Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
magyar közöny
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég kezembe akadt egy kínai teló, a neve: k-touch w656. Rootolni sikerült, de cwm-et az istennek nem tudok rárakni. Ha recovery módba indítom el, bejön egy logó, és más semmi, még a számítógép sem ismeri fel, csak ha kiveszem az akksit és utána bekapcsolom...Közben azt figyeltem meg, hogy minden bekapcsoláskor újra be kell jelölni az USB debuggingot, mert eltűnik mellőle a pipa... Ennek szerintetek köze lehet ahhoz, hogy recoveryben nem indul el? És ha igen, hogy lehet elérni, hogy mindig ki legyen pipálva? (bocs, ha nagyon lámát kérdeztem, de kezdő androidos vagyok...)
Köszi a választ előre is !
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Asus FX516PE 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech G Pro X Superlight vezetékes Gaming Egér!
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- Sharkoon Skiller SGM1
- ACER PREDATOR ORION 3000 // CORE I5 9400 // 16GB DDR4 // GEFORCE GTX1660 SUPER 6GB // SSD+HDD
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3619
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest