- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
[Re:] Bemutatkozott az iPhone SE
Teszt topik: [Re:] Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Ezt viszont meg tudom erősíteni. Én is ismerek egy kis céget, ahol az az isten, akinek almája van és rendesen kinézik a munkatársait, akinek meg nincs. Ők is tanult emberek. Nem buták, hanem ostobák. Végtelenül ostobák, elkényelmesedettek. (Tipikus, anyuci kinyalta a valagukat is.)
-
w333
félisten
Én S6 -ról váltottam i6 -ra ... kb. 2 hét mire megszoktam mindent, de összességében szinte mindenben sokkal jobb
Az i5S tényleg elég gyengus akkuban de kb. egy S6 szintjét simán hozza, az i6 pedig nekem legalább 2X olyan jól bírja mint az S6 (pedig kisebb akku van benne)
-
Látnok
aktív tag
nem tudom....
Valós multitaskingot viszonylag kevés telefon tud.
Azok közül melyek elmúltak 2 évesek tudtommal egyedül a BB10 rendszerével kiadottak, a többi készülék esetében csak a felhasználó hiszi, hogy tudta.
Viszont ez is mutatja, hogy mekkora szüksége van rá, tehát mindegy. (Egyébként én anno pont amiatt váltottam droidról, mert nem volt egyértelmű, hogy leállítottam a program futását vagy sem, sőt ha "leállítottam" utána is sok esetben kiderült, hogy a memóriát ugyanúgy foglalja.)
-
Scholes9
nagyúr
Más ekkora méretbe 5-ös kijelzőt pakol? Ezt nem gondolod komolyan, mutass egyáltalán ilyen kis mérettel rendelkező telefont a piacról
Z5C is jóval nagyobb ennél, minden tekintetben. És igen fél centi is rengeteget számít, abban, h átéred e kényelmesen a készüléket vagy sem
Összességében ennél kisebb okosteló kb nincs is a piacon, ami kb bárhol elérhető (lesz).
-
Polllen
nagyúr
Nem pakolnak ekkora készülékházba 5". 58,6 mm széles a készülék...
4264adam
1 hete használok i6-t, nem nagyon találkoztam újratöltéssel. Bár én feleslegesnek tartok 10 lapot megnyitni safariban, nem játszom. Biztosan lesz egyébként újratöltés majd hiszen 1 GB-ba nem fér el minden, de ez a lumia 830-n se zavart. Pedig az kb. 2 oldal után újratöltött.
Shyciii
Az az idő, amikor az apple volt a fő innovátor, már elmúlt. Most már csak 1-1 dologgal tudnak villantani, a többi piackövetés.
-
aelod
veterán
Az ujjlenyomat olvasós home gombnak is el kell férnie valahol a kijelző alatt.
Teljesen rendben van ez a telefon. Lenne rá keret venném is. De nincs így csak elismerően csettintek, hogy ..ssza meg megint megcsinálta az epül.(#441) batai15
1 Gb ram platformtól függetlenül 2015-ben is kevés volt nem hogy 2016-ban. Nem értem miért ezen spórolnak a gyártók (főleg a droid fronton).
-
janeszgol
félisten
Ekkora méretben tuti nem. A 4.6-os Z3c/z5c is 127 milli hosszú és 65 mm széles. A legkisebb 5 colos is 139 mm hosszú és 70mm széles.
Ez meg 123.8 x 58.6, ami egy tök átlagos 4 colos méret. (Ebben a Lumia 520 a király, 119 mm hosszú.)
Szerk: ha jobb képaránya lenne, még kisebb lenne és egy leheletnyit szélesebb, ami nekem kényelmesebb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Apple nagyszabású sajtóeseményen végre piacra került az Apple A9 chippel szerelt, 4 hüvelykes készülék, amire oly sokan vártak, és ami újabb lavinát indíthat el.
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest