Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ivatti10 #673 üzenetére
Lehet ez az összeomlás egy esetlegesen rossz CWM utóhatása?
Nem hinném.
Ha nem jó a cwm egy mtk-s telefonon, attól a rendszer még működik (eltekintve néhány spec esettől, de remélem ez nem az).
Ha rossz a cwm, akkor a mentés/visszaálíltás nem menne rendesen, illetve más baja is lenne (pl. imei vesztés).Factory reset volt már?
Az szokott segíteni.
Illetve egy dalvik cache törlés sem ártana.Jó megoldás, ha ugyanilyen típusú telefont MTKDroiddal lementem a teljes rendszert, és ezt átalakítás után Flashtoollal megpróbálom visszarakni a sérült mobilra?
Igen, de én csak a boot és system párost tenném csak fel.
A többit nem.Persze még mindig itt van a Factory mód hiánya.
És mire kell neked a factory mode?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen videókártyát?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Canton CD 1 SC Aktiv-Subwoofer + 2db Canton CD 10 + Canton CD 20 center
- Pc rx7600 xt 16gb
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX2060 Super 8GB!
- Meta Quest 3 (128GB) VR szemüveg megannyi kiegészítővel - szinte új állapotban, garanciális
- Eladó GAMER konfig! I5-12400F 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR4 RTX3060 12GB!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest