Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az ügyes volt, hogy legalább életet leheltél bele!
Egy kis technikai segítségre lenne szükségem. Van egy TDS A9300 dualsim Galaxy Note klón telefonom. Úgy került hozzám, hogy tégla volt. Találtam hozzá rom-ot a needrom-on, és sikerült feléleszteni. Többé kevésbé.
Az IMEI számokkal valami zür van.Ha nincs benne SIM kiírja rendesen a számokat a *#06#-ra. Ha teszek bele SIM-et akkor kiírja, hogy invalid imei. Végigpróbáltam minden metódust, amiket ajánlanak az mtk chippes telókhoz, de nem hozott megoldàst egyik sem.
Javaslom csampei fórumtársunk linkjét az imei javításhoz.MTK DroidTools -os imei javítást nem tudtam kipróbálni, mert ha rádugom a telót, kifagy az MTK droid tool. Kiírja a Hardware-hez, hogy MT6575 és lefagy. Ha kíhúzom az USB kábelt akkor magához tér és kiírja, hogy "Nem megfelelő ROM struktúra mentés nem lehetséges. "
Több verzióval is próbáltam, mindíg ez volt a vége.
Van-e a telefonon factory mode?
Általában ugye a recovery az a power + hangerő fel.
A factory mode – ha van – pedig power + hangerő le, de hát ez ugye telefontól függ.
Ha van factory mode, akkor ott úgy próbáld meg csatlakoztatni a telefont, és utána elindítani az MTKDroidTools-t.
Ha nem volna, akkor recovery módban próbáld meg ugyanezt.Ilyen dolgok érdekelnének első körben:
adb-n vagy parancssorosan az alábbi parancsok kimenetei
cat /proc/dumchar_info
df
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED monitor topic
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3694
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest