Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Logitech76
csendes tag
válasz
hibavissza
üzenetére
Ezért a hozzászólásért kár volt... Amennyibe ez a ház kerül kétlem, hogy ilyen fiaskó előfordulhat, sőt igazából Te vagy a második ember akitől hasonlót hallok, bár lehet, hogy az első is te voltál.
Ez a ház úgy jó ahogy van, nem egy Lian Li, de jól átgondolt, letisztult és végre valahára (többek között) funkciói és jól átgondoltsága az amit megfizettetnek a vásárlóval....és nem azt, hogy milyen kibeszabottul GAMER vagyok fizess 20 000-rel többet....persze az is előfordulhat, hogy szűk látókörű vagyok...

Új hozzászólás Aktív témák
- Crypto Trade
- iPhone topik
- World of Warships
- Automata kávégépek
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- One mobilszolgáltatások
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez a ház úgy jó ahogy van, nem egy Lian Li, de jól átgondolt, letisztult és végre valahára (többek között) funkciói és jól átgondoltsága az amit megfizettetnek a vásárlóval....és nem azt, hogy milyen kibeszabottul GAMER vagyok fizess 20 000-rel többet....persze az is előfordulhat, hogy szűk látókörű vagyok...