- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
[Re:] Bemutatkozott az iPhone SE
Teszt topik: [Re:] Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
CptAdamica #489 üzenetére
A snapi 820-at már nem veri egyértelműen
ú de gáz. -
Shyciii
veterán
válasz
énvagyokaz^^ #493 üzenetére
Xiaomi Mi kezdeti sorozata Mi3, és Mi4 nagyon jó volt. Nekem Mi4-em volt, és a gyári MIUI-val 6 és fél óra kijelzőidőm volt sok játékkal. Már itt jóval többet bírt, mint bármelyik iphone. CM-et felrakva 7 és fél óra kijelzőidőm lett. Azóta is visszasírom azt az értéket. Mivel félévente nem bírok magammal és mobilt kell cserélnem, így most épp Nexus 5X-em van
-
puncsos33
csendes újonc
Én is jobb kedvelem a kis méretet,de ennyit én nem adok érte,jó lesz nekem a sony Z3c 78k-ért. 160-t én nem adok 16-os tárolóért,190-n meg kegyetlenül drága már érte,pláne ilyen kávákkal, Anno maga a forma jó volt az 5s-nél és az anyaghasználat is,de a kávák miatt sosem tudott igazán megfogni. Remélem a sony év végére kihoz 1 igazi Z1 compact utódot fém kerettel és üveggel akár csak 652-es snapival,ha 820 lenne benne akkor meg top1 ajánlat lenne. Műanyagot kivághatnák z5c után.
-
RPZ
tag
Kutyakaksi.
Használtan 40-45 e Ft-ot érne kb, újonnan max 60-65 ezret.- csúcsronda (60% screen-to-body-ratio ?????????) Márpedig egyetlen okból vehetne valaki egy hiányos, v idejétmúlt hardverterméket: ha sokkal jobban tetszik neki a külcsínye, mint a többi versenytársaké. De így, h designban bortányosan leszerepel, így nonsense.
- a felbontás nevetséges. Erre a méretre duplaennyi lenne az ideális ahhoz, hogy ne kelljen nap mint nap csalódottan rápillantani. A kijelzőtechnológia sem a legjobb, de ez van.
- hol van a led notifikáció??? Igencsak hasznos tud lenni.
- microsd??????? Nekem két éve van egy 64GB-os kártyám már igencsak szűkös.
A 16GB-os verzió (foglalat nélkül) bármely telefonból tulajdonképpen ÉRTELMETLEN. Teljesen értelmetlen. Még ha egy óvodásnak is veszed, hogy haza tudjon telefonálni ha érte kell menni, lehet, h ő is fel akar venni pár perc videót... DE NEM TUD!
A 64-es ma még éppen elmegy átlagos felhasználásra, de 2-3 évre venné az ember a telefont, nem? Akkor már ez is bukó. Ráadásul az gondolom kb 200 k huf lenne.
Újonnan a 64GB-os verzió talán érne 65K-t de csak a márkanév miatt, a középkategória ma már ennél is olcsóbb.
Kérdés: kinek készült a termék 200k-ért?
Mivel ez gondolom a belépő, ill. közép kategória, így a következő hiányosságokat csak az iphone7-nél fogom majd felróni:
- HOL VAN a WIRELESS töltés???? Ez önmagában dealbreaker, hiszen a segítségével tulajdonképpen teljes szabadságot nyer az ember, a töltés problémákat el lehet felejteni. Nélküle marad a keretek közé szorítottság, a szorongás és a nyomor.
- hol van az ip68?Két elképzelésem van: az egyik vásárlói csoport az agymosott kategória, a másik viszont a felvilágosítatlanok csoportja. A második csoportba tartozókat érdemes lehet edukálni a ma elérhető lehetőségekről.
A ma kapható bármelyik telefon használható, így a vásárlók nagyon nem lőhetnek mellé, de a kérdés az, h érdemes-e háromszoros árat fizetni kevesebbért, mint egyszeres árat többért. -
Polllen
nagyúr
válasz
énvagyokaz^^ #490 üzenetére
Nálunk a családban van két z1c. Aki használja, elégedett vele, nekem nem tetszik a kamera teljesítménye.
-
énvagyokaz^^
tag
-
Quqesz
nagyúr
Sokaknak az 5-ös verziók kinézete jobban bejött,mint a hat és nem kell nekik 5 colos kijelző,szóval egyetértek,sokat fognak eladni sztem is. viszont kíváncsi leszek ha nagy lesz az eladás mennyire fognak ráugrani a gyártók a gumicsontra? Ugye a Sony próbálkozott a compact sorozattal, de az nem hozott trendváltozást. Kíváncsi leszek az almának sikerül-e?
-
Fall-N
veterán
válasz
CptAdamica #489 üzenetére
Meg nem a Samsung S7-tel kell jönni, ott vannak a Nexusok is... Ha már összehasonlítjuk illene a vanilla droiddal és a Nexusszal. Azt, hogy a többi gyártó mit főz a készülékekre az az ő dolguk.
-
CptAdamica
veterán
válasz
buvartacsko #479 üzenetére
A snapi 820-at már nem veri egyértelműen, a 810-et nem volt nehéz, a maga kis gyerek betegségével.
-
tevike
senior tag
A magyar embernek semmi sem jo
Megszunik a 4" kijelzo sirnak, hogy gagyi a 4.7" es amugy is ronda.
Megkapjak uj hardverrel a szeretett 4" kijelzot akkor rinya van, hogy nincs innovacio.
A szar is budos sokaknak, ugy erzem..
-
Shyciii
veterán
Tiger.
Lehet. Meg is kérdezem a kolléganőmet, mert neki HTC One M8-asa van. Mondjuk rosszat nem hallottam tőle az biztos.
énvagyokaz^^
Sonyval az a baj, hogy bazi drágák, és a meghibásodási hajlamuk is elég nagy ahogy tapasztaltam baráti körökben, és olvasom itt-ott. Ráadásul az elmúlt években is az derült ki, hogy a szoftvr frissítései terén is mintha szándékosan csak a felsőkategóriával foglalkozna, a többiek meg le vannak...Ez sem szimpatikus számomra, és ugye az iOS meg rendben frissül leszámítva egy-két gikszert, de az meg resettel orvosolható.
Ráadásul hiába a Z5, S7, ha ugyanazt a hardvert és soxor hasonlóan szép külsőt megkapod kínai variációban is (és most itt nem dodgee és társaira gondolok, hanem "neves" kínaikra). Szal ezek a gyártók 2-3 éve erősen csúsznak, de úgy látszik nem ébredtek fel, hogy miért. Iphone-nak meg jól jön ez az androidos belharc. -
Zanik
addikt
Szerintem amúgy ennek az SE-nek nagyon win-win szituáció szaga van.
Apple: 5S gyártósora megvolt, komponensek mind rendelkezésre állnak, így minimális fejlesztéssel és pénzráfordítással kihoznak egy "új" telefont, amire van kereslet.
Vásárlók: Nem jön be a 6-os vonal dizájnja, túl nagy a 4,7", túl drága a 6-os sorozat, de szeretnének új, teljesítményben, kamerában jobb/erősebb készüléket.Figyeljétek meg, szárnyalni fognak az eladások, hisz a 6-os sorozat 2014 szeptemberi bemutatása óta számtalan vásárló jelezte az Apple felé, hogy örülnének, ha jönne a 6-os széria 4"-on is, ha nem is a külleme, de legalább a tudása. Na, ezt most "részben" megkapták, szóval lesznek itt magas eladási számok Q2/Q3-ban!
-
Fall-N
veterán
Valahogy úgy. Hiába kicsi a kijelző, ha a nagy kávák miatt egy nagyobb kijelzős telefonhoz hasonló méretei vannak. Mondjuk nekem sosem tetszettek ezek a vastag kávák, még mindig az LG G2 és G3 az etalon helykihasználás terén. A 4" meg tényleg kicsi, de sokaknak meg a többi nagy.
-
Polllen
nagyúr
válasz
énvagyokaz^^ #478 üzenetére
A sony-nak sajnos nincs jó híre mobil fronton.
-
buvartacsko
addikt
válasz
CptAdamica #472 üzenetére
arra a tavalyi hardverre gondolsz ami a jelenlegi 2016os flagshipeket is veri? csak hogy tisztázzuk a kérdést
-
Shyciii
veterán
válasz
énvagyokaz^^ #475 üzenetére
Attól függ. Iphone-t nem a geek-ek vesznek. Átlagember a reklám alapján vásárol. Az átlagember úgy gondolja, hogy ő egy életérzést vesz, vagyis neki tök mindegy, hogy milyen hardver van benne. Fusson normálisan, és nézzen ki jól. Ennyi.
-
Polllen
nagyúr
válasz
énvagyokaz^^ #470 üzenetére
Marketing. Nem azokat a számokat szajkózzák, ami az átlagembernek nem mond semmit, hanem azokat, ami felkelti az érdeklődését. 2x gyorsabb, retina kijelző, retina kamera, retina vaku, retina hátlap, stb-stb.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
énvagyokaz^^ #470 üzenetére
De 2giga van benne. Ne nyomassátok már továbbra is a hamis infót.
-
CptAdamica
veterán
Apple konyha mai adásában: Végy egy már meglévő desing-t, pakold bele a tavalyi hardver felhozatalt és kész is az innováció.
-
tevike
senior tag
6S-em van de ez nagyon tetszik! Volt 5S-em is, es a kepre nezve szinte erzem a kezemben, hogy milyen a fogasa
-
-
Shyciii
veterán
válasz
r3dsnake #464 üzenetére
És az engem hol érdekel, hogy a Samsung S7-ben milyen? Én nem azért veszek egy telefont, mert a gyártó azt mondja, hanem azért, mert jó, és használható akár szélsőséges körülmények között is. Nah pont ezért nem veszek Samsungot (sem). Moto X, Xiaomi Mi4, Oneplus One-on sokkal jobb volt a multitasking, mint Phone 6-oson. Ráadásul az egyszerűbb műveleteknél is hamarabb végeztem, mint a főnököm. Egy egyszerű kontakt kikeresésénél is lassabban találta meg, bár ez nem a hardver faultja, hanem az android testreszabhatósága, így sok műveletet gyorsabban végezhetek el. Hopp jut eszembe.
-
-
catroot
veterán
válasz
énvagyokaz^^ #462 üzenetére
Gondolom az almáék úgy vannak vele, hogy felesleges feltüntetni, mert olyan eszközt adnak ki, ami teszi a dolgát.
-
Shyciii
veterán
Kapásból Pl Xiaomi Mi3. Amúgy nem értem ezt az egy időben dolgot. Percre pontosan, mert úgy fair, vagy mi?
Ráadásul nem az Apple a piacvezető innovációban mindig előremutató, jövőt előrehozó cég, aki meghatározza a trendeket? Úgy gondolom ha ezeket mondják folyamatosan, akkor nem értem hogy mért 1 hónapot kell nézni, hisz a jövő telefonja. Vagy ilyenkor mégsem? -
zuioch
aktív tag
válasz
énvagyokaz^^ #462 üzenetére
Micsoda világ ez mi?
Mindenki azt gyárt, amit akar. Mindenki azt vesz, amit akar. Aztán mindenki azt mond, amit akar. -
Clander
tag
válasz
buvartacsko #461 üzenetére
A 2GB memóriáért viszont piros pont
..de ezt a 16 GB-os tárhelyet elfelejthetnék már.
-
énvagyokaz^^
tag
"Valamint akármilyen atom stabil is az az iOS, ha mégis 1 giga ram van benne (apple honlapján ügyesen hallgatnak a mennyiségről még a specifikációban sincs feltüntetve sehol, rendkívül korrekt hozzáállás mit ne mondjak, fizess paraszt azt majd valamikor megmondjuk
) az azért ennyi pénzért vérgáz. Apple berkeken belül is, 2016 van, jó reggelt kívánok."
+1!
-
Polllen
nagyúr
Nem pakolnak ekkora készülékházba 5". 58,6 mm széles a készülék...
4264adam
1 hete használok i6-t, nem nagyon találkoztam újratöltéssel. Bár én feleslegesnek tartok 10 lapot megnyitni safariban, nem játszom. Biztosan lesz egyébként újratöltés majd hiszen 1 GB-ba nem fér el minden, de ez a lumia 830-n se zavart. Pedig az kb. 2 oldal után újratöltött.
Shyciii
Az az idő, amikor az apple volt a fő innovátor, már elmúlt. Most már csak 1-1 dologgal tudnak villantani, a többi piackövetés.
-
catroot
veterán
Amint kiderül, hogy 2gb ram van az SE-ben, remélem megnyugszik mindenki.
-
Shyciii
veterán
madgie
Milyen Samsungokat? Én általánosságban beszéltem telefonokról, hogy mennyi programokot képesek memóriában tartani. Samsung programokat mondjak, vagy miről beszélsz? Jártál második osztályba? Tudsz olvasni?
Komoly, hogy ezzel a "tudással" VIP tag vagy. Jesszusom...
4264adam
Ááá. Optimus F6 mindig is rossz választás volt. LG képtelen összerakni egy alsó-középkategóriás telefont, amit nyugodt szívvel lehetne választani. Bár ez a legtöbb nagy gyártóra is igaz. Ha összejön nekik, akkor úgy túlárazzák, hogy ott rohadhat rajtuk
Az utóbbi 1 évben próbáltam 3 felsőkategóriás kínai telefont (csak az áruk volt középkategóriás), és messze túlmutatnak a régi kínai beidegződéseken. Xiaomi Mi4, Oneplus One, Oneplus 2 mnind remek telefont volt. Sok esetben túlmutatnak a brand gyártók termékein is. Ezekközül a Oneplus One tetszett összességében a legjobban, mert a gyári CyanogenMod rom iszonyat sokat dobott rajta. És bár most nem kínai telefonom van, de ősszel valszeg megint lesz egy.
-
zoltanz
nagyúr
Én kevésbé friss hardverrel is el tudtam volna képzelni, inkább takarékos chip-ekkel.
Legyen hosszabb üzemidő atért. Aki másra használja főleg mint telefon, úgyis nagyobb kijelzőset vesz. Ott meg szinte mindegy hányszor dugd töltőre egy nap. -
Clander
tag
válasz
Balint1408 #1 üzenetére
Ennyi pénzért 16 GB tárhely? Nevetséges...Szerintem 5s-ről semmi értelme váltani, legalábbis szerintem..Úgy is sokan fogják venni.
Balint 1408 Véletlen neked írtam, bocsesz
-
várom a tesztet
-
Shyciii
veterán
válasz
4264adam #446 üzenetére
Most komolyan azt mondod, hogy 100eFt felett nagy szám, hogy 6 oldalt töltés nélkül át tudtál váltani? Most felsoroljam, hogy ugyanennyiért droidos mit tud bentartani a memóriában?
Az a baj, hogy annak a felétől problémába esik az 5s, főleg ha emellé még navigáció is megy, és jön be egy hívás. Nah akkor csúnyán elgondolkozik. Maradjunk annyiban, hogy az Apple nem véletlenül kezdte 2GB-ra növelni a memória méretét. Nem divatból, vagy hasraütésszerűen, hiába akarják sokan az ellenkezőjét bizonygatni.
-
ben5001
tag
Na kérem: őket szeretné "megfejni" az Apple, és valószínűleg sikerülni fog
-
4264adam
veterán
Most próbáltam ki az 5s-en chrome-al 6 lapot köztük a prohardver (nem mobil verzió) és nem értem, hogy én teszteltem rosszul az eszközt vagy a ti elvárásaitok mások. Mert mind a 6 lap teljesen töltés nélkül jött vissza igaz nem lépkedtem át más programokra, de 1gb androidon ez nem is működik 1 lappal sem.
-
Shyciii
veterán
válasz
Silenzio #402 üzenetére
Szerintem a te ismereteid is erősen hiányosak. Az iOS sem tudja a törvényeket felülírni. Ugyanúgy szüksége van memóriára, hiába bánik jobban vele a kevesebb féle hardver miatt. Céges iphone-jainkon évről évre lehetett látni, hogy a CPU hiába remekel. ha a memória a szűk keresztmetszet. Míg a 3GB-os androidosok vígan tudták használni memóriából navigációt, játékokat, 10-12 oldal böngészőfület stb, addig az iphone töltögette újra a progikat. Azért az Apple sem hülye. Nem véletlenül váltottak ők is eggyel feljebb, bár még mindig lemaradásban vannak ezen a téren.
-
ben5001
tag
Nem olvastam végig a majd' 500 bejegyzést, de elég sok ... hmmm, bocsánat ... ostobaságot lehet olvasni már abban is, amit "merítettem". Ezekre szeretnék "reflektálni"
- Az Apple levonta a következtetést, hogy az iPhone tulajdonosok kb.30%-a nem váltott a 6 / 6S "családra", mert nekik a 4" az ideális méret. Az 5S-ig az volt a trend, hogy - szinte - mindenki eggyel "feljebb lépett" az új teló megjelenésekor. (Igen, a használt "vonalon" is.) Ez "megakadt" a nagyobb iPhone-ok megjelenésekor. Sokan tértek át más OS-ről, ez is igaz, és persze elég sokan léptek tovább, ezért volt sikeres. Ugyanakkor akik maradtak a 4"-on, azoknak felesleges lett volna "elavult" hardverrel kiadni valamit (lásd 5C, igazából kevesen vették), ezért a lehető legjobbat lépte az Apple: a legkorszerűbb (legalább is Apple körben) vasat adják egy kellemes, sikeres formában. (Legújabb proci, nyomásérzékeny kijelző, stb.stb. - minden, amit a 6S tud, kivéve a képernyő méretet.) Emiatt bizonyos, hogy vinni fogják, mint a cukrot. (Ja, és az 5S még mindig teljesen jól használható az iOS 9.2-vel. A 9.3-at tegnap este tettem fel, még nincs tapasztalatom.)
- Az előzőhöz kapcsolódik: ki honnan veszi azt az ostobaságot, hogy az iPhone vásárlók kizárólag úgy vesznek telefont, hogy mindenki lássa, nekik a "legnagyobb, legszebb, legújabb" iPhone-juk van?! Ilyen is van biztosan, de a többség "egyszerű használati eszköznek" veszi. A többség leszarja, hogy kívülről nem lehet megkülönböztetni a telefonját a 2-3 évvel azelőttitől. Akinek ez számít, az elég nagy marha. A többségnek nem a külcsín számít, hanem a belbecs.
- 100$ felár 50GB RAM-ért: könyörgöm: ne az itteni fizetésekhez, jövedelmekhez mérjük már ezt. Az a 100$ a világ nagy részén (Ny-EU, USA, Japán, Ausztrália) semmi. 3-4000USD / EUR fizetések mellett huszadlagos szempont, hogy 399 vagy 499 USD az ára. Nem havonta vásárolnak az emberek új iPhone-t. (De új Samsung Galaxy S6-ot/S7-et Xperia Z4-et/Z5-öt sem!) Ráadásul elég sok embernek bőven elég a 16GB RAM, mert nem fog többórás 4K videókat felvenni, nem fog naponta többtízezer fényképet készíteni. (Az persze igaz, hogy a legelegánsabb lépés az lett volna, ha egyszerűen megszüntetik a 16GB-os vonalat, és 32GB-ra lövik be az alját.) Továbbá - sajnos MO-on nem, de a világ "normálisabb" felén, ahol nem ezen akarnak brutálisat kaszálni a telko cégek - egy két évre vállalt havi 20-25ezer forintos előfizetés mellé ingyen adják az alap iPhone-t, tehát minimális felárral jut hozzá a vevő a 64GB-oshoz.
- Az 1GB RAM alapvetően elég. Nem azt mondom, hogy nem tudok elképzelni olyan helyzetet, amikor jól jöhet a 2GB, és azt sem állítom, hogy minden erőmmel tiltakoznék, ha 2GB lenne az 5S-ben. De mivel nem futtatok az 5S-en atomfizikai és csillagászati modellező progikat, sem videóvágó, renderelő alkalmazásokat, sem 3D tervező appokat, amire használom, arra tökéletesen elég. (Normál okostelefon használat: elsősorban telefonálás, iMessage, mail, néha böngészés, néha szoftver-hangszerek.)
-
janeszgol
félisten
Hopp, közben szerkesztettem.
Nekem a Lumia 520 bitang kényelmes volt. Magassága és szélessége pont jó. Az iPhone 5c-nél, mikor kézbe vettem (sajnos nem saját volt), úgy éreztem magam, mint a börtönben, mivel keskeny volt. De így éreztem kb 7 évvel ezelőtt is, mikor bejöttek ezek a wide monitorok, csak ott meg magasságban voltam bezárva úgy mond. Ezért vettem (és még mindig meg van) 5:4-es képarányú monitort.Tudom, menjek orvoshoz.
(Nem szeretem a bezártságot. Emiatt sosem liftezem.)
-
-
aelod
veterán
Az ujjlenyomat olvasós home gombnak is el kell férnie valahol a kijelző alatt.
Teljesen rendben van ez a telefon. Lenne rá keret venném is. De nincs így csak elismerően csettintek, hogy ..ssza meg megint megcsinálta az epül.(#441) batai15
1 Gb ram platformtól függetlenül 2015-ben is kevés volt nem hogy 2016-ban. Nem értem miért ezen spórolnak a gyártók (főleg a droid fronton).
-
janeszgol
félisten
Ekkora méretben tuti nem. A 4.6-os Z3c/z5c is 127 milli hosszú és 65 mm széles. A legkisebb 5 colos is 139 mm hosszú és 70mm széles.
Ez meg 123.8 x 58.6, ami egy tök átlagos 4 colos méret. (Ebben a Lumia 520 a király, 119 mm hosszú.)
Szerk: ha jobb képaránya lenne, még kisebb lenne és egy leheletnyit szélesebb, ami nekem kényelmesebb lenne.
-
alkatraz3000
senior tag
Rohadt kényelmes volt használni anno az 5s-t. Meg gondolkodom is a 6s lecserélésén.
-
Tibee86
nagyúr
Nem sok mindendbe lehet belekötni(kivéve ha 1gb a ram), értelmes méret, 6s hardver, szerencsére nem követi a 6-os küllemét.
-
daniel909
addikt
válasz
callmeakos #11 üzenetére
Tipikus semmi nem jó hozzaalas
Ha nagyobb kell ott a 6s
Ha.kicsi ott a seNem értem hogyan lehet egy ilyen dolgon sírni.
-
Lord Sidious
senior tag
-
Horovic
aktív tag
-
L.C.S.
tag
mindenki jon itt azzal hogy milyen jo kicsi lett a keszulek, de hat nem is kicsi! Mekkora kavaja van mar?! Alig kisebb mint az 5,1 colos sony z5 compact [link]
Ha igazan utoset akartak volna csinalni, beteszik ezt a negy colt egy keretnelkuli hazba. Na mindegy...
-
xedos
addikt
Volt iPhone 3-4-5-6-om...
Az 5 volt a legrövidebb ideig. szerintem rossz a képeránya!
Hiába 4"-os, ha vékony és magas - elfektetve sokat kell görgetni.
Amúgy az emberek szerették az 5-öst, így egyszerűbb volt az APPLE-nek. Jófiúnak tűnhetnek, de egy csomó minden tervezést megspóroltak! Profit maximalizálás! -
Postas99
senior tag
válasz
#65388800 #374 üzenetére
2 db alkalmazás amiről írsz. A régi support nélkül maradó felhasználókról beszélek. Az új appok nem fognak futni a régi rendszeren. Ugye nem gondolod te sem hogy egy 70 e huf–ba kerülő minimál hw alatti készülék megéri az árát? (650). De beszélhetnénk a 950-ről is. Ismerem a mukodeset, egy szóval gáz. Tegnap nyomogattam a kollegámnak az van ds verzió. Van benne lag rendesen. Nekem meg L822-m volt, és otthon is van még 1.
Sokan csalódtak hogy az MS szart a fejükre csak ígérgetés volt, nem ez az első eset az MS részéröl. -
aelod
veterán
válasz
#02683648 #47 üzenetére
Nyilván van bőven olyan akinek a kisebb méret jön be...
Nem sokat ismerek női ismerősök közül
(Bocs kihagyhatatlan volt)Szóval nem csak azért veszik majd mert apple...
De
Ha 3,2" lenne mint a galaxy mini anno akkor is vennék.
Nyilván túlzok, de igazad van amúgy. Télleg kevés az 5" alatti csúcshardveres gép. -
enginev3.0
félisten
Gyenge akksit es gyenge kamerat varok, es majd jovore a SeS mindezt felulmulja
-
domos
senior tag
-
.LnB
titán
Menyasszonyomnak 5C-van. Iszonyat pici. Ekkora kijelző manapság mosógépeken se számít már nagynak. Szerintem. Ettől függetlenül mini kezűeknek biztos jó lesz.
-
janeszgol
félisten
Nettó 100 dollár a difi a 16 és a 64 GB között. Ez nálunk nettó 100 eurót jelent, ráadásul rá jön a sok minden is.
Az 500 USD az kb 140 ezer forint. Ez a 64 gigás ára. Erre rátéve a 27%-ot, 177 ezret kapunk. Pontosabban itthon csak kapnánk.gyurkikrisz, te most a Stock sdroidról beszélsz. Az valóban jó.
-
madgie
titán
A 4k videóhoz, gondolom. Másképp nézve meg amúgy is hiába hosszú papíron a terméktámogatás, az 5S-nél jövőre tuti lesz olyan solog, amit nem kap meg. Most épp azon fogom a fejem, hogy az almának nem fért bele a nightshift az iPad 4-be, miközben a szivatáson kívül ennek nem sok értelme van. Vagyis de: cseréld le újabbra.
-
Polllen
nagyúr
Az Apple soha sem volt olcsó. A jelenlegi kedvező ár viszont nem csak házon belül értelmezhető. Mindenki azt mondja rá, h drága. Nézzük meg az alternatívákat kompakt méretben. Sony z5c 200k-n nyitott. A Samu A szériája snapi 410-zel a 100k-t nyaldossa. Azoknál az 5s még mindig alternatíva.
Szóval ez a 160k nagyon baráti az Apple-től. Persze itt nem lehet nagy esésre számítani, mint droidnál.
Az pedig, h az Apple ezen is szarrá keresi magát az ő dolguk. Olyat kínálnak eladásra, amit megvesznek. -
-
csongi
veterán
válasz
-secret- #407 üzenetére
Szerintem egy 16Gb telefonért ami 4" kijelzővel van és 1,2Mpx front kamerával nem éppen egy jó ár érték arányú. Az akksi idő meg kiderül mit produkál. Bár a kis kijelzőből fakadóan nem egy nyomkodós telefon.
Ha a 32-es verzió lenne 4,5" kijelzővel 160K áron, egy erősebb front kamerával, máris brutál vétel lehetne. Így csak egy túlárazott termék számomra. Elég erős 40K plusz elkérni azért a 48Gb-ért.
Most kevés a 16Gb nekem, tudom, lehet más megoldás is, de sokat utazom, és sok a munka anyag. Szükséges az offline tárolás.
De kezd barátságos lenni, és ha növelni akarják az eladásokat, bizony ebbe az irányba kell elmenni. A jó minőségű hosszútávon használatos eszközöket nem cserélik olyan gyorsan. 3Év legalább mire a zöme cserél. A tehetősebb réteg pedig nem fog akkora számot adni. az 1mrd készülék nem hangszik rosszul, csak az eddig eladott készülékekről volt szó. A Samu majdnem ennyit adott el csak a 2013 évében.
Egyébként nem trollkodok, csak számomra ez sem egy jó ár érték arányú készülék.
Végre olvastam olyan híreket is 99%ban újrahasznosítható a készülék, és 93% ban meg újúló energia látja el a gyártásokat. ettől a két hírtől nagyot nőtt az alma szemembe.És remélem ez a termékek árán is jelentkezni fog, ami olcsóbbá teszik őket, de a 400K-s tablet nem épp ebbe az irányba mutat. -
Lehet belekötni, meg okoskodni, de ez sikerteló' lesz az Apple-n belül. Sok 5S tulaj fog váltani, aki eddig parkolópályán volt. Továbbá a 6-os szériáról is fognak váltani visszafele'. Kár, hogy a kamerában nincs OIS... A droidos telefonok többségénél ezért a pénzért már van. De ez keveseket fog zavarni.
Az IOS piaci részesedését ez nem fogja jelentősen növelni... Hiába jön át mflex...Ez inkább egy házon belüli átrendeződést fog hozni és az 5S ill. némelyeknél a 4-es széria nyugdíjazását.
A kezdő ára nálunk 150-160 között várható, ami nagyon jó ár! A világ boldogabbik felén ez nem összeg, de a droidos zászlóshajók is itt kezdődnek.
Korábban már volt róla szó, hogy ez 2GB RAM-al kinyírta volna a 6-os szériát... ez pedig elárulja, hogy mennyire jó ötlet volt friss hardvert a kis' testbe rakni. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Mindig is az 5s volt a kedvencem, utána kijöttek azzal a bűnrondaszappantartó hatossal, ezért nem is vettem, de páromnak az van, ha ránézek elhánynám magam. De ez, végre megint egy minőségi telefon, durva Hw-val. Azonnal veszek egyet, amint megjelenik.
Az 5s - főleg használt piaci ára, - megy a levesbe...
-
Szakiii
addikt
Nekem i5s volt de szerintem ez csak egy rókabőr ha 1 giga ram lesz benne akkor szerintem egyáltalán nem éri meg lecserélni rá, én ütősebbre vártam ez inkább 5c-hez hasonló számomra.
-
madgie
titán
iOS körben a nagyobb készülékházak két éve óta szinte legendás státuszba került az 5S, szerintem direkt építenek erre. Megkapod ugyanazt a külsőt a jelenlegi modern hardverrel, ezzel 2-3 évig jól elleleszel. Szerintem csak baj lett volna, ha a 6-6S lekerekített testét erőltetik rá, a nagytesó mellé lehetett volna tenni, hogy jé, ez vastagabb és ugyanúgy ronda fúgás. Így is rossz a képernyő aránya, de ez ebben a készülékházban "meg van szokva".
De amúgy színigaz, hogy az Applenek lépnie kellene majd ezügyben, nem csak mobilfronton, hanem desktopnál is. Ott az iMac, a 21.5" variánsnál különösen szembetűnő, hogy az oldalak papírvékonyra vannak kihúzva, a kijelző körül meg akkora fekete gyászkeret fut körbe, hogy kis túlzással egy hibajavítóval ráférne az Újszövetség.
-
kenwood
veterán
Igen.
Ezt nagyon sokan nem ertik.
Hallottak mastol a szappantartot,a kontextusra nem figyeltek,es elkezdtek mindenre hasznalni,anelkul,hogy megertettek volna,miert nevezi valaki a 3GS-t annak.
En is ugy latom,hogy az S3 es a 3G szappantarto, mig mondjuk egy Note 4,vagy egy Huawei mate 8 a magas 6 collos kijelzojelvel sem az.Az mondjuk gaz,hogy azert csinaltak szar telefont,mert az emberek furak.
Valaki irta,hogy a haz es a kijelzo aranya baromi rossz a telonal.
egy ekkora hazba siman befer egy 4.3-4.5 kijelzo.
Csak ugye, a kijelzomerettel lehet reklamozni valamit,a haz meretevel nem.
Ha csinaltak volna egy kis haz,nagyobb kijelzo valtozatot,akkor az anyagilag nekik rosszabb lett volna,mert ramutat az Iphone 6 eziranyu hibajara,plusz nehezebb marketing rizsat rahuzni. -
csongi
veterán
Szerintem ez a 4" már kicsi. Kezelhető telefonként, de tartalmakhoz meg kevés. Jó helykihasználással a 4,5" pár mm méretnövekedés mellett ugyan így tökéletesen használható lenne. Ez szerintem alul méretezett, az ára meg már a szokásos.
-
joey04
titán
Aludtam rá egyet. Hát nagyon rápörögtem. Mivel anyagi forrásokat is felemésztő változások lesznek az életemben így okosan nem ugrálok, de ha minden jól alakul, meg sem várom az új iPhone-t, ez tökéletes. 4", alacsony ár, brutál hw. Kell!
-
törölt tag
a jó öreg 6-om erre fogom cserélni az biztos.Ideális méret nagyon gyors hardver,megfizethető ár.
Silenzio: Teljesen megértelek
-
Silenzio
addikt
Egyedül droidon számít, fiatalember. Ha trollkodni jöttél, hátra arc. Ha a tudásod hiányzik, olvass kicsinykét.
Jó lett az SE, lesz rá igény. A behozatali költségek és ÁFA miatt 140 ezer Ft-ot valószínűsítettek, a 160 ennek jócskán fölé lő. Most vettem egy Sony Z2-t 50-ért. Előtte iPhone 6 volt, de anyagi slamasztikába kerültem. Őkelmét 125-ért el tudtam adni. Jó a Sony. Teszi a dolgát. De visszasírom az iOS-t.
Sokan azért szidják az iOS-t, mert savanyú a szőlő. Manapság viszont szép állapotú 5C-t vagy 5-öt kapni 40 körüli áron, pár napig egy 5C-t nyúztam, mikor eladtam az i6-ot. 9.3 béta volt rajta. Kifogástalan volt a sebesség és a stabilitás. Ha döntenem kéne valami 40 körüli új droid, valami kínai csoda, vagy egy használt 5C közt, ezerszer inkább az utóbbira mennék. Csak sajnos dolgozom is már a telefonon, kell a nagy kijelző. (meg a Droid)
-
Wesder
titán
Ebben mondjuk igazad van. Sosem értettem mire jó ez. Nekem sem szimpatikus az IOS, és a marketingstratégia, mégsem fikàzom. Màr rég kinőttem ezekből és hangoztatom mindig hogy felesleges a két tàbornak hajba kapni. Mindenki hasznàlja azt amit szeret, de úgy làtom süket fülekre talàl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Apple nagyszabású sajtóeseményen végre piacra került az Apple A9 chippel szerelt, 4 hüvelykes készülék, amire oly sokan vártak, és ami újabb lavinát indíthat el.
- iPhone-t használók OFF topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nők, nőügyek (18+)
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gitáros topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest