Új hozzászólás Aktív témák

• Ant@

senior tag

válasz BalaNce87 #68 üzenetére

Nekem speciel semmi bajom a rókabőrrel. A CoD 4 úgy jó ahogy van. Adjanak hozzá új pályákat meg új skint az nekem már elég. Nyilván meg fogom unni egyszer, akkor majd nem CoDozok többet. Mint ahogy NFS-el sem játszom már pedig régen bejött.

De tegyük félre ,hogy én mit gondolok és nézzük objektíven a dolgot. Ameddig a nép kajálja a dolgot addig ezt fogják nyomatni. Jó esélyel előbb utóbb a CoD is úgy jár mint az NFS. Aztán majd jön helyette valami más őrület. Tudomásul kell venni ,hogy a játékszoftver iszonyatos árbevételt hozó árucikké vált. Ma már nem elég néhány zseni munkája ,hogy legendák szülessenek (Pl.: Doom). Egy-egy címen több száz, nagyobb projekteken több ezer ember dolgozik. Ez komoly pénzügyi befektetést jelent és nem lehet elvárni tőlük ,hogy kísérletezgessenek. Ha ötletekre vágysz ajánlom a kis kiadók játékait. Pl.: Plants vs. Zombies, World of Goo, Braid, Machinarium. De azt ne várd ,hogy 1 millóból (mondtam vmit) MW2 szintű látványt fogsz kapni. Akinek befektetni való pénze van az vissza is akarja kapni kamatostúl.

Az most teljesen mindegy ,hogy ez nekem tetszik-e. Amúgy nem. Ez van nincs mit tenni. Amiről te beszélsz az csak egy "ideális" világban lenne lehetséges, de mi sajnos nem abban élünk.

Új hozzászólás Aktív témák