Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ASUS notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepyi
aktív tag
Az összes eddigi telefonokon, ami megfordult nálam simán egy zip kiterjesztésű file-val telepítettem a recot. Az is igaz, hogy 2.3 verziójú android volt rajtuk. A kérdésem az, hogy mennyivel nehezebb megcsinálni egy zip telepítőt, mint a recovery img-t flashelni? Nem tudom mi a különbség a fileok között. Márminthogy tudom, csak pont ez a kérdés. A telefonomra van flashelős recovery, de pont ez a bibi. Annyira nehéz egy img file-ból kivonni az adatokat és egy zip telepítőbe beleírni? A kérdésem arra irányul, hogy te mond meg, mert nekem lila gőzöm sincs. És nem azért, mert nem akarom, hanem mert az informatikai előképzettségem nem teszi ezt lehetővé. És ezen az sem változtat, hogy próbálok lépést tartani a dolgokkal. Általában ha van egy pontos magyar nyelvű leírás, akkor meg tudok bizonyos dolgokat csinálni. Viszont az xda-an angol a leírás. És hiába beszélek németül az android hilfe oldalon csak használják az xda-s dolgokat, de nem fejlesztik.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAZER Viper V2 Pro fehér (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest