- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házak után a VGA: ASRock csúcskártya kijelzővel
- Gaming notebook topik
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nos, ha már van egy félig döglött rendszer, arról is _kell_ mentést csinálni. Lehetőség szerint MTKDroidTools-osat. Hidd el nekem. Volt olyan telefon, ami ennek köszönheti a működését. És volt, aki nem fogadta meg a tanácsomat, és egy needromos állítólagos gyári rimmal téglát készített.
De ez persze rajtad áll.
Amit tudsz tenni ebben az esetben - mentés után -, hogy letöltöd a needrom oldalról az a romot.
Ha flashtool-os, akkor csak a system részet rakod fel, a többit nem. Ha valami gond az induláskor akkor a boot.img-t is lecsrélheted.
Ekkor az adataid is jó eséllyel megmaradnak.Ha zip-es a felrakandó rom, akkor más a helyzet, ha csak a system-et akarod lecserélni, akkor meg kell nézni a telepítőszkriptet, esetleg módosítani.
Amit én ilyenkor tennék:
a jelenlegi rendszer biuld.prop fájljában megnézném a termékleírást, a build számot, és csak annak ismeretében tennék fel bármilyen ROM-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- potyautas: Stand up és én
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest