Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Hobby elektronika
- Home server / házi szerver építése
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Otthoni időjárás-állomás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackDevil
aktív tag
Ezzel a játékmóddal élvezet lesz a game. Imádom ezt a stílust. A unity szerintem a kedvenceim között fog szerepelni!
-
Thome
veterán
válasz
Bad Pritt #13 üzenetére
Először PC-n próbáltam de nevetséges hogy ott is Xboxos gombok voltak jelölve, és nem tudtam beállítani, amikor Xboxon próbáltam (kaptam a box mellé, nem került pénzembe szerencsére), az se vitt előbbre mert irányíthatatlan volt. Szóval nekem ez a széria kimaradt, ez a kalózosdi tetszene, de hogy pénzt adjak azért hogy aztán ne tudjam irányítani és porosodjon, annyit nem ér.
-
Bad Pritt
félisten
Az irányítás... ne is mondd. Most érem utol magam AC-fronton, de jó pár évnyi Batman Arkham után mellbevágott, hogy ott mennyivel egyszerűbben meg lehet csinálni gyakorlatilag ugyanazt, ráadásul Batman is sokkal rezponszívabb. Elképesztően hülye irányítása van a második résznek, a harmadiknál már sikerült úgy beállítanom, hogy rendesen működjön bill+egérrel meg kontrollerrel is.
-
Thome
veterán
Igen tudom, de reméltem hogy 7 év elég ahhoz, hogy kinője ezt gravitációnak ellent mondó ugrást. (Hozzáteszem mintha sínen húznák a szénaboglyába...
)
(#9) HáGé: Nem nagyon játszottam egyik résszel sem szóval nem tudom mik vannak benne (Lehet jobb is), leszámítva a második részt, ahol 15 percig bírtam, aztán meguntam hogy nincs normális irányítása, se Xboxon se Pc-n...
-
davidsone
addikt
várjuk már nagyon
-
Thome
veterán
Nálam ott elvágta magát, amikor beleugrott a szénaboglyába... Vagy csak én tudom rosszul hogy ha leugrik valaki, akkor nem 15 fokos szögben szokás esni hanem teljesen függőlegesen?
-
kengyel
nagyúr
Nekem eddig is bejött a többi része, így ezt is megvárom
-
wolfman
veterán
Viszont már nem tűnik olyan részletesnek a grafika mint korábbi videókon. És ez most nem a szokásos 'beálltam a sorba az UBI-t fikázni' duma akar lenni.
-
GeryFlash
veterán
válasz
Bjørgersson #2 üzenetére
First world problem...
-
Bjørgersson
félisten
Legalább lehetne kikapcsolni a feliratot...
-
Ezt is megnézzük majd...
A sorozat nekem bejövős.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony PlayStation 5 CFI-1216A lemezes PS5 eladó
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Silverstone st1200-pts tépegység
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, Garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Érintőkijelző, I7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garan
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch