- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem tudom mit gondoljak. Ha úgy készültek volna, hogy videón mutatják be, akkor minek a kormány oda? Ez poénnak bizonyos szempontból nagyon rossz, mert te is látod, hogy mekkora negatív visszhangja van a médiában. Főleg azután elsütni gáz, hogy a Cedar Trail driverrel óriási problémák vannak. Ezt azért át kellett volna gondolni, hogy megéri-e ellőni. Én előre megmondtam volna nekik, hogy ezt a hozzáértők és a média nem fogja értékelni.
Én nem vagyok a poén ellen. Lehet viccelni, de nem ilyennel, és nem azután, hogy három hónapja várunk a szeptemberben megjelent Cedar Trail Atomok grafikus driverére.Igen, az a válasz, hogy nem sikerült összerakni az előadásra a rendszert, és ezért döntöttek a videó mellett.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Szerinted bárki képzelte annak idején, hogy az NV ennyire amatőr hamisítványokat rak ki a médiának? [link]
Egyébként az Intel már küldött választ. Elmagyarázták, hogy miért volt ez, és elnézést kértek. Nem azt akarták, hogy ilyen negatív visszhangja legyen. Holnapra meg is írom. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Lehet, hogy ez a közönségnek tetszik, de a mondanivaló mögötte, hogy ez majd így fog futni, közben meg sem fogja közelíteni ezt a szintet. Pontosan ezért futtatták videóról. Ha így futna valós időben, akkor elindították volna az alkalmazást.
A médiának amúgy nem jött át a poén. A fórumokon fake bemutatóról beszélnek. -
Chiller
őstag
Hát persze
Hogy lehet valaki ennyire naiv, OMG
Kíváncsi lennék mi lett volna, ha az ms/sony konferencián az uncharted2-nél/gta4-nél ugyanezt eljátszották volna például az E3-on. Szerintem ott helyben meglincselték volna őket.Egy termékbemutatónál (a termékkel kapcsolatosan) nem kamuzunk sose, mert aláássa a cég/termék nevét már megjelenés előtt! Viccelni sem nagyon szoktak, legfeljebb ha nem kapcsolódik a témához (vagy a konkurenciával kapcsolatos a vicc), ugyanezen okból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az Intel két demonstrációt mutatott be, de a DirectX 11-ben írt program csak videó formájában kapott szerepet.
- BestBuy topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- ASUS GeForce RTX 4070 12GB Dual White OC Edition
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC majdnem új 2028.04.22-ig magyar garis
- GeForce RT X 3080 Gaming x TRIO 10 G
- ASRock Radeon RX 6900 XT Formula OC 16GB GDDR6 256bit
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest