Új hozzászólás Aktív témák
-
Klikodesh
senior tag
-
fatallerror
addikt
ez a videó nagyon gáz :Đ ilyen bénaságot, de ahogy rángatja a kormányt abból is kiderül h nem játszik
-
Klikodesh
senior tag
Eleg ego.
A facsavarok utan mar azt varna az ember nem allnak ki a porondra egetni magukat a cegek, plane ha nem is muszaly, mint ez esetben.Ertettem hogy intel soha nem koltott a vga vezerlokre mert a vasarloik zomenek eleg volt ha bejott a desktop es kesz. Most miert szallnak be ebbe a vga a fontos buliba nem tudom, ennyiet valtozott volna a piac az elmult par evben ?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A Bulldozert inkább a nép értékelte fel. Ennek a dizájnnak a GCN magok beintegrálásával lesz értelme. Az AMD bemutatóján viszont nem volt videóról irányított játék. Valós időben ment minden mindig.
Ha valós időben ment volna ez, vagy csak egy olyan videó lett volna, ami általánosan mutatja be a DX11-et, akkor semmi gond, de ebből az jött le, hogy ez bizony az Ivy Bridge IGP-jének képességeit reprezentálja. Nem véletlen, hogy a médiában ez a húzás senkinek sem jött be. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Lehet, hogy ez a közönségnek tetszik, de a mondanivaló mögötte, hogy ez majd így fog futni, közben meg sem fogja közelíteni ezt a szintet. Pontosan ezért futtatták videóról. Ha így futna valós időben, akkor elindították volna az alkalmazást.
A médiának amúgy nem jött át a poén. A fórumokon fake bemutatóról beszélnek. -
Gusztáv
addikt
Ez nekem is beépített poénnak tűnik, érdemes figyelni mit mond közben a faszi.
-
TeeBee73
veterán
Szűrjük ki a felesleges szavakat:
"Az Intel termékmenedzsere egy technikai demonstrációt futtatott, melyen egy troll volt látható"... -
csongi
veterán
Mekkora blama
Nálam akkor is lebukott volna ha nincs benne a hírbe
Hogy rángatta már azt a kormányt az egyenesbe, de az autó meg sem mozdult!
Szánalom. Annyira látszik az erőlködés, és ez a mindent átnyomni a marketingen...
-
Chiller
őstag
Hát persze
Hogy lehet valaki ennyire naiv, OMG
Kíváncsi lennék mi lett volna, ha az ms/sony konferencián az uncharted2-nél/gta4-nél ugyanezt eljátszották volna például az E3-on. Szerintem ott helyben meglincselték volna őket.Egy termékbemutatónál (a termékkel kapcsolatosan) nem kamuzunk sose, mert aláássa a cég/termék nevét már megjelenés előtt! Viccelni sem nagyon szoktak, legfeljebb ha nem kapcsolódik a témához (vagy a konkurenciával kapcsolatos a vicc), ugyanezen okból.
-
MaUser
addikt
Már nem azért a 20 fillérért, de a video alapján ez baromira előre megírtnak tűnik. Itt annyit bénáztak el, hogy a kontrolloknak nem kellett volna feltűnniük, mert így előre lelőtte a poént. Nincs itt semmi elviccelés, a "háttérben fut" egy előre megírt poén. Ha megnézel mostanában bármely hasonló előadást vagy akár TED-es cuccot, teli vannak ilyen poénokkal, hogy érdekesebb legyen az előadás és felrázzák a közönséget az előadás során.
Vagy szerinted úgy tervezték, hogy kiáll oda és rábízzák, hogy a video szerint forgassa a kormányt.
-
nemszabad
tag
Intel inside.... Szánalom, jobb szó nem jut eszembe. Legalább a kormányt mozgatná szinkronban a kocsi mozgásával. Pont úgy rángatja a kormányt, mint a filmekben szokott lenni, mennek zsír egyenesen, a sofőr meg 30-30 fokokat teker rajta.
-
Amacs
aktív tag
Nem tudom mennyire lehet készpénznek venni egy "ES-Chip" eredményeit.
-
Valdez
őstag
Hát persze, mivel p615-ös 3dmark11 ponttal sokra nem is fog menni.
-
PepeDon
tag
VLC player...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
[link] - itt az F1 2011 a bemutatóról. Az a nagyon jó benne, hogy ott sem kell előtte ülni.
-
zed1983
őstag
Idétlen intel!
-
BiP
nagyúr
Sosem értettem, hogy ilyenkor miért nem tudnak egy olyan lejátszót írni, ami minden külön kezelőszerv nélkül fullscreenben tolja a videót. Akár az adott kiállításra igazítva a programot. (pl. CES logós indítóprogram, lejátszás közben semmi egyéb ikon, stb) Esetleg akár demókat utánzó menüpontokat rátenni
-
banhammer
veterán
Irodába tökéletes lesz az Ivy Bridge IGP-je.
Majd egy éve amikor még nem találtam a gépembe nekem tetsző VGA-t a Sandy Brige IGP-jével játszottam a Shift 2-t.
Elég retro érzés volt a baltával faragott autókat előzgetni, de azért ment. -
törölt tag
Pedig a 24p-t igencsak illene javítani, mert az egy súlyos hiba, a filmezős gépekből pl. kapásból kizárná magát az Intel - bár nem mindenki osztja ezt a véleményt.
-
Nikla
tag
Made my day
lassan talán olcsóbb (de hogy jobb az szerintem biztos) lenne az intel-nek felvásárolni az Nvidiát..Minden esetre onnantól érdekes lenne az AtiAmd vs IntelNvidia
-
G A M E R
csendes tag
Még mindig nem elég meggyőző, bár ultrabookba biztos jó lesz. Directx 11 egy Intel IGP-n, amikor még a DX9-et sem viszi rendesen? Ezzel tesszelálni? Hát, majd pár év múlva.
Arra lennék kíváncsi, mit csinál majd az intel 4-5 év múlva, amikorra már az AMD és az Nvidia egyaránt kiépíti a saját platformját. Mert még jó inteles videókártyát nem láttam, az IGP-ik meg a filmnézésen, casual játékokon (nagyon butított újabb játékok se mennek rajtuk, csak valami 15-17 fps-el) és irodai alkalmazásokon túl nem sok mindenre jók. Azért nem értem, mert rengeteg pénzük van, CPU-ból a világ legjobbjait rakják le az asztalra, gyakorlatilag saját magukkal versenyeznek. Jobban járnának, ha felvásárolnák az Nvidiát, mert ott meg a CPU a kevés (ne mondja senki, hogy az ARM processzora reális megoldás lesz a nagy felbontású AAA játékoknál - tabletbe mondjuk tökéletes). -
buzus
aktív tag
Annyi pénze van az intelnek, lehetnének kicsit igényesebbek, ha már animált trollokról és versenyzős játékokról beszélünk.
Heti költőpénzből fel tudnánk vásárolni egy játékfejlesztő céget, akik igaz idővel, de olyan programot gyártanának az adott célhardwarre hogy csuda. Na az lenne valami..
-
wdtv
tag
ez egy erdekes noti
, erdemes megnezni a videot
http://www.engadget.com/2012/01/09/intel-shows-off-nikishki-prototype-with-sprawling-touchscreen-de/
-
Móci
addikt
"a lejátszóprogram vezérlői néha felbukkantak, és ez buktatta le az Intelt"
Ez feldobta ez estét.
Remélem írnak már valami értelmes drivert a grafikus lassítóikhoz. Nem ártana.
-
-
törölt tag
Ja, ezen én is röhögtem egy sort.
Ha a 24p videókat vinni fogja és még a teljesítménye is nő szerintem rendben lesz ez. Azt még jó lenne megoldani, hogy 2D-ben ha van diszkrét kártya is a gépben, akkor az kapcsoljon le és az IGP adja a képet.
AMD-nél legalább már elkezdődött valami, de a - már elnézést - normálisabb (6770 és fölötte) kártyákkal még ott sem működik, ha jól tudom.
-
TomiLi
addikt
Remélem a rendezvényen már szállingózni fognak a Z77-es alaplapok is....
-
tlac
nagyúr
a lejátszóprogram vezérlői néha felbukkantak, és ez buktatta le az Intelt
balfaszok
-
.mf
veterán
"reverziója"
Gondolom csak a szövegszerkesztő javította automatikusan revízióról.
Kíváncsi leszek, mit tud kezdeni pár éves játékokkal; valamint a fogyasztására méginkább (tri-gate). S ha már kívánságműsor, annak is örülnék, ha a CULV-t újra bevezetnék, lassan kéne valami strapabíró, jó akkus üzemidejű, de "olcsóbb" (150 - max 200k) 11-12" szubnoti.
-
GIJoe
addikt
Csak érdemes volt anno megvenni az ATIt én azt mondom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az Intel két demonstrációt mutatott be, de a DirectX 11-ben írt program csak videó formájában kapott szerepet.
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS GeForce RTX 4070 12GB Dual White OC Edition
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Garanciális GIGABYTE GeForce RTX 4060 AERO OC 8G Videokártya
- MSI GeForce RTX 4070 VENTUS 3X E 12G OC
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest