- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- Mikrofon topic
- Fujifilm X
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem csalás, nem ámítás: megérkeztek a Xiaomi notebookjai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
[Re:] Bemutatkozott az iPhone SE
Teszt topik: [Re:] Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
Más ekkora méretbe 5-ös kijelzőt pakol? Ezt nem gondolod komolyan, mutass egyáltalán ilyen kis mérettel rendelkező telefont a piacról
Z5C is jóval nagyobb ennél, minden tekintetben. És igen fél centi is rengeteget számít, abban, h átéred e kényelmesen a készüléket vagy sem
Összességében ennél kisebb okosteló kb nincs is a piacon, ami kb bárhol elérhető (lesz).
-
Polllen
nagyúr
Nem pakolnak ekkora készülékházba 5". 58,6 mm széles a készülék...
4264adam
1 hete használok i6-t, nem nagyon találkoztam újratöltéssel. Bár én feleslegesnek tartok 10 lapot megnyitni safariban, nem játszom. Biztosan lesz egyébként újratöltés majd hiszen 1 GB-ba nem fér el minden, de ez a lumia 830-n se zavart. Pedig az kb. 2 oldal után újratöltött.
Shyciii
Az az idő, amikor az apple volt a fő innovátor, már elmúlt. Most már csak 1-1 dologgal tudnak villantani, a többi piackövetés.
-
aelod
veterán
Az ujjlenyomat olvasós home gombnak is el kell férnie valahol a kijelző alatt.
Teljesen rendben van ez a telefon. Lenne rá keret venném is. De nincs így csak elismerően csettintek, hogy ..ssza meg megint megcsinálta az epül.(#441) batai15
1 Gb ram platformtól függetlenül 2015-ben is kevés volt nem hogy 2016-ban. Nem értem miért ezen spórolnak a gyártók (főleg a droid fronton).
-
janeszgol
félisten
Ekkora méretben tuti nem. A 4.6-os Z3c/z5c is 127 milli hosszú és 65 mm széles. A legkisebb 5 colos is 139 mm hosszú és 70mm széles.
Ez meg 123.8 x 58.6, ami egy tök átlagos 4 colos méret. (Ebben a Lumia 520 a király, 119 mm hosszú.)
Szerk: ha jobb képaránya lenne, még kisebb lenne és egy leheletnyit szélesebb, ami nekem kényelmesebb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Apple nagyszabású sajtóeseményen végre piacra került az Apple A9 chippel szerelt, 4 hüvelykes készülék, amire oly sokan vártak, és ami újabb lavinát indíthat el.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest