- Home server / házi szerver építése
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kopalko
újonc
Megint Üdvözlök mindenkit!
Azt írjátok, hogy szar a canon 24-70/4 L IS USM -es obija!
Nos ,én vettem azóta és meg kell mondanom, hogy fantasztikus, teljesen belezúgtam, minden eddigi elvárásomat felülmúlja mint rajzban, mint kivitelben. Az itteni elmélkedésekkel szemben mondom, hogy az IS, az autófókusz sebessége veri a 24-105-öst és a Tamronról ne is beszéljünk. Volt lehetőségem együtt kipróbálni a canont és tamront, hát mit is mondjak, a tamron olyan gagyi a canon mellett, hogy szóra sem érdemes. Nagyon jó lencs a Canon 24-70/4 L IS USM -
törölt tag
A képeim 90%-ára teszek utólag peremsötétítést, így ezt most megspórolhatnám.
Amúgy meg a komponálásaimban ritkán van lényegi elem a képsarkokban, így számomra tök mindegy, hogy ott milyen a zaj, vagy egyéb tényező. Ott csak a CA szokott zavarni, mert az elviheti a "fókuszt".
Az árán kívűl nekem igazából csak a kitolódó ormánya okoz gondot. Ez a 24-105-nél is zrikált, de az áráért elfogadtam. Itt meg rátesznek még 170k-t azért, hogy lefürészeltek a nagytesóból. -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
ph Amikor a Canon bejelentette, még nem értettük, mi értelme. Egy hét használat után azonban már láttuk a fényt..
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest