Új hozzászólás Aktív témák
-
CsuBaKamBra
tag
válasz
raskolnikoff #77 üzenetére
Jó szórakozást!!
Egyébként én is haladok már lejött 2 % és néha eléri a 100Kb/s-et
-
CsuBaKamBra
tag
válasz
raskolnikoff #72 üzenetére
Hát remélem is, jelenleg megelégednék 1 Mb/s el is
(#73) sz0k3e_ : hát ami azt illeti én már kb 5-szőr annyit töltöttem fel mint amennyit le
-
CsuBaKamBra
tag
Nekem jelenleg egyáltalán nem jön torrenten
(bár most kezdtem csak)
-
CsuBaKamBra
tag
Hát szerintem bárhogy is alakul így is úgy is remek darab lesz. Már csak arra kell várni hogy egyszer ez is teljes legyen ( meglegyen a kapcsolat ) és a valamikor elkészülő HL3 al együtt előről elkezdhessük játszani ezt a rohadt jó sorozatot.(feltéve ha megéljük
)
-
CsuBaKamBra
tag
válasz
01101010111 #4 üzenetére
Úgy érzem nekem is hasonlóan fog telni a hétvégém és szerintem elkezdem újra a HL2 epizódokat is.
(#18) negro "Irigylem" is most azokat a suhancokat akik az eredeti HL1 -et nem probaltak, most meg majd amolyan filmes stilusban kapnak egy elozmenyt a HL2 es epizodjaihoz."
Azt hiszem magam is ilyen vagyok habár régen rengeteget játszottam vele de csak multi volt haverokkal de még az is szinte feledhetetlen élményt okozott. (szerintem azért mert maga az csak egy multis változat volt most így vissza tekintve)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest