Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ant@
senior tag
válasz
BalaNce87 #68 üzenetére
Nekem speciel semmi bajom a rókabőrrel. A CoD 4 úgy jó ahogy van. Adjanak hozzá új pályákat meg új skint az nekem már elég. Nyilván meg fogom unni egyszer, akkor majd nem CoDozok többet. Mint ahogy NFS-el sem játszom már pedig régen bejött.
De tegyük félre ,hogy én mit gondolok és nézzük objektíven a dolgot. Ameddig a nép kajálja a dolgot addig ezt fogják nyomatni. Jó esélyel előbb utóbb a CoD is úgy jár mint az NFS. Aztán majd jön helyette valami más őrület. Tudomásul kell venni ,hogy a játékszoftver iszonyatos árbevételt hozó árucikké vált. Ma már nem elég néhány zseni munkája ,hogy legendák szülessenek (Pl.: Doom). Egy-egy címen több száz, nagyobb projekteken több ezer ember dolgozik. Ez komoly pénzügyi befektetést jelent és nem lehet elvárni tőlük ,hogy kísérletezgessenek. Ha ötletekre vágysz ajánlom a kis kiadók játékait. Pl.: Plants vs. Zombies, World of Goo, Braid, Machinarium. De azt ne várd ,hogy 1 millóból (mondtam vmit) MW2 szintű látványt fogsz kapni. Akinek befektetni való pénze van az vissza is akarja kapni kamatostúl.
Az most teljesen mindegy ,hogy ez nekem tetszik-e. Amúgy nem. Ez van nincs mit tenni. Amiről te beszélsz az csak egy "ideális" világban lenne lehetséges, de mi sajnos nem abban élünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Trollok komolyan
- Döcögve készül a Panther Lake az Intelnél
- eBay
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Yettel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest