Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Egy kis technikai segítségre lenne szükségem. Van egy TDS A9300 dualsim Galaxy Note klón telefonom. Úgy került hozzám, hogy tégla volt. Találtam hozzá rom-ot a needrom-on, és sikerült feléleszteni. Többé kevésbé.
Az IMEI számokkal valami zür van.Ha nincs benne SIM kiírja rendesen a számokat a *#06#-ra. Ha teszek bele SIM-et akkor kiírja, hogy invalid imei. Végigpróbáltam minden metódust, amiket ajánlanak az mtk chippes telókhoz, de nem hozott megoldàst egyik sem.
MTK DroidTools -os imei javítást nem tudtam kipróbálni, mert ha rádugom a telót, kifagy az MTK droid tool.Kiírja a Hardware-hez, hogy MT6575 és lefagy. Ha kíhúzom az USB kábelt akkor magához tér és kiírja, hogy "Nem megfelelő ROM struktúra mentés nem lehetséges. "
Több verzióval is próbáltam, mindíg ez volt a vége.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Spórolós topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Gyúrósok ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- SSD kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Asus TUF A17 Gamer Laptop 17.3" 144 hz Ryzen 7 7735HS 16 GB RAM RTX 4060 512 GB SSD Garanciával
- MSI Claw A1M Hordozható játékkonzol garanciával.
- Asus ROG Ally Z1 Extreme hordozható játékkonzol dokkolóval, garanciával
- Asztali PC , i7 6700K , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 256GB m.2 , 500GB HDD
- Használt Intel I5-12600K
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest