- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- SSD kibeszélő
- Micro Four Thirds
- Végre módosított a shader fordításon a Monster Hunter Wilds
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
magyar közöny
csendes tag
válasz
magyar közöny #122 üzenetére
Bocsánat, azt elfelejtettem írni, hogy ICS van rajta...
-
magyar közöny
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég kezembe akadt egy kínai teló, a neve: k-touch w656. Rootolni sikerült, de cwm-et az istennek nem tudok rárakni. Ha recovery módba indítom el, bejön egy logó, és más semmi, még a számítógép sem ismeri fel, csak ha kiveszem az akksit és utána bekapcsolom...Közben azt figyeltem meg, hogy minden bekapcsoláskor újra be kell jelölni az USB debuggingot, mert eltűnik mellőle a pipa... Ennek szerintetek köze lehet ahhoz, hogy recoveryben nem indul el? És ha igen, hogy lehet elérni, hogy mindig ki legyen pipálva? (bocs, ha nagyon lámát kérdeztem, de kezdő androidos vagyok...)
Köszi a választ előre is ! -
magyar közöny
csendes tag
Köszönöm a segítségeteket, megpróbálom a Dual sim-es topikban.
-
magyar közöny
csendes tag
No, megint én...
próbáltam rákeresni, ahogy írtad, de semmi...
Egyedül a Sony Ericssonokhoz találtam egy ilyen testpointos valamit, de szétszedtem a telót, mindent összeérintettem mindennel, csatlakoztattam a géphez, de újfent semmi...
Ha volna még valami ötleted, hogy kihez, hova fordulhatnék...
Ha nem, akkor is nagyon szépen köszönöm, hogy időt szántál rám, lassan belenyugszok, hogy van egy drága nehezékem... -
magyar közöny
csendes tag
-
magyar közöny
csendes tag
Ha a preloader-t és a dsp_bl-t is átflesselted, akkor tényleg tégla lett.
Igen, azokat is átflesseltem...és elnézést, de annyira paff lettem, hogy rosszul írtam, egy recovery.img-t akartam flesselni + a fentieket, amikor beütött a krach...egy MT6575-ös elnevezésű scatter file-ból, gondolom, ez elhetett a probléma...
És most itt vagyok megfőve én is, meg a telefonom is... -
magyar közöny
csendes tag
válasz
magyar közöny #91 üzenetére
Ja, amúgy, amíg működött, JB 4.1.2 volt rajta, minden flottul ment, csak nem volt benne magyar nyelv, ezért kezdtem el kísérletezgetni, sajnos...
-
magyar közöny
csendes tag
Szia!
Lehet, hogy nem jó topikba írok, de már mindent átkutattam, és nem találtam megoldást...
A helyzet, hogy vettem egy egy noname okostelót innen: http://www.aliexpress.com/item/4-3-smart-phone-ultra-thin-quad-core-mtk6589-4-1-1gram-dual-sim-dual-standby/778832437.html
Most hagyjuk, hogy miért vállaltam be, amúgy nem lenne rossz kis teló, persze, nem négymagos proci van benne, hanem egy MT6577-es (még sincs 3G?), 1G RAM, stb...
A lényeg, hogy nem találtam hozzá ROM-ot, és CWM recoveryt sem csináltam, sajnos...
Rootolni tudtam, de CWM-et felrakni már nem, aztán spflashtool-lal akartam egy talált ROM-ot felrakni, de úgy tűnik, téglásítottam...
Most már a számítógép fel sem ismeri, hiába dugom rá...A gyári recovery módot sem tudom elérni, teljesen halottnak tűnik a masina...
Tudom, hogy ostobaságom határtalan, de ha mégis lenne valami ötleted, hgyan lehetne megpróbálni visszahozni a halálból, átnéztem néhány repair, fix stb. módszert (főleg az xda-ról), de egyik sem működik...
Ha lenne valami ötleted, irtózatosan hálás lennék...
A segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Könyvajánló
- Xbox Series X|S
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest