- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Home server / házi szerver építése
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wattafaka
senior tag
Remélem azért érződött a szarkazmus
Amúgy érdekes bizonyos emberek gondolkodása.
Amit gazdájuk (jelen esetben Viktor) mond, legyen az bármilyen jogot sértő, gondolkodás nélkül önként azonnal megteszik. De nem is ez az érdekes, hanem hogy mindent, ami ennek logikalag minimálisan is ellentmond, egész egyszerűen nem vesznek róla tudomást. Mintha ott sem lenne.
Mint pl. hogy egy sebtében összetákolt vakcinának, amit egyelőre kevés ideig, kevés emberen teszteltek ne ajd isten, hosszútávon egészségre káros szövődményei lehetnek bizonyos esetekben. Szerintem ezt a változót semmiképp sem szabad figyelmen kívül hagyni a képletből. De ők rávágják élből, hogy összeesküvés elmélet, és le van tudva. Meg is szűnt létezni. A mellékhatás, mint fogalom egyenértékű lett a gyíkemberek létezésével. Ha kiejted, pszichiátriára visznek.
Nem tudom mi lehet ennek a hátterében, talán az önállóság, függetlenség hiányát gondolom, mint kiváltó ok. Illetve, hogy az emberek nem akarnak semmiért, főleg a saját döntéseikért felelősséget vállalni. Követem azt, amire utasítanak, aztán max majd a padon mellettem ülő nyugdíjasnak sírok, hogy a kormány hogy kibánt velem. Én persze nem tehetek semmiről, mosom kezeimet, ők mondták (megfenyegettek). Az iskolai végzettséggel vagdalózás is ezt erősíti. 2021 van, minden információ megtalálható az interneten. Szóval aki akarja tudja magát képezni. Vagy választhatja, hogy 4 éven keresztül azt csinálja, amit mondanak neki. Mondom ezt úgy, hogy én is lediplomáztam. De már bánom, hasznosabban is eltölthettem volna azt az időt. A mostani munkámhoz szükséges tudást iskola/tanfolyam nélkül szereztem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Na azért nem csak világítani tud a Project Hazel, légszűrő és hangszóró is helyet kapott benne, a high-tech szék elborultságára viszont nincs mentség.
- Tesla topik
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Társasjáték topic
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E746 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I DP I W10 I Garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest