- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
[Re:] Bemutatkozott az iPhone SE
Teszt topik: [Re:] Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
Új hozzászólás Aktív témák
-
jagertibi
aktív tag
válasz
4264adam #1615 üzenetére
Hát nem tudom, én is elmúltam már 40 , de meg nem fogalmazódna bennem hogy MMS-t küldjek. Ha tudom hogy nincs semmilyen csevegő szolgáltatás a vének telefonján azt inkább felhívom.
sms-t is kizázólag a parkoló automatának írok pár éve. Pedig a mobilozást egy motorola associate-vel kezdtem.
-
B-L-A-C-K
titán
-
tDr1v3r
veterán
válasz
4264adam #1308 üzenetére
Izé, lol?
Mail, Safari (szigorúan egy füllel), Spotify, Messages és Messenger megy nálam párhuzamosan, néha Alien Blue-val vagy Indexxel együtt. Újratölt egyik-másik ha mondjuk pl. sokat böngészek Safariban. Simán kiszórja a memóriából, ha úgy érzi hogy neki sok ennyi... és többnyire sok is.
Ezért nem váltottam se 5s-re se i6-ra eddig (oké, ezutóbbinál a méret is probléma, bár már kezdek barátkozni vele), ugyanígy kínlódnék. De felőlem akármilyen turbódroidos fikavergődést is beleláthatsz, ha úgy érzed...
-
-
Shyciii
veterán
válasz
4264adam #446 üzenetére
Most komolyan azt mondod, hogy 100eFt felett nagy szám, hogy 6 oldalt töltés nélkül át tudtál váltani? Most felsoroljam, hogy ugyanennyiért droidos mit tud bentartani a memóriában?
Az a baj, hogy annak a felétől problémába esik az 5s, főleg ha emellé még navigáció is megy, és jön be egy hívás. Nah akkor csúnyán elgondolkozik. Maradjunk annyiban, hogy az Apple nem véletlenül kezdte 2GB-ra növelni a memória méretét. Nem divatból, vagy hasraütésszerűen, hiába akarják sokan az ellenkezőjét bizonygatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Apple nagyszabású sajtóeseményen végre piacra került az Apple A9 chippel szerelt, 4 hüvelykes készülék, amire oly sokan vártak, és ami újabb lavinát indíthat el.
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Trollok komolyan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest