Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Lényeg a lényeg ennyiért ez sok én őszintén az mw2-őt is 4000-ért adtam volna max, meg a waw-ot is. Csak annyira látszik rajta hogy tök ugyanaz az egész, és simán elkérnek egy 10-est érte, tényleg kíváncsi lennék mennyit dolgoztak ezen mert mondhatni minden megvolt már. Sokat kérnek el, de keveset tesznek hozzá.
-
BalaNce87
addikt
Hát személy szerint nekem az mw2 nem nyújott akkora pluszt a 4-hez képest voltak új perkek meg fegyverek de ez nem győzött meg arról hogy ez 10-et megér, meg hozzá teszem azt is hogy 4-nél jóval gyengébb lett, pedig már a 4 se tetszett annyira. Cod-ra egy 10-es rablás én úgy vagyok ezzel, mind1ikkel lehet multizni de hamar ráunok pláne a wawtól nézve, meg tegyük hozzá hogy nem is tetszik az egész koncepció rossz irányba ment át az egész. Itt nem a vásárlók elégedettségére mennek meg a játék támogatásráa hanem hogy minnél több pénzt húzzunk ki az emberek zsebéből, pedig a 4-nél még nem voltak ilyen problémák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest