- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Fujifilm X
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dagoniat #6169 üzenetére
Egy ellenvélemény. Több mint fél évet használtam a passportot, és csak a végére jöttem rá, a kezdeti lelkesedés elmúltával, hogy igenis zavar a mérete és a formája. Túl széles és túl szögletes. Egyedi, de bumszli, és nem a jó értelemben egyedi. Több ingem zsebébe be se fér. Általában nem ott tartom a telefont, de néha kellett volna odatenni, és akkor nem mindig sikerült.
Bár hozzá kell tennem, hogy ez a kb 8 hónap használat kellett ahhoz, hogy arra is rájöjjek, hogy szerintem a négyzetes kijelző inkább illogikus és hátrányos, mint előnyös. Egy szó mint száz, a kezdeti lelkesedés elmúltával és ennyi használattal a hátam mögött azt mondom, hogy ha valakit hosszú távon sem zavar az alak és méret, akkor jó lesz neki a telefon, de nem mindenkinek. -
V B A
aktív tag
válasz
dagoniat #6169 üzenetére
Én is Q10-ről jöttem, egy nap alatt megszokod a szélességét. Szerintem nagyon jól kitalálták ezt az útlevélméretet, (bár még itt a fórumon is többen vitatkoznak ezzel), annyiban lehetne jobb, ha esetleg olyan vékony lenne mint egy útlevél, de akkor nyilván az akku méretével kellene spórolni, úgyhogy jobb ez így. :-)
Ha már pár hete megvan a PP-d, akkor furcsa lesz bármilyen más telefont kézbe venni. A családban van több iPhone 5s, úgyhogy néha van ilyen a kezemben, olyan furcsán ügyetlennek tűnik a keskeny hosszú képernyő. Éljen soká a nagy négyzet. :-)
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
dagoniat #6169 üzenetére
A Visegrádi utca 18-ban valószínűleg van.
Ott hagyni szokták, hogy megfogd, pláne ha látják, komolyan gondolkodsz, hogy esetleg vennél (és persze ott). Jók a tapasztalataim velük.Amúgy nem olyan gáz a Passport mérete mint hinné az ember, csak széles. De pl a mai okostelefonos mezőnyben egyáltalán nem számít hosszúnak.
Ha nagyobb kezed van, az egykezes használat is menni fog (nekem még pont megy.)
De tényleg gondold végig a méret -dolgot, mert van akit zavar , akár egy idő után . Mondjuk számomra pont jó, mert úgy nagy a kijelző, hogy nem hosszú. De ez egyéni szempont. Van akinek fordítva lenne jó.Ui: látom Hagel kolléga is már segíteni próbál. Szóval biztos látni és tapintani fogsz egyet, mielőtt kiadod a pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kanadaiak útlevéllel megegyező méretű, billentyűzetes újdonsága az elmúlt hónapok egyik leginkább formabontó készüléke, melyben hasznos funkciók debütálnak.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sorozatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Tudományos Pandémia Klub
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Ryzen 7 CPU-k
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest