Új hozzászólás Aktív témák
-
phorosko
csendes tag
Szia Cappa.
Megint segítségre lenne szükségem. Sikerült életre keltenem a téglásított telefonom,szerintem a system.img
volt rossz, mert a backup mentésembe 299344kb volt a mérete, amiket letöltöttem pedig általában 517120kb
volt a mérete.A problémám a következő találtam egy original backup rom-ot, sajnos a benne lévő scatterrel
nem tudtam visszatölteni hibaüzenetet dobott az sp flashtool. Ezért a sajátomat használtam. Nem alakítottam
rajta semmit.Beraktam a flashtoolnak a saját scattert aztán külön külön beraktam az original backup-ét.
A gondot szerintem az uboot jelenti,mert a letöltött uboot-tal nem jön be a kép a telefonon,csak becsíkosodik
a képernyő,de ha kicserélem a backup-osra akkor minden jó mindaddig amíg le nem zár a billentyűzár,mert bekapcsoláskor megint csíkosodik a képernyő.Van valami megoldás a problémára szerinted,
Üdv Peti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Ideapad 330 12 GB RAM 256 GB SSD eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest