- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- SSD kibeszélő
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Akciókamerák
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
euclio
tag
Azt mondja meg valaki, hogy a Logitech miért nem hoz be alkatrészt a billentyűzetekhez/egerekhez! Nekem egy akciósan 15 ezerért vett Cordless Desktop Opticalom van (a most tesztelteknél egy fokkal komolyabb), és igen elszomorodtam, amikor letört a billentyűzet egyik lába :Y, és a forgalmazó (Electro World), no meg a Logitech magyar képviselete is azt mondta, hogy nincs alkatrész. Végül az angol ügyfélszolgálat adott postára egy lábat sűrű elnézéskérések közepette. Remélem, jövő héten megérkezik. A porbléma az, hogy a cumó közben a fogyasztóvédelemhez került szakvéleményezésre.
Amúgy, mikor megvettem a cuccot, rögtön láttam, hogy olyan gyenge a lába, hogy tutira ki fog törni, amikor kinyitom-becsukom annak függvényében, hogy éppen az asztalon használom, vagy máshol. Ennyit a Logitechről, de főleg az Electro Worldről. :(
Aktív témák
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- OnePlus Watch 2 okosóra makulátlan állapotban
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged