- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hobby elektronika
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Szeretek zenét hallgatni, szeretem, ha jó a minőség is.
Házimozi.
Kinőttem az akciófilmekből. Puff, házimozinak lőttek.
Meg ha mégis kellene:
Valahol 1 milla körül kezdődik a ''házimozi''. 1000000/1000=1000 filmet nézhetsz meg moziban.
Van különbség multiplex és otthoni, 3 millás házimozi között?? Á, csak ég és föld.
Amire egyedül rá tudnék szánni kb. 6-7százezret, ha NAGYON, de NAGYON gazdag lennék, az néhány jó hangszóró (nem hangdoboz), egy jó kapcsrajz és minőségi alkatrészek, meg egy SACD-játszó. Meg kb. 2 évet, amíg összeraknám mindezt úgy, hogy szóljon. De számítógépen zenét hallgatni... a zenehallgatásnak filozófiája van, és számomra nem fér össze a számítógép és mondjuk egy szombat délutáni kétcédés mű meghallgatása. Nagy gépes vagyok, de más stílus a kettő...hogy ott zúgjon mikor zenét hallgatok??? na nem.
Hangkártya, persze, fontos, de ha nem lennék zenész, soha nem szánnék egy pc-s hangcuccra 70-100e-t.
Csak belegondolok, hogy annyiból raktam össze otthon a két hangfalat, (kb. 70 össz), és más érzés a kettő, az egyiket megveszed, empéhármat meg kvéket nyomsz rajta, aztán 1-2 év múlva megválsz tőle, a másik meg évtizedekig melletted lehet. -
hehe.
megdumáljuk:)
sör? :)
persze kolink multimedia speakeren nem fog menni, de az otthoni, discman kivételével saját kezűleg épített rendszeremen tuti...:)
Semmi bajom az empéhárommal, gépen OK, de amikor mp3-ból audio cd-be írnak, majd azt mint tökéletes minőségű cuccot árulják...:(( -
Értem én, de .... :( van egy hifista szokás, ami a szokások alapján lefikázás kategória, sört rá hogy fgp303 sem fog tudni megkülönböztetni egy A2-t és egy xxx-et 10e-s hangfalakon, zenehallgatáskor. Ennek a hangkártyának a lényege, hogy sokmindent tudjon, ne túl drágán és nem fontos annyira az audiofil minőség. A DSP-je szerintem teljesen jó, mondjuk egy 20-25-es 6 hangszórós rendszerrel teljesen jól lehet vele quakelni, és ezeknek az embereknek a száma messze meghaladja a zeneszerkesztő emberek számát a világban. Szerintem jobb ez a kártya játszani mint egy Turtle Beach, a támogatottságánál fogva pl.
-
Kedves fgp303!
1. Nem volt még a kezemben A2.
2. Egy jó A/ konverziót a bemeneten nem ver szét egy 16 bites. Szvsz hallottam már egypár A/D-t, és sajna nagyon számítanak itt a számok, másrészt a DVD-Audióról írtam, hogy gyakorlatilag csak egy szám az a 192 Khz nekünk (bár óvjon meg a sors, hogy lekonvertált DVD-t hallgass, emiatt azért lehet lényeges az a 192 Khz).
3. mint mondtam nem volt még a kezemben a2-es kártya, a hallásom nem extra, mondjuk meg tudok különböztetni egy írt és egy eredeti cd-t, ha itt lenne az a2, kiderülne mi az igazság, de olyat, hogy ''akkora szar lesz mint az regi Audigy'' ezt egyszerűen nem lehet. Kijön, meghallgatod, beírod hogy szerinted szar, az OK, legalább majd lesznek szubjektív véleményeink.
4.Az Emagic kártyáddal digizz nyugodtan bakelitet pl., én majd használok A2-t, a végén hasonlítunk. Eddigi tapasztalataim szerint a konverterek megépítése döntően befolyásolja a hangot...bár számítógépes környezetben nem hiszem hogy a kedvenc kártyád megver egy jó minőségű 50e-s cd játszót...ha meg nem veri meg, akkor minek összehasonlítgatni.
5. Ez egy GAMER kártya, gondolom sejtitek. -
válasz
Terminátor 4. #5 üzenetére
Ja, és a hangminőségről nem tudok nyilatkozni, de a DSP szerinted miért kurva gyenge szar? (zenészek és audiofilek ellenszenvét értem, ha lenne lakásom meg lóvém én sem gépen hallgatnék zenét).
-
válasz
Terminátor 4. #5 üzenetére
Nem védem feleslegesen, de a Dolby-s cuccokat nem fogja tudni driverfrissítéssel az A1.
Aktív témák
ph A Creative új hangkártyája igazi feature-arzenállal várja potenciális vásárlóit. Egyelőre csak bemutató szinten, de a számok mögé néztünk.
- Lexus, Toyota topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen monitort vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Politika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kutya topik
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest