Új hozzászólás Aktív témák
-
magyar közöny
csendes tag
válasz
magyar közöny #122 üzenetére
Bocsánat, azt elfelejtettem írni, hogy ICS van rajta...
-
válasz
magyar közöny #100 üzenetére
Próbáld meg a dual-sim-es topikba leírni, hátha tud valaki ott segíteni. Azt többen olvassák.
-
válasz
magyar közöny #97 üzenetére
Elméletileg a teljes romot le tudná menteni az SPFlashtool-lal, mégpedig a readback menüponttal, vagy pedig az MTKDroidtools-szal.
-
válasz
magyar közöny #95 üzenetére
Az bíz ha menthető, akkor csak teszt-pontok valamilyen érintkezőösszezásárásával lehetséges.
A google-on keress ilyesmire rá, a pontos típusnak megfelelően (általában az akksi alatt írját a telefon típusát.Keresőbe:
unbrick xy type by/with test point -
válasz
magyar közöny #91 üzenetére
spflashtool-lal akartam egy talált ROM-ot felrakni, de úgy tűnik, téglásítottam
Ha a preloader-t és a dsp_bl-t is átflesselted, akkor tényleg tégla lett.
Arra is lehet még megoldás, mégpedig a telefon tesztpotjaival történő mahinálás - de az minden telefonnál egyedi. (Én nem csináltam még ilyet).Ha simán csak töltöd, akkor jelez valamit, legalább, hogy tölt?
-
magyar közöny
csendes tag
válasz
magyar közöny #91 üzenetére
Ja, amúgy, amíg működött, JB 4.1.2 volt rajta, minden flottul ment, csak nem volt benne magyar nyelv, ezért kezdtem el kísérletezgetni, sajnos...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged