Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Szerintem sajnálhatsz
300Mbites net mindössze 500-at megy
, miközben a gatyámat ráfizetem. Imádnád? Nem, mert kurva sokszor nincs is net cserébe.
Ezt próbáltam valahogy figyelembe hozni
Neked mindig van neted legalább.Az asztali géped, pedig tetszik. 20MB cache-el a letöltés is kevésbé fog ingadozni, ha kellően gyorsak a meghajtóid.
Mert amire felakarom hívni a figyelmed, az az, hogy a PC-d is lehetséges korlát. De ez nem lesz az, feltéve, hogy elég gyors SSD-d van.
(nekem ehhez hasonló PC-m van most, érzem a HDD aratta korlátokat).#6063 Diák66 :
Néha ilyen fontos kérdések is megvitatásra kerülnek, de elgondolkodom, hogy #6061 GoodSpeed hozzászólása hová vihető át, és hol tudok neki ONtopicként válaszolni. Addig sem az otthoni zsiráf VS zebra tartásról van szó (tehát nem olyan messzi téma).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Gigabyte AORUS 7 9KF 17.3" FHD IPS i5-12500H RTX 4060 16GB 512GB NVMe IR kam új akku gar
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest