Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Logitech76
csendes tag
-
Logitech76
csendes tag
válasz
hibavissza
üzenetére
Még életemben nem ugattam madár!

Amúgy meg lesz ilyen házam és majd én is pont leszarom a megszámlálhatatlan véleményt amit olvastam róla (mint Te pl,), addig meg meghallgatok mindenkit akinek normális véleménye van...
-
Logitech76
csendes tag
válasz
hibavissza
üzenetére
Ezért a hozzászólásért kár volt... Amennyibe ez a ház kerül kétlem, hogy ilyen fiaskó előfordulhat, sőt igazából Te vagy a második ember akitől hasonlót hallok, bár lehet, hogy az első is te voltál.
Ez a ház úgy jó ahogy van, nem egy Lian Li, de jól átgondolt, letisztult és végre valahára (többek között) funkciói és jól átgondoltsága az amit megfizettetnek a vásárlóval....és nem azt, hogy milyen kibeszabottul GAMER vagyok fizess 20 000-rel többet....persze az is előfordulhat, hogy szűk látókörű vagyok...

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Ez a ház úgy jó ahogy van, nem egy Lian Li, de jól átgondolt, letisztult és végre valahára (többek között) funkciói és jól átgondoltsága az amit megfizettetnek a vásárlóval....és nem azt, hogy milyen kibeszabottul GAMER vagyok fizess 20 000-rel többet....persze az is előfordulhat, hogy szűk látókörű vagyok...