Új hozzászólás Aktív témák
-
phorosko
csendes tag
Szia Cappa.
Megint segítségre lenne szükségem. Sikerült életre keltenem a téglásított telefonom,szerintem a system.img
volt rossz, mert a backup mentésembe 299344kb volt a mérete, amiket letöltöttem pedig általában 517120kb
volt a mérete.A problémám a következő találtam egy original backup rom-ot, sajnos a benne lévő scatterrel
nem tudtam visszatölteni hibaüzenetet dobott az sp flashtool. Ezért a sajátomat használtam. Nem alakítottam
rajta semmit.Beraktam a flashtoolnak a saját scattert aztán külön külön beraktam az original backup-ét.
A gondot szerintem az uboot jelenti,mert a letöltött uboot-tal nem jön be a kép a telefonon,csak becsíkosodik
a képernyő,de ha kicserélem a backup-osra akkor minden jó mindaddig amíg le nem zár a billentyűzár,mert bekapcsoláskor megint csíkosodik a képernyő.Van valami megoldás a problémára szerinted,
Üdv Peti. -
phorosko
csendes tag
Igen működött minden rajta, csak factory reset után akár hányszor próbáltam resetelni bekapcsolás után mindig 96% volt a proci teljesítménye, kb két program után kiírta hogy nincs elég hely a telefonon.Ekkor gondoltam rakok rá másik rendszert ami nem fake. Más samsung telókon már cseréltem rendszert de clone-on még soha (most sem kellett volna)Az egyik videón láttam hogy format all+downlod-al rakja vissza a rendszert,ezért vettem ki a kártyát nehogy leformázza azt is.
-
phorosko
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Van egy SM-G900H s5 clone amin MT6572 (MT6589is fake) Rom volt.Szerettem volna másik androidot rátenni,ezért többszöri próbálkozás után rá nyomtam a CWM-ben a system törlésre.Azóta hiába próbálom visszatölteni az biztonsági mentést a flash tool-al a program feltölti a mentést kiírja hogy100%,de a telefon nem tölt be. Bekapcsolás után megjelenik a Mediatek képernyő,és ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest