Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
paolinho
üzenetére
Ha ezt a MTK6577-ROOT-eu-v2.zip-et teszem fel és telepítem (már, ha egyáltalán elindul a telepítés) a 6589-es Amoira CWM-ből, abból lehet galiba?
Valószinüleg nem fog menni, más gondot nem okoz.A 6589-hez egy másik jobban működik: a superSu-s verzió. Ez szintén CWM-ből telepíthető, amikor az A820-hoz felraktam néhány állítólagos root-olt ROM-ot, akkor nem volt root, ráeresztettem ez, és volt root jog.
Ha pedig ezek után elindítod a telefont, bekapcsolod az usb debug -ot, akkor az MTKDroidTools 2.4.4 változata szólni fog, hogy talált superuser-t, ideiglenesen tudja használni.
Természetesen használd, am után már aktív lesz a backup gomb az MTKDroidtools-ban. Ekkor le tudod menteni a komplett rendszert - cakkumappk.Vegyszer 107-es nagybetűs részét pedig igencsak érdemes megszívlelni. Votl már pár ember, akinek ez miatt lett levélnehezék a telefonjából.
Új hozzászólás Aktív témák
- JBL Live Flex 3 - Prémium Bluetooth Zajszűrős Fülhallgató - Kék
- DJI Osmo Pocket 3 Standard Combo / Akciókamera / VLOG kamera - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Ryzen7 5700x/ RTX3080/ 32GB DDR4/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Samsung Watch 8 Classic (46mm E-sim) garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L470 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest