpontok sem saját tápról mennek). Az ügyfélszolgálat viszont eddig mindig lepattintott, mondván, hogy valamit rendelni is kell, "csak úgy" nem megy a fizikai réteg váltás.Ja, mondanom sem kell: a környékünkön csak T van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gombászkönyvek egyben
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest