Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
válasz
Silencer83 #22 üzenetére
Ez rendben van, csak úgy mondom hogy átlagba szerintem így van, inkább a kicsiknek kedveznek ezekkel a perkekkel meg ilyen olyan kiírásokkal, nem ezek miatt lesz jó egy játék, de ezek nélkül kb senki sem venné meg, cod1 cod2-höz nem kellet semmi ilyesmi, de manapság van aki el se tudna képzelni ezek nélkül egy multi fps-t. Természetesen nem leszel ettől gyerekes és komolytalan, csak olyan dolgokkal teszik tele ami annak kedvez aki béna és nem csapatjátékos.
Társaság miatt én is játszanám, talán ez az egyedüli érv ami miatt megvenném, amúgy felesleges, mw2 után de még cod4 után se érzem magamba a késztetést hogy ezt most meg kell vennem, nem nyújt semmivel sem többet. Az a baj hogy mire elfogadható ára lenne számomra, addigra már cod12 lesz, ez van.. -
BalaNce87
addikt
válasz
wednesday #19 üzenetére
Ennek ellenére mégis a 12 évesek körében a legnépszerűbb a játék, 20 vagy felette lévőket egyre kevésbé érdekli ez a sorozat, komolytalan és gyerekes, csak az egyéni a teljesítmény ami számít. Ettől függetlenül engem is érdekel, de nem látok benne semmi potenciált, számomra már érthetetlen a népszerűsége, persze mw2-vel nem játszottam csak free weekend erejéig, így ez lehet viszonylag sok ideig lekötne. Egy single playert bepróbálok azt el is lesz felejtve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- Hálózati / IP kamera
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged