Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Autós kamerák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- E-book olvasók
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
magyar közöny
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég kezembe akadt egy kínai teló, a neve: k-touch w656. Rootolni sikerült, de cwm-et az istennek nem tudok rárakni. Ha recovery módba indítom el, bejön egy logó, és más semmi, még a számítógép sem ismeri fel, csak ha kiveszem az akksit és utána bekapcsolom...Közben azt figyeltem meg, hogy minden bekapcsoláskor újra be kell jelölni az USB debuggingot, mert eltűnik mellőle a pipa... Ennek szerintetek köze lehet ahhoz, hogy recoveryben nem indul el? És ha igen, hogy lehet elérni, hogy mindig ki legyen pipálva? (bocs, ha nagyon lámát kérdeztem, de kezdő androidos vagyok...)
Köszi a választ előre is !
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -80% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Garmin Fenix 6X Pro
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- Bluetti AC70 1000W Power Station
- Erős gamer PC Ryzen 7 5800X / RX 6900 XT / Asus Prime B450-Plus / Jonsbo MOD 3 550 000 Ft
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Logitech z5500 5.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest