- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- Acer notebook topic
- Kompakt vízhűtés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
borat26
aktív tag
Sokan lehúzzátok a BO-t, mert jaj Istenem, mit művelnek szegény COD sorozattal.
HÁÁÁÁÁT KÖNYÖRGÖM!!!!!
Nézzétek, mit műveltek a Medal of Honorral. Erre a majdnem CTRL+C, CTRL+V -re kellett 3 évet várni? Erre a szerencsétlenségre? Már a kezdetek kezdetén előrendelésbe tettem 576-on, ám a nyílvános béta kiadása, kipróbálása után kb fél óra faszkodást követően le is mondtam.
Asszem a CoD-nak kicsit jobban sikerült az átállás erre a Modern Warfare stílusra, mint bárki másnak.
Ha már a CoD- sorozatnál járunk: Én mind a mai napig játszom az MW, WaW, Mw2-vel. Nem a játék kortörténeti háttere teszi egyedivé a CoD sorozatot. Szerintem a legtöbb mp játék mod-ot tartalmazó játék, és mindenki megtalálja benne azt a játékstílust, ami számára a legideálisabb.Igen. Lehet támadni, csak a hülye nem olvassa ki a soraimból, hogy CoD fan vagyok.
De: Ebben a játéksorozatban még SOHA NEM CSALÓDTAM. -
Night0119
csendes tag
tetszik zsír lesz. Csak azt nem tudom hogy mof vagy ez lesz-e a jobb. bár én a mohra tippelek... nem kellene ez a fos kis kocsi... ez nem nfs...
-
BalaNce87
addikt
Az oké hogy nincs bajod a rőkabőrrel, viszont akkor ne kerüljön ennyibe. Amiket felsoroltál mind ismerem és tényleg ötletes játékot. Nah mind1 is, csak ha én pár mapot meg új fegyvereket kapok az nekem egy mod-al ér fel, plusz valaki megtudná csinálni ingyen is, ha ért hozzá. Úgy látszik tényleg ennyi elég egy folytatáshoz, mondjuk ez a folyamat 2-3 részig még oké is nah de 7-nél már elgondolkozik az ember hogy a játékosoknak készítik vagy csakis a pénzért?
-
Ant@
senior tag
válasz
BalaNce87 #68 üzenetére
Nekem speciel semmi bajom a rókabőrrel. A CoD 4 úgy jó ahogy van. Adjanak hozzá új pályákat meg új skint az nekem már elég. Nyilván meg fogom unni egyszer, akkor majd nem CoDozok többet. Mint ahogy NFS-el sem játszom már pedig régen bejött.
De tegyük félre ,hogy én mit gondolok és nézzük objektíven a dolgot. Ameddig a nép kajálja a dolgot addig ezt fogják nyomatni. Jó esélyel előbb utóbb a CoD is úgy jár mint az NFS. Aztán majd jön helyette valami más őrület. Tudomásul kell venni ,hogy a játékszoftver iszonyatos árbevételt hozó árucikké vált. Ma már nem elég néhány zseni munkája ,hogy legendák szülessenek (Pl.: Doom). Egy-egy címen több száz, nagyobb projekteken több ezer ember dolgozik. Ez komoly pénzügyi befektetést jelent és nem lehet elvárni tőlük ,hogy kísérletezgessenek. Ha ötletekre vágysz ajánlom a kis kiadók játékait. Pl.: Plants vs. Zombies, World of Goo, Braid, Machinarium. De azt ne várd ,hogy 1 millóból (mondtam vmit) MW2 szintű látványt fogsz kapni. Akinek befektetni való pénze van az vissza is akarja kapni kamatostúl.
Az most teljesen mindegy ,hogy ez nekem tetszik-e. Amúgy nem. Ez van nincs mit tenni. Amiről te beszélsz az csak egy "ideális" világban lenne lehetséges, de mi sajnos nem abban élünk.
-
BalaNce87
addikt
Hát ha nics éppkézláb ötletük akkor ne erőltessék én úgy vagyok vele, ezért 10k hülyék ezek, kb ilyen 2000ft-os dlc árat tudnék elképzelni hozzá. Azzal csak magukat minősítik ha majd a 10. rész fog kijönni, az mindent elárul, lásd nfs. Ha nincs új ötlet akkor is adjunk ki valamit cod néven, végülis megveszik. Igazából jöhet akármennyi rész, csak ugye tudjuk hogy ha valamiből iszonyat sok rész jelenik meg az egyet jelent kifulladtak az ötletekből és már csak rókabőrre futja.
-
Ant@
senior tag
Nem tudom mit vártatok. Új pályák, új fegyverek, a lényeg a régi. Mi kell még?
-
keIdor
titán
Nekem tetszik, de én az a birka vagyok, akit ezzel is le lehet venni a lábáról...
-
BalaNce87
addikt
Az igaz hogy mindenért menne a hőbörgés, de ez a cod már rég a kukába való, erre rekordokat döntöget, ez k..vára nevetséges. Ha manapság ez a játék a menő/számít jónak akkor ott elég nagy problémák vannak. A megoldás tényleg csak annyi, hogy azért nem csináljuk meg hogy legyen, ha nemtudunk érdemleges játékot csinálni akkor most csak azért kiadni hogy legomboljunk pár embertől egy kis pénzt hát... mondjuk eddig is ez ment. Igazából gáz hogy egy jól bevált ötletet hetedjére akarnak eladni. Én csíptem a codot 2-től kezdve ismerem, de már 4-től eléggé gyenge az egész koncepció. Így eljátszok vele de hamar ráunok, persze ez tényleg változó kinek mi.
-
BalaNce87
addikt
Épp az hogy ebből a szériából már nemtudnak mit kihozni, mégis kiadnak "új" részt, és nemtudom ebbe mi a 10 rongy látni rajta hogy 0 fejlesztés történt akkor hogy van képük egyáltalán pénzt kérni érte? Single-t meg hagyjuk ha arra rámennének akkor nem lenne ilyen silány, azt tudjuk hogy 1-2 küldetést sikerül eltalálniuk az 5-6 órás játékidőből de a többi az kuka.
-
Norb€€€
aktív tag
Én azt nem értem,hogy sokan írják,hogy "jaj tiszta mw2,meg alig változtattak valamit,stb" azoktól kérdezném... miért,nektek még mi kell bele,vagy mire gondoltok? Már így is túl van csicsázva,mi kéne még bele? Ha meg elvennének belőle,akkor az lenne a baj.
Itt valószínű hogy inkább a single-re mentek,a multiba meg változtattak 1-2 dolgot. De ez miért baj?
Mi lenne az a forradalmi újítás,amitől hirtelen mindenki meg szeretné venni? -
đayW@LkeR
tag
Mi ez a sz@r?
lol hol van ez a MW és az MW2höz??
-
király
-
Jarlaxle
senior tag
Arra talan nem gondoltal, hogy van akinek boven meger 10kt az, hogy kap egy uj mappacket meg kisebb valtoztatasokat, amikkel majd eljatszik tobb szaz orat? Tudom meglepo, de nem mindenki tud 10 evig ugyanazon az 5 mapon jatszani mint pl cs-sek, sot 1 evet se, ezert megveszi inkabb az aktualis verziot. Ugyhogy azert ne allitsd be mar magad olyan nagyon okosnak, es foleg ne az evente codot vasarlokat nagyon egyszeru birkanak, mert nincs igazad.
-
Blaise
veterán
Alapvetően nem estem hasra ettől a videótól, anno az MW2-t toltam Steames ingyenhétvégén...nem a játékot hibáztatom, hogy nem jött be, lehet hogy az én ízlésem szar, és öreg vagyok ehhez a pörgő tempóhoz
Helyette vettem BF: Bad Company 2-t 7e Ft-ért dobozosban, lényegesen jobban megérte szerintem
Ősszel érdekes párharc lesz a Medal of Honor és eközött, szerintem a népek inkább a COD-ot fogják venni a név és a hype miatt. A MOH-ot toltam bétában, az elején az se tetszett, de ha választanom kéne a kettő között, akkor inkább MOH.
-
menalcas
őstag
Bár eddig úgy voltam vele hogy esélytelen nálam ez a játék, de ki tudja dedi szeróval, rendes war móddal (mondjuk cod4 promod) akkor nálam nyert a játék !
-
HyP3b0y
senior tag
Rengeteg azon buta, kihasználható, terelhető birkáknak a száma akiket egy ilyen videóval arra lehet ösztönözni, hogy azonnal menjen a boltba és vegye meg. Mi, akik a játék hátterében ülő fejlesztők üzletpolitikáját vitatjuk, talán van egy kis rálátásunk és csakis próba után vagy egy kis idő elteltével olcsóbban jutunk a bizonyos játékhoz, de a COD név nem ránk, hanem a birkákra épít. Ahogy előttem is szóltak, minek törnék magukat, ha így is eladási rekordokat döntögetnek és annyi pénzt zsebelnek be, hogy még az unokáiknak se kell majd dolgozniuk...
-
deter
aktív tag
Miért csináltak volna? Ez legjobb az egészben, minimális anyagi befektetés az effektív fejlesztésekre. És megmaradó összeget el lehet költeni marketingre... És felesleges is tényleges változásokat várni a következő konzol generáció megjelenéséig, sajnos.
feka007:
Ugyanúgy vannak csalók CoD 4-ben és CoD 5-ben, mint MW2-ben. Én személy szerint nagyon szeretem a Steamet. PunkBuster pedig több kárt csinál, mint hasznot. Egyébként tény, hogy PC multi rákfenéje a csalók. Hogy száradna le a kis kö****nek a kezei. Annyira egyszerű volna egy hatásos anticheat programot csinálni... De ameddig a játékiparnak nem érdeke. Sőt kifejezetten ellenérdekelt....
-
Ősember
őstag
egy névvel mindent el lehet adni.... akár kétszer is
-
BalaNce87
addikt
Lényeg a lényeg ennyiért ez sok én őszintén az mw2-őt is 4000-ért adtam volna max, meg a waw-ot is. Csak annyira látszik rajta hogy tök ugyanaz az egész, és simán elkérnek egy 10-est érte, tényleg kíváncsi lennék mennyit dolgoztak ezen mert mondhatni minden megvolt már. Sokat kérnek el, de keveset tesznek hozzá.
-
feka007
veterán
Hát a VAC kb olyan, mintha nem futna semmi, második héten már tele volt cheaterekkel az MW2, és nem dobott ki senkit.
PB is szar, de legalább néha kib.sz vkit.. Aki meg szétbuherálja a játékot és az miatt bassza ki, arra én is szarnék rá."Miért baj ha extra szolgáltatást kapsz felár nélkül?"
Pl? -
BalaNce87
addikt
Hát személy szerint nekem az mw2 nem nyújott akkora pluszt a 4-hez képest voltak új perkek meg fegyverek de ez nem győzött meg arról hogy ez 10-et megér, meg hozzá teszem azt is hogy 4-nél jóval gyengébb lett, pedig már a 4 se tetszett annyira. Cod-ra egy 10-es rablás én úgy vagyok ezzel, mind1ikkel lehet multizni de hamar ráunok pláne a wawtól nézve, meg tegyük hozzá hogy nem is tetszik az egész koncepció rossz irányba ment át az egész. Itt nem a vásárlók elégedettségére mennek meg a játék támogatásráa hanem hogy minnél több pénzt húzzunk ki az emberek zsebéből, pedig a 4-nél még nem voltak ilyen problémák.
-
Gergello
addikt
Mik ezek a negatív vélemények? Került bele egy revolt is ahogy látom.
-
h-yle
addikt
Soha?
Én egy jóféle SWAT 5-nek örülnék, ha már ajtóknál tartunk.
feka007: Mit tud a PB amit VAC nem? Mert a cheatereket egyik sem fogja meg, de a PB legalább kibanol rendes játékosokat is. A VAC-al is megesett már, de akkor akit igazságtalanul dobtakki kapott egy ingyen L4D2-t, az Evenballance meg cseszik a userre. A Steames problémát sem értem. Miért baj ha extra szolgáltatást kapsz felár nélkül?
-
feka007
veterán
válasz
Fortissimus #23 üzenetére
Én mostmár csak akkor veszek meg vmit, miután lerántottam és beteszteltem.
-
Nightvision1
tag
Hmm...Igazatok van tényleg hasonlit az MW2-höz,de végülis egy próbát megér
-
Mappa
addikt
0:56 nál a kis kocsi feletti rakéta hogy a francba kerül oda ??? cikázik erre arra, olyat majd miből lehet kilőni ?
a noob-ozás asszem erősebb lesz mint a mw2 alatt
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mikor kapunk olyan codot, aminek multijában működtethető ajtók vannak?
-
kenny123
addikt
Fene, ma már én is "beküldtem", illetve megírtam hírként, csak mivel nem tudtam beágyazni a videót, töröltem.
-
Gude
senior tag
Szerintem olyan mint a többi cod.Se több se kevesebb
-
h-yle
addikt
-
h-yle
addikt
Vicc.
-
Fortissimus
őstag
nem ajultam el tole, ebbol igy nem lesz elorendeles
-
Polllen
félisten
Mw2 mod 10k-ért...kicsit drága...
-
akangels
tag
Igazából nem rossz video alapján és ez is fel fog kerülni a polcra valszeg
de azért nekem már kicsit sok a "Revolt" rc car...akkor az a kés kilővős hülyeség...nyílpuska...tök felesleges ^.^ vagyis nekem nem hiányzik bele
fegyverek és a hangjaik nekem bejönnek
várjuk mi fog ki sülni belőle
-
balcsy
aktív tag
Úristen ez kell nekem
áhh de jónézki
áhh megörültem
-
BalaNce87
addikt
Miért majmolják az mw2-őt? örülnék ha már valami egyedi ötlettel állnának elő és nem játszanák az utánzós majmot, érjék el azt hogy ez tényleg megérje és jobb legyen, mert az hogy lesz dedikált szerver az egyenlőre édes kevés.
Kíváncsi leszek hogy mw2-ből hányan állnak át, mert ha sokan akkor elég rövid életű lesz az mw2, mondjuk pc-n már most is az.
Elég ránézni pár hozzászólásra ők is nézik hogy most ebbe mi az új? az véletlen se jut az eszedbe hogy igazam van?
Az új moh-nál egy fokkal jobb lesz talán, de ez nem valami biztató hogy ilyen multis fps-eket akarnak kiadni csúcsszezonban. Reméljük ez is rekordokat fog dönteni a semmiből -
EyEsOnU
tag
hát részemről cod: mw2 után, ebben ha nem lesz dedikált szerver nem veszem meg, ha lesz benne akkor meg azért nem.. meg fizessek majd ki 3 új mapért megint 4ezret nem?
-
Ice!?
őstag
nekem rossz a szemem vagy tényleg alig csináltak valamit?
pár új map, pár új fegyver azt csá. -
Dano58
tag
Hát, ez 1 Cod4 más köntösben, Medal of honor jobbnak ígérkezik...
-
boeing
őstag
Én pont ilyenek gondoltam,nem vártam csodát.
-
jubilleum
senior tag
Mi az kés szerű kütyü amivel lő is egyet? 0:32 környékén.
-
BalaNce87
addikt
Hát talán az egyetlen érv amitt jobb lehet, mint mw2, amúgy ugyanolyan az egész, nem azért de ennél még a waw is jobb multiba. Nekem ez a nyílpuska késdobálósdi már túlzás nem való bele egyszerűen, vagy akkor ne call of duty legyen, hanem valami future wars: everything possible alcímmel. Azt már látni hogy ez se a skilles játékok közé lesz sorolható, legbénább ember is összetud hozni egy jó statot majd, lásd ezt a távirányítós autót meg hasonló dolgokkal gyerekjáték lesz killstreakeket elérni. Azért arra kíváncsi leszek steamhez akarják e ezt is kötni, vagy maradnak a "jól" bevált pb-nél.
-
Pubszon
veterán
Tényleg jónak néz ki.
-
ViTaZi
aktív tag
Most öszintén CoD forradalmat vártatok? A MW2 játék maga jó volt csak ez az Iw.net rontja el meg ez a rengeteg csaló. Aki játszik/játszott vele az mindenki tudja. Ha ezeket javítják (reméljük) akkár már egy jó játékot kapunk.
-
tjb007
nagyúr
Szerintem ennek inkább ezt a címet kellett volna adni:
Call of Duty: Modern Warfare 2 - Black Ops Pack -
elithun
őstag
Úgy tűnik lesz benne 1-2 finomság.
-
HyP3b0y
senior tag
Ugyanaz, mint az MW2 multija, ez se lesz jobb...hacsak nem lesz TAnet
-
BalaNce87
addikt
Hát ez tiszta mw2, ugyanaz az eset mint a cod4 és waw esetében minden dolgot átdobtak waw-ba amit csak lehetett
-
mad1
veterán
Porgos-porgos
Jo lesz ez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged