Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Az oké hogy nincs bajod a rőkabőrrel, viszont akkor ne kerüljön ennyibe. Amiket felsoroltál mind ismerem és tényleg ötletes játékot. Nah mind1 is, csak ha én pár mapot meg új fegyvereket kapok az nekem egy mod-al ér fel, plusz valaki megtudná csinálni ingyen is, ha ért hozzá. Úgy látszik tényleg ennyi elég egy folytatáshoz, mondjuk ez a folyamat 2-3 részig még oké is nah de 7-nél már elgondolkozik az ember hogy a játékosoknak készítik vagy csakis a pénzért?
-
BalaNce87
addikt
Hát ha nics éppkézláb ötletük akkor ne erőltessék én úgy vagyok vele, ezért 10k hülyék ezek, kb ilyen 2000ft-os dlc árat tudnék elképzelni hozzá. Azzal csak magukat minősítik ha majd a 10. rész fog kijönni, az mindent elárul, lásd nfs. Ha nincs új ötlet akkor is adjunk ki valamit cod néven, végülis megveszik. Igazából jöhet akármennyi rész, csak ugye tudjuk hogy ha valamiből iszonyat sok rész jelenik meg az egyet jelent kifulladtak az ötletekből és már csak rókabőrre futja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest