- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az ügyes volt, hogy legalább életet leheltél bele!
Egy kis technikai segítségre lenne szükségem. Van egy TDS A9300 dualsim Galaxy Note klón telefonom. Úgy került hozzám, hogy tégla volt. Találtam hozzá rom-ot a needrom-on, és sikerült feléleszteni. Többé kevésbé.
Az IMEI számokkal valami zür van.Ha nincs benne SIM kiírja rendesen a számokat a *#06#-ra. Ha teszek bele SIM-et akkor kiírja, hogy invalid imei. Végigpróbáltam minden metódust, amiket ajánlanak az mtk chippes telókhoz, de nem hozott megoldàst egyik sem.
Javaslom csampei fórumtársunk linkjét az imei javításhoz.MTK DroidTools -os imei javítást nem tudtam kipróbálni, mert ha rádugom a telót, kifagy az MTK droid tool. Kiírja a Hardware-hez, hogy MT6575 és lefagy. Ha kíhúzom az USB kábelt akkor magához tér és kiírja, hogy "Nem megfelelő ROM struktúra mentés nem lehetséges. "
Több verzióval is próbáltam, mindíg ez volt a vége.
Van-e a telefonon factory mode?
Általában ugye a recovery az a power + hangerő fel.
A factory mode – ha van – pedig power + hangerő le, de hát ez ugye telefontól függ.
Ha van factory mode, akkor ott úgy próbáld meg csatlakoztatni a telefont, és utána elindítani az MTKDroidTools-t.
Ha nem volna, akkor recovery módban próbáld meg ugyanezt.Ilyen dolgok érdekelnének első körben:
adb-n vagy parancssorosan az alábbi parancsok kimenetei
cat /proc/dumchar_info
df
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Macbook White 13" unibody
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged