Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
egresij
csendes tag
Hasonló problémával küzdök.
XP alatt működik, de Win8.1 alatt nem. Látszólag minden jó, de nem jelez a kijelzőjén térerőt, csatornát sem talál.Sajnos az XP lehetőségem már nincs, így win8.1-hez kellene megoldás. Már körbenéztem, de nem találtam működő megoldást.
Driver nem megfelelőségére gyanakszom.
Megoldás? -
azbest
félisten
Annó nekem is bekavart a win driver cserélgetése. Esetleg fel tudnád tölteni valahová / emailben át tudnád dobni a gyári driverpakkodat, hátha újabb már, mint amit hozzá kaptam és másnak is jól jöhet, ha nálad jól működik
Én még nem váltottam win8-ra, mert amihez nekem win kell az jól és kiforrottan megy win7 alatt. A kollégáimnál meg azt látom, hogy olyan problémákkal küzdenek, ami nálam win7en nem jelentkezik. Előbb utóbb muszáj lesz váltanom, de hadd küzdjék csak le a problémákat a többiek
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- Futás, futópályák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Vivobook Pro 15 N6506MV 15.6" QHD+ OLED Ultra 9 185H RTX 4060 24GB 1TB NVMe IR kam gar
- Apple iPhone 17 - 512GB - Fehér - ÚJ! Bontatlan, 3 év garanci
- Új Thinkpad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Z Flip 6
- LG OLED 65C1 165CM OLED CSÚCS GAMER TV. GARANCIÁLIS 2027-ig!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest