Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Ugyanez jutott eszembe
Annyira jók a színek és a hangok. Egyedül a Vortok hangját hiányolom, de azt nagyon (ITT). 0:58 nál van a jellegzetes hang
A toxic waste neon zöld színe! HMMMMMMMMMM
És mindezt úgy, hogy beleszőtték a fizikát (hozzáteszem egy-két résznél nem is emlékszem már az eredetire).
-
BalaNce87
addikt
Nekem nagyon bejön. Jó hogy van benne fizika, meg a tüzet is lehet használni fáklyák formájában. Frankók a karakter modellek is, a biztonsági őrökkel aprítottam rendesen habár az egyiket felkapta egy barnacle
Most vagyok a kommandós rész elején. Én csak normálon nyomulok, hardon biztosan kihívás lesz! -
BalaNce87
addikt
Azért az milyen már hogy greenlighton azért szavazott az ember hogy felkerüljön steamre, és közbe sehol sincs.
Rengeteg modot lehet tölteni egyenesen steamről, de lehet később felkerül rendesen, és nem úgy hogy be kell másolni a sourcemod mappába, de ami jelenleg van (torrent más forrás) azt greenlight nélkül is megtehették volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Videós, mozgóképes topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- További aktív témák...
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest