- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Ötlettől a megvalósításig: használjuk a nyelvi modelleket új ötletekhez!
- Nem veszik el az Activision Blizzardot a Microsofttól
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Kevesebb bevételét adja át az OpenAI a Microsoftnak
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
válasz
wattafaka #118 üzenetére
Mikor fogjátok már fel végre, hogy nem a fertőzőképességet szünteti meg az oltás?
tudjuk, csak ha mindenki be lesz oltva, akkor nem lesz aki lefertőzzön pl téged se. és akkor a vírus kipusztul a picsába, így meg majd a haverjaiddal ping-pongozzátok egymás közt az egyre erősödő mutációit. nagyon jó lesz. -
wjbhbdux
veterán
válasz
wattafaka #115 üzenetére
Vannak forgalomban nálunk is olyan gyógyszerek, amiknek mellékhatása a halál mégis beszedi akinek szüksége van rá. Ne legyél önző fürdőskurva és szúrasd a popódba az oltást, a szakemberek ugyanazon testülete engedélyezte mint bármi más gyógyszert. Ha nem bízol Európa legképzettebb orvosaiban akkor miben hiszel?
-
vicze
félisten
válasz
wattafaka #109 üzenetére
"Mint pl. hogy egy sebtében összetákolt vakcinának, amit egyelőre kevés ideig, kevés emberen teszteltek ne ajd isten, hosszútávon egészségre káros szövődményei lehetnek bizonyos esetekben."
Ezekre esetleg valami információval is szolgálnál, vagy csak vakon vagdalózás?"2021 van, minden információ megtalálható az interneten."
Jól gondolom akkor hogy végigolvastad az összes vakcina működési elvét, hatékonyságát, a több 100ezer emberen(aka kevés) végzett tesztek klinikai eredményeit és állításaidat erre alapozva mondod? Remélem jól gondolom. -
-
-
edward2
addikt
válasz
wattafaka #103 üzenetére
tudományos tények/érvek azért is viccesek, mert maga Einstein is tévedett pár dologban.
Tehát itt mindenki véleménye iskolai végzettségtől függetlenül kb. ugyanannyit ér. Egy vélemény. A kötelezőt fújók azért érzik magukat erősebbnek, mert a média az ő véleményüket támogatja.
-
-
Cathulhu
addikt
válasz
wattafaka #65 üzenetére
Nem buzdulok fel semmin. Kertem toled erveket, mert mondjuk szeretem a latokoromet szelesiteni. Valo igaz nem vagyok virologus, meg csak fotel virologus sem, de tegyuk fel, hogy egy biologiai kutatointezetben dolgozom es tegyuk fel, hogy a csoportban futtatunk epp egy covidos projektet is es raadasul engem is igen erzekenyen erint az egesz jarvany es a korlatozasok is, mint ahogy az oltas tema is. Erdekelnenek az ervek es az ellenervek, de azokat nem kapok, csak legbol kapott osszeeskuves elmeleteket, ez szomoru. Es akkor az en altalanos intelligenciammal van a baj... Igen, kimerem jelenteni ha az orszag 85%-a oltasellenes, akkor bizony sajnos az a 85% hulye. De szerencsere nem ez az allapot, altalanossagban ki lehet jelenteni, hogy az embereknek kb csak fele hulye, mar ha feltetelezzuk, hogy 100 folotti IQ mar nem szamit annak. De ezen lepjunk tul, mert nem tartozik ide.
Ami viszont valos jelenseg, hogy bizonyos emberek fel vannak haborodva a korlatozasokon a maszkviselesen, nem akarjak magukat oltatni de meg a legalapvetobb ovintezkedeseket sem megtenni, hogy a jarvany ne legyen sulyos es erjen vegett mihamarabb. Es meglepo modon ez az a reteg aki a legjobban sir a szemelyisegi jogai miatt, mikozben pont az ilyen ignorancianak koszonheto hogy egyre komolyabb korlatozasokat kell bevezetni. A kedvencem a 8 altalanost, szakmunkast vagy eppen az elet iskolajat vegzett mindentudok, akik szerint mindenki vak es birka aki mast allit. A megtestesult Dunning-Kruger...
Es igen, szerintem jogosan haborodok fel az ilyen emberek magatartasan, mert miattuk nagyobb egyre inkabb a sz@r amiben en is kenytelen vagyok elni. Nem foglak privatban keresni. -
-
válasz
wattafaka #65 üzenetére
Mégegyszer: vélemény
nagyon szeretnek emberek ezzel takarózni, de ez értelmetlen.
mondhatod, hogy a te véleményed az, hogy a fű lila, és lehetséges egész téglát lélegezni, csak ettől még ezek az állítások nem válnak valósággáde akkor nézzük a hülyeségeket, amiket idevéleményeztél, csak mondjuk ezt a kettőt:
Aki fél, oltsa be magát (a vírussal, amitől fél.. nonszensz), a többieket meg hagyják békén a picsába (meghalni?).
a, minden rohadt oltás tartalmazza a vírusnak legalábbis egy darabját. mert így működik az oltás.
b, én szívesen hagynálak meghalni, csak valahogy a hozzád hasonlók nagyon gyorsan megváltozatják a véleményüket, amikor a lélegeztetőgép tartja őket életben. -
válasz
wattafaka #61 üzenetére
Én csak annyit közöltem, hogy nem akarom magam beoltatni
és vidáman fertőzöd majd a körülötted állókat, ha meg emiatt nem engednek be valahová, akkor sírsz a jogaid miatt.
ez a probléma. nem az hogy hülyének nézünk-e vagy sem.
szeretnéd visszakapni a régi, maszkmentes normális életed? oltasd be magad bazmeg, MERT EZ AZ EGYETLEN MÓDJA annak, hogy visszaálljon a világ a normális kerékvágásba -
-
Cathulhu
addikt
válasz
wattafaka #44 üzenetére
a szemelyisegi jogaid addig terjednek, amig masoknak nem artasz veluk. Es mivel ilyen teljesen tudatlan es ignorans magatartassal pontosan azt teszed, igy viseld is a kovetkezmenyeit. Csak aztan ne jojjon a siras, hogy miert mehet kocsmazni meg kulfoldre az aki oltatta magat neked meg kijarasi tilalom.
-
törölt tag
válasz
wattafaka #44 üzenetére
Hát igen, felháborító, hogy a te személyi jogaidat korlátozzák, ha te kockáztatni szeretnéd felelőtlen viselkedéssel másokét
Mint az ittas vezetés, korlátozzák a szabadságodat azzal, hogy börtönbe zárhatnak, ha ilyet csinálsz. Ezt hívják társadalomnak és társadalmi felelősségvállalásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Na azért nem csak világítani tud a Project Hazel, légszűrő és hangszóró is helyet kapott benne, a high-tech szék elborultságára viszont nincs mentség.
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- ÁFÁS SZÁMLÁVAL! Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1165G7 / 16GB / 500GB SSD / Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest