Új hozzászólás Aktív témák
-
fasirTTT
őstag
hát ez vicces lett
mondjuk hiányolom a sok idegbeteg "sájzeee!"-zó német dagi kisfiúkat (remélem ismeritek azt a videót)
-
Ant@
senior tag
Kobe Braynt-nek hívják.
-
CrAck69
senior tag
-
Janika!2
aktív tag
ez elég durva! (jó értelemben)
-
BalaNce87
addikt
válasz
Silencer83 #22 üzenetére
Ez rendben van, csak úgy mondom hogy átlagba szerintem így van, inkább a kicsiknek kedveznek ezekkel a perkekkel meg ilyen olyan kiírásokkal, nem ezek miatt lesz jó egy játék, de ezek nélkül kb senki sem venné meg, cod1 cod2-höz nem kellet semmi ilyesmi, de manapság van aki el se tudna képzelni ezek nélkül egy multi fps-t. Természetesen nem leszel ettől gyerekes és komolytalan, csak olyan dolgokkal teszik tele ami annak kedvez aki béna és nem csapatjátékos.
Társaság miatt én is játszanám, talán ez az egyedüli érv ami miatt megvenném, amúgy felesleges, mw2 után de még cod4 után se érzem magamba a késztetést hogy ezt most meg kell vennem, nem nyújt semmivel sem többet. Az a baj hogy mire elfogadható ára lenne számomra, addigra már cod12 lesz, ez van.. -
BalaNce87
addikt
válasz
wednesday #19 üzenetére
Ennek ellenére mégis a 12 évesek körében a legnépszerűbb a játék, 20 vagy felette lévőket egyre kevésbé érdekli ez a sorozat, komolytalan és gyerekes, csak az egyéni a teljesítmény ami számít. Ettől függetlenül engem is érdekel, de nem látok benne semmi potenciált, számomra már érthetetlen a népszerűsége, persze mw2-vel nem játszottam csak free weekend erejéig, így ez lehet viszonylag sok ideig lekötne. Egy single playert bepróbálok azt el is lesz felejtve.
-
mrhitoshi
veterán
Tehettek volna bele egy két 12 éves, és 15-16-18 éves srácot is, de ezen kívül nem rossz.
-
Bird
addikt
ez nagyon ott van
-
MichaelSD
őstag
Nagyon aranyos....
-
Kevinmaster
tag
Nagyon jó ötlet ez a reklám. Pénz is van benne bőven
-
kenny123
addikt
Nagyon zsír!
-
aram01
nagyúr
király video,a kövér szemüveges csajjal nyomatnám multiba,oda biztos be kéne tenni az extrém kondíciót
-
Mikiller
aktív tag
Az afro csávó nem az NBA-ban kosarazik véletlenül?
-
EczkE
veterán
Ott van a szeren.
-
SzlobiG
félisten
Tegnap már láttam ezt, nem rossz.
-
Ateszzero
őstag
A pék a végén király csávó.
-
h-yle
addikt
Kimmel nagyon durva azzal az RPG-vel
-
pumesz83
csendes tag
ez igen....jól eltalálták,hogy milyenek is vagyunk mi game-bolondok...
a legdurvább az a szemüveges "teltkarcsú" lányka voltegyébként faxa
-
Edem05
őstag
Nagyon jól eltalálták ezt a reklámot!
-
LackoMester
addikt
Ja, nekem is tetszik.
-
menalcas
őstag
Ez nagyon dúrván jó lett
-
Tituka
senior tag
ez nagyon tuti lett
-
Antibazsi
aktív tag
háháá, ez kib... jól sikerült, eltalálták.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged