Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
hibavissza
üzenetére
Egyedül a CPU ventit hallom benne, mikor kap egy "kis" terhelést az i7-3770k@4,5Ghz-en.
-
Logitech76
csendes tag
válasz
hibavissza
üzenetére
Ezért a hozzászólásért kár volt... Amennyibe ez a ház kerül kétlem, hogy ilyen fiaskó előfordulhat, sőt igazából Te vagy a második ember akitől hasonlót hallok, bár lehet, hogy az első is te voltál.
Ez a ház úgy jó ahogy van, nem egy Lian Li, de jól átgondolt, letisztult és végre valahára (többek között) funkciói és jól átgondoltsága az amit megfizettetnek a vásárlóval....és nem azt, hogy milyen kibeszabottul GAMER vagyok fizess 20 000-rel többet....persze az is előfordulhat, hogy szűk látókörű vagyok...

-
V.Dave
senior tag
válasz
hibavissza
üzenetére
ronda a teteje? Miért mit kellett volna ráfaragni a tetejére egy csöcsös mellű nőt? Mintha annyira számítana, a legtöbben úgyis az elejét nézik meg, a teteje meg kb minden háznak egyforma.
A hdd rezgéscsillapításáról is csak jókat tudok mondani, a "seek" hang nálam szinte teljesen eltűnt az előző thermaltake házamhoz képest.
Az én Define R4 házamba 3db ventilátor van, és 12volton is csak (erős) szélzajt hallok szóval nemtudom milylen búgásról beszélsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Pánik a memóriapiacon
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- Antminer S21 Hydro 335T (BOS 360T) hashboard hibásan eladó.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Air 5. generáció/KÉK/64GB/M1/WIFI+Cellular/99% AKKU!!!!!
- Nitro AN515-58 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 1TB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Gombászkönyvek egyben
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez a ház úgy jó ahogy van, nem egy Lian Li, de jól átgondolt, letisztult és végre valahára (többek között) funkciói és jól átgondoltsága az amit megfizettetnek a vásárlóval....és nem azt, hogy milyen kibeszabottul GAMER vagyok fizess 20 000-rel többet....persze az is előfordulhat, hogy szűk látókörű vagyok...