Új hozzászólás Aktív témák
-
JSaN
addikt
Is is, vannak teljesen uj modelek de jopara klaszikus hl2bol van.
Amugy a jatek istenkiraly, orom vele jatszani. Nagyon eredeti hu lett, csomo minden ugrik be sorba. A garfika eleg szep lett, en maxon tolom.a Fizika is sokat hozza tesz a jatek elmenyhez.
Es koszolodnak a fegyverek, most ahogy szet csaptam ezt az ultrahang kutyat.[link]
Eletem csak azert ennyi mert instant hardon kezdtem, eleg nagyot utnek a dogok. De en igy szeretem. -
Foo
tag
első benyomások? valaki?
bugok? játékélmény? graf/hangok? stb..stb..? -
Ilsyde
őstag
Ha valaki ezért felteszi a HL2:EP2-t akkor a Nightmare House 2 modot se felejtse el!! Horror, méghozzá a leges legjobb fajtából.
-
JSaN
addikt
Az is jo szerintem, nekem is csak a portal 2 es tf2 volt fent. Igy csak par szaz megat toltott le az SDK 2007.
-
Erdei88
veterán
43k peer
-
Faci80
csendes tag
Lassan nekem is lejön Torrentről!
Jó szórakozást mindenkinek!
-
Teasüti
nagyúr
B.zdmeg 43169 peer.
Ehhez képest pár kilóval jön csak.
Vhogy torrent nem a legjobb közeg ezres nagyságrendű peer-nél.Van telepítője? Mit kell felrakni, h menjen? Vagy önállóan is fut? Nincs fent jelenleg semmi, aminek HL-hez köze lenne.
-
JSaN
addikt
válasz
GeneraL_XTX #81 üzenetére
Irja is a telepito hogy lepjel ki, es inditsd ujra a steamet. Akkor mar ott lesz benne egy indito fajl a tobbi game kozt.
-
mttssz
senior tag
Sikerült is kipróbálnom, az eddigiek alapján csak ennyit tudok hozzáfűzni: [link].
-
csaabz
őstag
Kicsit sokat kellett rá várni... de azért megnézős
-
GeneraL_XTX
veterán
Sziasztok!
kéne egy kis hel hogy hogy kéne elinditani
letöltöttem, a setup-al feltelepitettem, a steam letöltötte a 2007-es sdk-t na és utána hol tudom elinditani?
-
JSaN
addikt
Na 1 ora es lent van, kezd begyorsulni a torrent.
Eszmeletlen hangulata van, ma ejjel nem fogok aludni.
Erositsetek meg, hogy allitolag celra lehet tartani a fegyvert? Az nekem plusz 1 pont a modnak. -
zaugheek
tag
Még két óra, megőrülök addig.
Meg kell bontani egy Lövenbräu-t -
CsuBaKamBra
tag
válasz
raskolnikoff #77 üzenetére
Jó szórakozást!!
Egyébként én is haladok már lejött 2 % és néha eléri a 100Kb/s-et
-
raskolnikoff
őstag
Legyütt. Szép éjszakám lesz
-
raskolnikoff
őstag
-
mttssz
senior tag
Remélem megérte ennyit várni.
-
CsuBaKamBra
tag
válasz
raskolnikoff #72 üzenetére
Hát remélem is, jelenleg megelégednék 1 Mb/s el is
(#73) sz0k3e_ : hát ami azt illeti én már kb 5-szőr annyit töltöttem fel mint amennyit le
-
sz0k3e_
aktív tag
válasz
CsuBaKamBra #70 üzenetére
pedig seedelek 200k-val
játék közbe úgyse zavar
nagyon beteg lett már a black mesa inbound isasszem egy darabig most nem leszek elérhető
tudja valaki amúgy hogy hol lehet a srácoknak adakozni?
-
raskolnikoff
őstag
válasz
CsuBaKamBra #70 üzenetére
Kitartás, már 1,5 MB/sec-nál tart
Be fog gyorsulni szép lassan.
-
BalaNce87
addikt
Azért az milyen már hogy greenlighton azért szavazott az ember hogy felkerüljön steamre, és közbe sehol sincs.
Rengeteg modot lehet tölteni egyenesen steamről, de lehet később felkerül rendesen, és nem úgy hogy be kell másolni a sourcemod mappába, de ami jelenleg van (torrent más forrás) azt greenlight nélkül is megtehették volna. -
CsuBaKamBra
tag
Nekem jelenleg egyáltalán nem jön torrenten
(bár most kezdtem csak)
-
negro
őstag
"Gyerekek" ez vmi kesz. OMFG! Diohejban! A padlon keresem azt amivel eddig ragtam... annyira durvan jol meg van csinalva.
Ismerjuk a sztorit es ez "csak" egy MOD de ez ev jateka lesz!
-
Foo
tag
torrentről tisztességesen jön!
-
JSaN
addikt
Koszonom, amugy van akinek most jott les es mar streameli is. [link]
-
mttssz
senior tag
Már jön is lefelé 1-2MB/s-sel.
-
Sonja
nagyúr
Én a Shacknews oldalról szedtem, 6-10MB/sec között jött.
Persze sok szálon, Orbit-tal.
-
JSaN
addikt
torrentrol jon nekem is de 100kb nem akar gyorsabban jonni.
-
negro
őstag
Torrenten probaljatok mert van isten es 1.0 MB/s
-
Foo
tag
nekem már el sem indult a letöltés... :S
-
negro
őstag
Haat...kemeny 100 mega mar megvan de egyre lassul. Meg 2 ora ha igy jon... de estere csak meglesz
Addig hagyom a gepet es bontok egy sort.
-
Jakesz
addikt
-
zaugheek
tag
Ezt várom egész héten erre szerver crash.
Hadd idézzek egy facebook-os kommentert: "Servers are down. Well, those were unforseen consequences... -
negro
őstag
http://cdn.blackmesasource.com/7dc0dc37d4a9e55648ee3f17168c88d1/BlackMesa.7z
Ez lenne a lenyeg de 403, torrent is van de nem aktiv.
-
JSaN
addikt
Hat nem is csodalkozom hogy error 403, XD mikor a fel vilag ugrik egy fanmade kis szerverre.
-
negro
őstag
Na haza ertem, nezem mi a helyzet es lam a server megroppant
-
negro
őstag
En mar este mindenkepp szeretnem kiprobalni. Elivileg meg Zip -kent lesz elerheto ugy meg 3.1 Gigat kell csak leszedni. Az meg pikk-pakk megvan, illetve torrentrol meg szepen osztjak majd visszafele.
-
Ryder62
őstag
Úgy is olyan túlterheltek lesznek a szerverek hogy innen is lehet majd látni a füstöt.
Sztem várok pár napot hogy kicsit stabilizálódjon a helyzet, közben meg jönnek az infók hogy mire lehet számítani.
-
Foo
tag
már csak 5óra!
-
negro
őstag
A BM forumrol. Persze, h megy a vissza szamlalas. Penteken jon ki a jatek az oldalukrol le lehet majd szedni, lesznek kulombozo tukrozesek es valszeg torrentre is ki kerul de kozben a Steam Green Light -ra is felkerult es kapott annyi szavazatot, h igy onnan is elerheto lesz majd de nem biztos, h a hivatalos megjelenes napjaig sikerul aktivizalni a Steamen is.
-
Teasüti
nagyúr
Én nem találom a steam áruházban.
-
negro
őstag
válasz
Plazmacucci #33 üzenetére
Elivleg nem kell. Csak egy 2007-es SDK ami ingyenesen leszedheto a store-bol. De az amugy is fent van ha az embernek meg volt az emiltett orange box vagy Ep2 pl.
-
-
negro
őstag
Na, kozben epp kiderult mar fel is kerul Steamre.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
CsuBaKamBra #29 üzenetére
Vagy ha a HL3 nem lövi le az összes poént és varrja el a sztori minden szálát, akkor a HL4-be beleöregszünk, mire megtudjuk a multiverzum titkait.
Engem pl baromira érdekel ki a pöcsöm az a G-man és miért ekkora legény.
-
negro
őstag
válasz
#65675776 #28 üzenetére
Mar az mekkora nagy erdeklodest valtott mikor kozoltek, h kiadnak 8 uj kepet ha eleri a fb oldaluk a 20k like -ot akkor lathattak mennyire varjak ezt meg mai napig. 2 hete mikor meg azt se lehet tudni mikor jon pontosan mar majdnem 50 ezernel jart es ez nem semmi. Ebbol mar sokat la tudtak szurni. Most meg mar majd 60k.
Igertek egy 2009-et (ami nagy buko volt akkor mert meg 2010 tavaszat is elviseltek volna a rajongok) azota eltelt 3 ev igy epp ideje volt kiadniuk es ezt ok is tudtak. Meg 1x mondom a Xen -en levo reszek kivitelezese lehet meg +1 ev pepecs munka lenne az pedig mar tul sok. igy viszont mar senki nem fogja banni ha a maradek reszek csak 2013 ev vegere lesznek kesz.
Eliveleg ok az Ep2 -ben levo ficsurokat is kihasznaltak es meg raktak is hozza mivel az atlag juzer gepei is erosebbek mar mint anno igy meg reszletesebb grafikat kapunk majd. Ergo nem az eredeti HDR mentes enginel lesz dolgunk. Az, h a Source -ban mi rejlik azt elegge demonstrata pl. a Dear Esther Mod.
http://www.youtube.com/watch?v=Vza4S9pBN1Q&feature=related
-
CsuBaKamBra
tag
Hát szerintem bárhogy is alakul így is úgy is remek darab lesz. Már csak arra kell várni hogy egyszer ez is teljes legyen ( meglegyen a kapcsolat ) és a valamikor elkészülő HL3 al együtt előről elkezdhessük játszani ezt a rohadt jó sorozatot.(feltéve ha megéljük
)
-
törölt tag
Nekem gyanús, hogy a Xex-nel soha nem is fognak elkészülni. Inkább csak teszt jelleggel adják ki ezt is, hogy egyáltalán van-e még értelme a végével pöcsölni (amivel ugye évek óta semennyit sem haladtak). De ezt már leírtam.
A Source-ban meg vannak még tartalékok. Hasonlítsd össze a HL2-t (ha durva akarnék lenni, akkor CS: S-ot mondanék) a Portal 2-vel. Mintha nem is ugyan az a motor lenne alattuk.
-
negro
őstag
válasz
#65675776 #26 üzenetére
Szerintem ezt inkabb ugy kell felfogni, hogy majd idovel jon hozza az Episode Xen mint anno a HL2-hoz az Ep1.
Ha varnak vele meg, amig elkeszul a maradek 4 chapter, akkor lehet csak jovo ilyen korra adtak volna ki. Addigra meg ki tudja? Lehet jon a HL3 uj Source 2.0 engine -el es akkor mar a BM a Source 1.0 -val elavult lesz. Most meg, bar mar nem mai gyerek, meg jol nez ki mindig.
-
törölt tag
válasz
CsuBaKamBra #25 üzenetére
Csak aXen nélkül pont a közvetlen kapcsolat marad ki.
-
CsuBaKamBra
tag
válasz
01101010111 #4 üzenetére
Úgy érzem nekem is hasonlóan fog telni a hétvégém és szerintem elkezdem újra a HL2 epizódokat is.
(#18) negro "Irigylem" is most azokat a suhancokat akik az eredeti HL1 -et nem probaltak, most meg majd amolyan filmes stilusban kapnak egy elozmenyt a HL2 es epizodjaihoz."
Azt hiszem magam is ilyen vagyok habár régen rengeteget játszottam vele de csak multi volt haverokkal de még az is szinte feledhetetlen élményt okozott. (szerintem azért mert maga az csak egy multis változat volt most így vissza tekintve) -
sz0k3e_
aktív tag
OMG van várható időpont, és ilyen közel?? Hány éve várok már erre a bejelentésre, nem is tudom, de hogy pont most szakdolgozat idején kell kiadni áááh....
-
JanR
addikt
Én sajnálom, hogy kimarad a xen, mert azzal teljes a HL1
Na de majd 8 év mulva source2 motorral már talán nem hagyják ki
-
Pedig Xen olyan jó! A kis gyógyító tavacskák, és világító növények, meg a rohangáló csöcs!
-
vidaila
senior tag
válasz
Brutális eb #9 üzenetére
Troll
-
fasirTTT
őstag
én erről csak 4-5 napja hallottam először
azt se tudtam mi ez
most már várós, ez a nem mai projekt
-
negro
őstag
2005 -ben kezdtek el csinalni, igy mar inkabb 7-8 eve keszul. Jo magam 2006 -tol figyeltem rendszeresen hol tart.
A HL2 -ben 12 resz volt... A Lambda Core a (HL1)Black Mesa -ban a 14. chapter, szoval eleg hosszu lesz ez igy is! Hard nehezsegen viszem majd vegig ne legyen konnyu dolgom. Messze a 7vege, kb mintha a Half - Life 3 jonne ki annyira varom ezt most.
"Irigylem" is most azokat a suhancokat akik az eredeti HL1 -et nem probaltak, most meg majd amolyan filmes stilusban kapnak egy elozmenyt a HL2 es epizodjaihoz kb. olyan minosegben, mintha maga a Valve fejlesztette volna a jatekot.
-
Ryder62
őstag
Xen nem a szívem csücske. A lambda core-ig is elég hosszú lesz az út.
Különben is, ha manapság jönne ki a HL1 tuti hogy a teleport után stáblista, vagy vegyél dlc-t bíztató szöveg lenne. Szóval ha teljes játékokat csonkítanak meg mostanság akkor nehogy már egy 6 éve készülő modnál legyen gond hogy jaj xen nem lesz benne.
-
negro
őstag
Alapjaiban veve egy ingerszegenyebb kornyezet a Half Life -ban es viszonylag hosszu is volt en sose szerettem. Plane mert meg ezen kivul 3 chapter is itt jatszodott ezen a bolygon. Viszonyitva egy Office Complex, Blast Pit, Residue Processing vagy Surface Tension -hoz kepest alig varta az ember, h vegre vissza teleportalhasson.
-
Teasüti
nagyúr
Mi a bajotok a Xen-el? Én szerettem azt a pályát.
-
negro
őstag
Anno mikor volt, hogy ujra toltam az eredeti HL1-et a Xen-ig vittem vegig es kesz. En szemely szerint nem banom annyira, h nem lesz benne most. Nem ert volna annyit, hogy teszem azt csak jovo tavasszal adjak ki ezert. De varom mar a penteket...
-
-
raskolnikoff
őstag
válasz
Brutális eb #9 üzenetére
-
Brutális eb
addikt
-
CocooN-z
őstag
válasz
GeneraL_XTX #6 üzenetére
SDK-ban csinálták az egészet, totally free
-
vidaila
senior tag
Ha minden igaz ingyenes, és lehet azért érezték, hogy "MOST" mert érkezőben egy hivatalos HL rész is.
-
GeneraL_XTX
veterán
Ára vajon mennyi lesz?
Vagy ingyenes?
-
WongFeiHong
senior tag
válasz
01101010111 #4 üzenetére
Akármi jön idén a Half Life akkor is kiemelkedik.
Legalábbis részemről.
-
01101010111
csendes tag
Ha tényleg kiadják most, akkor azt hiszem ezt a hétvégét monitor előtt fogom tölteni.
Szerintem már érzik, hogy nagy a türelmetlenség a játékkal kapcsolatban, illetve most kezdődik el a játékszezon, sorra fognak jönni a nagy címek, és még mielőtt ez elkezdődne szeretnék kiadni. így talán nagyobb lesz a figyelem, több fórumon megemlítik sőt talán valamelyik magazin hasábjain is megjelenik majd. Szerintem ezért mondhatták hogy úgy érzik, hogy most kell kiadni. -
őőőő
"úgy érezték, hogy most"miért éreztek így?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest