Új hozzászólás Aktív témák
-
Morph76
senior tag
Hát ez az, a teljesítményt még nem tudjuk.Én inkább arra gondoltam,hogy anno vettem 980 -t aztán 980 TI-t,1080 majd 1080Ti-t Ne keverjük a bányát ide ,mert ,ha megjelenéskor vetted(volna) ezeket rendre több volt ugye és rndre olcsóbban adtad el a régit ,mint beszerzéskor.Én nem voltam olyan szerencsés ,hogy a 1080-t drágábban tudjam eladni a 1080Ti beszerzésekor.Most volt az ,hogy a 1080Ti-m nem akkora bukóval ment el.
Tehát természetesen a bevezető árakról beszélek.A tény az tény marad ,hogy most sokat kell a 2080Ti-re locsolni.
DE!
Ha most nem jött volna ki a 2080Ti és 2080-t kéne venni majd később eladni és úgy megvenni a 2080Ti-t tuti még mínusz 50-70 -be lennénk ,akik a nagyobb teljesítményre vágynak.Így érted?
Ezért ,aki most egyből megveszi a 2080Ti-t "talán" jobban jár. -
chris0000
őstag
...ráadásul durván vissza kell downgradelni a felbontást meg ki tudja mennyi beálltást...aztán már úgy menni fog esetleg ablakban...720p-ben!
egymásra ható fénysugarak mi,..ami ránk nézve is elég szarul hat vissza...
már tényleg nagyon kiváncsi vok a szept.14-re...más játék nem lesz hamarabb sajnos vagy lesz
lehet majd csak felsóhajtunk,h de hát milyen jól mennek a gamek...bár így lenne.. üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Háromféle VGA rendelhető elő, hatféle kialakításban, a leggyorsabbak szeptember második felében jelennek meg.
- Villanyszerelés
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Hobby rádiós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS ROG Ally
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest