- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ágica.21
csendes tag
Sziasztok!
Már írtam a Dual simes andorid telefonos topikba is, de gondoltam hátha inkább ide való a dolog.
Végső elkeseredésemben írok Nektek, eddig szerencsére mindig sikerült valahogy újraélesztenem téglásított telefonjaimat, de valahogy ez most nem sikerül
Nah a helyzet az, hogy van egy Dapeng I9977 Mini Pad nevezetű kütyüm.
Történt hogy megpróbáltam custom rom-ot pakolni rá, aminek a vége egy téglásított telefon lett, amit nem ismert fel a gép sem, így jött a testpointos jumperelés és egy stock firmware felrakása.
Csináltam mentést a gyári rom-ról, de a Flashtool 4050-es error kóddal kidobott, így nagy hülyeségemre, leszedtem a netről egy firmware-t ami reméltem hogy jó lesz, hát ennek az lett az eredménye, hogy felismeri hogy milyen szolgáltatós lennék, csak át van x-elve, így nem tudok telefonálni... továbbá eltünt felül az értesítési sávom is.Sok mindent próbáltam már, olvastam hogy MTK toolsal ha van mentésed akkor md5 fileból vissza lehet állítani az IMEI-t, de hiába van mentésem, nincs benne md5 file.....
http://logout.hu/bejegyzes/cappa72/mtkdroidtools_mentes_visszaallitasa_sp_flashtool-l.html
Ezek sem sikerültek sajna:
http://logout.hu/bejegyzes/hungobungo/imei_javitasa_mediatek_65xx.html
http://logout.hu/bejegyzes/cappa72/imie_helyrehozasa_ha_mar_elkeseredtel.htmlNagyon szépen kérek valakit, legyen olyan kedves és segítsen nekem.
Előre is nagyon szépen köszönöm, remélem nem volt off...Sziasztok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gitáros topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged