- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- iPad topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen monitort vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
McJames
senior tag
Mi a' Parci? ''Kikóserolod'' az embereket? :)
Ok, azt lehetett látni az hozzászólásán, hogy tudja mit szid, na de tényleg nem tesztelhette még, és az, hogy a chip ua. ... ezt mondták sokan a Live --> Audigy esetében is, stb. stb.
Azt pedig, hogy sokan szidják a ''piacvezető'' - vagy nem - hardware és software-cégeket gondolkodás nélkül, csak ''mer' a have' is aszonta és az tutti nem hazudik'', hát az nem igazán konstruktív, ugye...
Nem beszélve arról, hogy a cégek sem hülyék és az esetek nagyobb részében simán deklarálják, hogy az adott terméket/termékcsoportot milyen célra hozták létre, de erről már a nagyérdemű nem vesz tudomást, mer' akkor büntetlenül ''oszthatja az észt'' vagy semmit sem tud, mer' olvasni nem fog, minek... :) -
Értem én, de .... :( van egy hifista szokás, ami a szokások alapján lefikázás kategória, sört rá hogy fgp303 sem fog tudni megkülönböztetni egy A2-t és egy xxx-et 10e-s hangfalakon, zenehallgatáskor. Ennek a hangkártyának a lényege, hogy sokmindent tudjon, ne túl drágán és nem fontos annyira az audiofil minőség. A DSP-je szerintem teljesen jó, mondjuk egy 20-25-es 6 hangszórós rendszerrel teljesen jól lehet vele quakelni, és ezeknek az embereknek a száma messze meghaladja a zeneszerkesztő emberek számát a világban. Szerintem jobb ez a kártya játszani mint egy Turtle Beach, a támogatottságánál fogva pl.
Aktív témák
ph A Creative új hangkártyája igazi feature-arzenállal várja potenciális vásárlóit. Egyelőre csak bemutató szinten, de a számok mögé néztünk.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest